Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak u większości:

- rozdawanie stat i skilli, nabranie się na GM'a czy kopiowanie itemków : )

-Zbierałem też wszystkie kd bo myślałem, że będąc w eq dodają mi bonusy ;3

-Pamiętam jak przeszedłem z PL'a na Priva (elitemt2) i tą radochę gdy szybko leciał lvl i yangi ;3 Totalna podjara :D

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja miałem kompletny FAIL, do 21 lvl expiłem w m1 bez skilli, bo po prostu nie wiedziałem, że są.

Potem przeniosłem się do m2 na dzikusy i miałem z kimś grupe a ten "ktoś" zabijał z wolnego i miałem okrutny i nie wiedziałem dlaczego mnie każdy bije !

A i ostatni to zbierałem WSZYSTKO, a jak nie miałem miejsca to wyrzucałem... nie wiedziałem, że można sprzedawać :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś expiłem na tygrysach i niedźwiedziach do 20lv. :D

I jak przeglądałem sklepy to nie klikałem na ten napis tylko dwa razy na to pudełko. xD

gnYrBkB.png

Opublikowano

Podnosiłam yangi myszką.
Sprzedałam srebrną bransę na początku gry za 10k i cieszyłam się jak głupia.
Staty rozdawałam po równo. Podobnie ze skillami.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

od poczatku dawalem 1 silne cialo, 1 duchowe, itd, staty to samo

Na s16 mialem 54lv i wsyzstko do 42lvla +9 , rib +9 35sr i fms +4 47 sr,

Kumpel powiedzial ze on ma na innym serwie 75 bodziaka i cale eq 5b i ze moge grac z nim,

a wiec wywalilem all eq na s16 i pisze do niego podaj passy, podał, pytam sie a jaki to serw? a on Serwandes.. i eq poszlo

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ja na gromo mialem woja 35lv:

Skille na 7/8/9 pkt.

FMS 40sr spalilem u kowala na +3

Koles wywalil lwia+9,a ja sprzedalem ja za 100k bo mialem smiertelke...

Kupilem fms +0 za 10kk z um 3 bo myslalem ze to +9

Sellnalem butki 1,5k hp za 400k...

Opublikowano

Pierwszy fail to ,że zaczołem grać w tą grę.

A tak na prawdę to rozdawanie w różne skile.

Nabranie się na fałszywego gm'a na privie dokładnie belenus mt2 pozdrawiam wszystkich co grali tam.I tak wgl się zapytam kto tam grał??

A to było tak...Piszę do mnie koleś miał nick GM czy GA coś tam coś tam to myślę to prawdziwy GM ,bo by się tak nie dało zrobić a już nie pamiętam ,coś słyszałem ,że tak modem dało się robić.I pisał do mnie ,że dla typa niby pogromce zakosiłem i chciał pasy na konto i to sprawdzić.I mu dałem i dalej nie muszę tłumaczyć co dalej było.Tasak i inne eq poszły się jebać.Ale człowiek głupi był wtedy....;D

Opublikowano

Pierwszy fail to jakaś typiara mnie zdenerwowała i zabiłem na wolnym. Miałem przyjazny, a nagle okrutny.

Na bodziaku najpierw wir na m, bo aura nic nie robi.

Przesiadka z pla na privy i podnieta szybkim lvlowaniem.

Opublikowano

Gdy zaczynałem grę wszystko sprzedawałem u handlarzy bo nie bylo mi potrzebne :D. I nie biłem metinów bo nie wiedziałem że cos z nich loota i ekspiłem na psach do bodajże 10 lvl :p. Byłem bez skili bo nie wiedziałem gdzie je dostac itd

Opublikowano

zakładałem przedmioty które lepiej wyglądają, chuj ze te brzydsze miały wiecej defa etc etc

rozdawanie w statystyki po 1 dla wszystkich xD

rozdawanie skilli równo ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Wyrzucenie butków 1KHP, chciałem wywalić takie same tylko bez HP, ale się pomyliłem.Było to dawno i takie butki były sporo warte.

2.Sprzedaż Aury u handlarki.

3.Standardowo rozdawałem staty i skile po równo.Wbijałem skile na 20 pkt,

4.Sprzedanie FMS'a ze średnimi 27 u handlary.

Opublikowano

1. Kupiłem koziki +6 sr 30-40, za jakieś 100k, kolega powiedział że to mało warte bo um są lepsze.. sprzedałem u handlarki >,<

2. Grałem z kuzynem, wojem, i nagle WTF CZEMU MI SIE MIECZ SWIECI A JEMU KUŁKO LATA KOŁO NUG ?! (mental body xD )

3. Staty w mane na woju, bo mi brakowało xD

4. Daj mi swoje konto, dam ci EQ. Dałem gościowi konto, przełozył tam EQ +8/9, kasę, a ja to wszystko oddałem bo powiedziałem, że to nie moje...

5. Latałem po mieście sell aura 1kk, wystawiłem jakieś gówniane KU za 10kk. Kupili. Potem ktoś napisał że sprzeda mi aure za 10kk. Kupiłem latający talizman..

6. Odwołałem konia, ktoś tez go miał. EJ NOOBIE ODDAJ MI KONIA BO NAPISZE DO GM ( ja pierdole, chcę zapomnieć)

7. Maxowanie niewidzialności na ninjy, no bo przeciez nikt mnie nie widzi.

8. Archer, szybkie bieganie ( nie grałem od roku xD ). Ej jak podskocze to dasz mi 100k? tyklo klikałem 3 jak ten skill :D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

1. Sprzedawanie dobrych itemków gdy niemiało się kasy na poty lub inne duperele.

2. Wymiana dobrych itemków za jakieś śmieci.

3. Skille i statystyki po koleji po 1. ; p

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...