Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kiedys na samym poczatku ... jeszcze byly 4 serwery i wedka od +7! :D Zaczalem grac ninja (tylko dla tego ze ladnie wygladala) chodzilem przez 1h po m1 i pytalem sie jak wlaczyc aure... CO CIEKAWSZE, KAZDY MOWIL ZE MAM KLIKNAC F1... XDD

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tradycyjnie jak wszyscy:

-rozdawałem statystyki po równo.

Do tego jeszcze:

-do 30Lv męczyłem się na zaprzysiężonych.

Tyle tylko pamiętam.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Kiedyś grałem z kolegą na monastyrze jak był u mnie to zobaczyłem jakie ma hasło do konta i go okradłem z iglicy +9 smoczej +9 , ale gdy zalogował się do gry to wszystko mu oddałem bo miałem z tłumaczeniem "mam za mały lv" .

Dawałem się nabrać na klonowanie itemków oraz wyrzucaniu na ziemie

Miałem woja 54 lv z szarżą na M bo te księgi były najtańsze

Jeżeli ktoś pamięta to miałem przygodę z Newlongju i podjarę że z jedniej grupki psów wchodzi 9 lv .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaufalem WSSH i za***al mi mentala 75 lvl

Mental 32 lvl i duchowe na m1 xD

Opublikowano

Kolega się mi chwalił w gimnazjum, że włożył kd speeda +3 do riba - beka :]

Chowałem do depo ks militara i chodziłem do stajennego po nową księgę,a pożniej je sprzedawałem w shopie - schodziły jak świeże bułeczki.

Kolega mnie zaprowadził do m2 chunjo i się wylogował a ja się zgubiłem i czekałem na niego aż się zaloguje bo nie wiedziałem gdzie jestem.

Opublikowano

Chcialem sprzedac dzwon morelowy +0 u handlarki i w eq mialen zalozony +9 4 Bony. na lagu zalozylem przez przypadek ten +0 a w jego miejsce wpadl +9. nacisnalem sell i szybko sprzedalem taj jak zawsze. po godzinie gdy bawillem sie w pvp zamiast 500 bilem 80 (nie pamietam dokladnych wartosci bo bylo to 3 lata temu) mialem straszna zalmke :(

Opublikowano

Duuuzo faili z mojej strony :

1. Rozdawanie statów równo

2. Granie bez skilli do 20Lv ( potem rozdanie ich po równo ).

3. dropnięcie 1 riba na PL średnie 8. Wkucie go na 9 i zamienienie? na halke +9

4. Nabranie się na "podaj passy do konta i maila a dostaniesz yangi"

5. Nabranie się na GG do GM'a

6. Wbicie 68Lv ze skillami na 20pkt( myślałem że, im więcej pkt w skilla tym więcej bedzie dawać )

7. Kupienie stalki +6 dla woja za połowe swojego eq ( ahhh ten szpan xD )

8. Nabranie się na podróbkę nicku ziomkagildii ( straciłem stal +6, parte +5, lwią tarcze +5)

9. Zacząłem panikować jak mi stajenny wziął medal konny gdy misja na zwykłego konia się nie powiodła ( do wybicia 50łuków)

10. Ostatni który pamiętam to wyrzucenie hełmu 10 na ludzi w v2 omyłkowo z tym samym hełmem z bonem 1 na ludzi.

Tyle z mojej strony ^^

Opublikowano

Nie wiedziałem jak się sprzedaje więc dałem miecz na handlu i wpisałem cenę jaką chcę mieć za ten miecz. Więc dałem mu miecz i kasę.

Opublikowano

1 . Dałem się nabrać że koleś będzie stał daleko mnie że nie było widać mapy i jak wyrzuce fmsa to da mi jakieś itemki czy coś takiego 1 raz wyrzuciłem i napisał żebym jeszcze raz tak zrobił zrobiłem tak jeszcze raz i gdy wywaliłem to fmsa już nie zobaczyłem .

2. Poszedłem na orlik i zostawiłem kompa włączonego a mój brat był na swoim gdy przychodze moja poczta jest włączona a pasy do konta nie działają i straciłem 54lv gdzie kupowałem sobie yangi z allegro i się wkurzyłem bo to był mój 1 wojownik czy 2 oczywiście body .

3. Nabrałem się na klonowanie itemków lecz nie do końca byo specjalnie srebrny miecz +5 tylko wywaliłem bo chciałem podłapać to jak on pisze i wgl żeby nabierać i też tak robić ależ ja tak nawet ani razu nie nabrałem .

4 .gdy miałem wypadek to przed tym gdzieś eq przełożyłem albo eq mi kolega ukradł ale raczej nie i do tej pory na tym 75lv nie widze eq jedynie się ebo +9 5b 20 dt znalazło na innym koncię . a duchowa +9 5b kd +4 pro bonki truta +6 sr 36 kd +4 nie i wogóle bizu też nię .

5. Na s20 kiedyś taki ziomek o nicku doroko pożyczył mi riba miałem go oddać na następny dzień wieczorem to było we wakacje 2-3 lata temu grubo więc ja pożyczyłem od niego i chciałem wiecie sprzedać go drożej tego riba i kupić takiego samego za mniej i mu to oddać lecz nie wiedziałem, że na handlu jest max 9.999.999 yang i dał mi ktoś 4kk zamiast 40kk . .. wrobiłem się i potem płakałem a doroko się na mnie obraził i skończył grę z tego co wiem a do tego ziomka szukam kontaktu od około 2 lat bo to był bardzo spoko ziomek jak ktoś go zna ma z nim kontakt lub jak to czyta teraz to niech pisze gg 32750249 bardzo proszę .

Jak sobię resztę przypomnę to napiszę .

Opublikowano

1.Pożyczyłem od kuzyna konto i podjarany 23lvlem biegałem sobie po NPC i trafiłem na reset skilli. Niestety po tym farcie nie wiedziałem skąd wziąść skille :D (bałem się po tym jeździć do kuzyna w odwiedziny)

2.Wkręcałem ludzi że mój buff daje 35% na kryta mając full staty w sile i pomoc na 1 ,żeby mnie podexpili

3.Dropłem bodzia i podjarany poszedłem ulepszyć sobie jesionka ,a wyglądało to tak: wybielam do kowala ,dale mitem i ulepszył na +9 ,podjarany ja chwale się na czacie ,lecz pózniej dowiedziałem się ze to bodzia przeciąga się na item a nie ma w Eq i ulepsza u kowala.Pote, z ciekawości (bo nie wiedziałem na ile to razy działa) ulepszylem miecz barbarzyńcy na +2

Opublikowano

1. Nie wiedziałem jak się używa skilli
2. Chciałem kupić kilof za 10k od gracza , który kosztuje 80k
3. Oszukano mnie ze sposobem na ,,kopiowanie''
4. Sprzedałem małż za 1k bo myślałem ze to jakiś niepotrzebny shit
5. Staty po równo

Ah... grało się grało :D

?????

Opublikowano

Dawałem się nabrać na wyrzucanie itemków.

Skile wszędzie po 1.

u dagg pierwszą maxowałem chmurkę :D

droższe przedmioty sprzedawałem taniej ;_;

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

1. W trakcie pobierania gry (mam okropnie wolne łącze) po ok. 5 godzinach : Pobrano : 97%, i po chwili error :>
2. Równe staty.
3. Sprzedałem komuś coś (nie pamiętam) 75% taniej ale i tak to kosztowało 20k ...

Opublikowano

1. Staty po równo i skille

2. Na 30 lvl biegałem z eq +0 bo nie wiedziałem co to jest "+1 czy tam +2" obok nazwy itemu xD

3. Miałem podjare jak miałem jak to mówiłem jak pierwszy raz grałem w metina "laserowy miecz" czyli aure xD

4. Podjara jak komus swiecilo się eq ( + 9 )

5. Na 25 lvl dopiero dowiedziałem się że jest coś takiego jak m2, wszedlem w portal a tu wtf co to za mooby, mysle sobie ja pierdole, z moim eq nie mam szans, biore spota, wirek i nie ma ich xD i podjarka :D

dalej nie pamietam ale tych failow bylo spoooro :D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Gdy grałem jeszcze na plu, dropłem ribka sr 39, wtedy ( 2008r) był pro :D więc myśle sprzedam, warty był 20kk no to wystawiam na handel i jebut za 2kk sprzedałem, mało wkur*ieniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...