Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ważne jaka postać wszystko w siłe i pż - po równo. Skille po kolei po 1 pkt.

Medale konne (nie wiedziałem do czego są) pisali żebym wyrzucał no i chodziłem i nie wyrzucałem.

A tak na początakch, początkach nie wiedziałem jak otworzyć ekwipunek.

Opublikowano

na s 27 chyba nabrałem sie i dałem pasy komuś i niedośc ze mnie okradli to mnie zbanowali potem na kronosie cały czas paliłem boga na +9 selłem tarcze na 61 za połowe wartości i nakońcu wymieniłem eq pozaserwerami i mnie zbanowano na zawsze i sie jeszcze nabrałem na kopiowanie itemów kiedyś :)

Opublikowano

proba przeczytania ezoterycznego przewodnika :rolleyes:

nie potrafilam czytac bonow, sprzedawalam fmsy za grosze - 10, 20k i potem widzialam jak na wolaj koles sprzedaje to za 500k+, wiec widac bylo to sporo warte, a ja jeszcze pytalam czemu on tak sprzedaje :D smial sie ze mnie...

okradli mnie bugiem na handlu jak jeszcze byl, ze mozna bylo kwote szybko zamienic na 1 yang

no i takie tam inne :P

who cares?

Opublikowano

Hah to ja wam coś napisze od siebie.

Nosiłem ku błogosławieństwa bo doszedłem do wniosku że zwiększa to błogosławieństwo boga smoków i rzadziej będę tracił expa jak padnę.

Na plu grając helerem pierwsza emka to było leczenie. Miało byc trudno a do 40 lv nie kupowałem potów do expa.

Pierwsza postać woj mental i teksty w m1 pokroju:

Moje duchowe jest silniejsze bo wydałem na nie 20 punków.

2sbu2dv.png

Opublikowano

nick mojej 1 postaci to było moje hasło xD

Zamieniłem się riba +9 mix za riba +6 sr 25 a na następny dzień dodali skrzynie ucznia...

Kupiłem topór (ten na 40) +9 za 6kk w moim eq znalazl sie +0 :/ od tej pory nawet sprawdzam jak bodzia kupuje czy to jest bodzio xD

Opublikowano

1. Poczatki mojej gry i metina byly chyba 2/3serwery. Gram i nagle padlem i nie wiedzialem jak wstac xD i za kazdym razem jak padalem restart kompa. Po 3dniach zobaczylem magiczny przycisk "rozpocznij tutaj"

2. Rozdawanie w kazdrego skilla po rowno i twierdzenie ze mam go juz na M20 ;ooo

3. Ogladanie filmow "sposob na kowala"

4. Pamietam te piekne chwile kiedy ogladalem fubu dzien po tym jak dodal ubijanie smoka. Prawie sie posikalem, dzis zadko go ogladam bo sie "zeszlachcil"

5. Pierwsze ulepszanie szerokiego i placz jak spalil

6. Ponad miesiac wbijanie 30lvl. Brakuje mi tego expa we 5/6 w pt w m2.zajete spoty i sklepy stawiane na moscie/pod rybakiem bo nie bylo miejsca.

7. Jaranie sie ribem.

8. Sprzedanie eq u chandlarza bo brakowalo na poty.

9. Na poczatku gry (po wbiciu 40lvl , gralem z kolega, topor +7 ,smocza +8 i duzoo kasy) wszystko oddalem 1lvlowi ninjy bo " byla biedna "

10. Expienie 54lvlem w m2.

Opublikowano

wyrzucilem cale eq 5b wszystko pro elo bo mama powiedziala że da. mi bana na komputer :(

wtedy długo płakałem i salej płacze :(

jest tu jakas dziewczyna ktora mnie pocieszy ?

Opublikowano

wyrzucilem cale eq 5b wszystko pro elo bo mama powiedziala że da. mi bana na komputer :(

wtedy długo płakałem i salej płacze :(

jest tu jakas dziewczyna ktora mnie pocieszy ?

ja słodziaku<3

Opublikowano

MIAŁEM TAKI FAIL

ŻE MIAŁEM ZAPŁACIĆ KOLESIOWI ZA EXP OD 6 LV DO 12 (COŚ TAKIEGO NIE PAMIĘTAM JUŻ) :D

NOO I MIAŁEM MU ZAPŁACIĆ 2.000 YANG

TO ON DAŁ HANDEL JA WPISALEM 2.000 YANG

ALE ZAWSZE TRZEBA USUNĄĆ JEDYNKE :P Z PRZODU JA O TYM NIE WIEDZIAŁEM I ODDAŁEM MU CAŁĄ KASE JAKĄ MIAŁEM ,

A ON NIE CHCIAŁ ODDAĆ POTEM TEJ KASY :D

CZASY NOOBA BYŁY NAJLEPSZE :P

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

1. Myślałem, że jak mam skile na 1 jestem bossem

2. 2 razy w miesiącu mnie okradali na sposób GM'a xD

3. Wszedłem do gry

4. Nie wiedziałem jak mam wyjść z M1 :C

Opublikowano

Mój najgorszy fejl to było:

Sprzedanie truty 55 średnie za 200k zamiast 2kkk. Oczywiscie na privie.

Albo grajac wojem body na pl'u na poczatku mojej gry maksowalem inta xD

Opublikowano

Pamiętam jak przelewem jeb 60zl na is :D

A nic nie umiałem grać w niego grałem szamanem 42lv wbiłem na s18 przez wakacje z antykiem +9 i różową+9

bojowce to były czasy :D

xTabwwt.png

Opublikowano

1. Sciganie się do mostu z kolesiem na bojowcu który miał 70 lvl i jeszcze buty wiatru mialem wtedy 38 lvl no i miałem 2x aura miecza i silne ciało więc klikalem na silne ciało i aure miecza nic się nie działo więc pomyslalem ze to smiec (Aure mialem na 15 punktów) no i scigalem sie wygral i mu dalem.

2. Zaczynałem grę waląc z pięsci i nie umialem pisać na czacie.

3. Zostałem nabrany na stronke z darmowymi sm i mojego woja 42 lvl szlag trafił może ktoś kojaży woja nick "radiator410" kronos ? :D

Pozdrawiam znajomych z pla

TheJohn

MaReX (jakoś tak nie pamiętam)

nowy222333444

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Na pl'u z best kapitana dropnąłem FMS'a 13 średnie i - 10 um czy jakoś tak i dałem się nabrać, że -10 um zabiera rangę i jak mi spadnie to eq wylatuje .. to oddałem tego fms temu co mnie wkręcił. :lol:

Opublikowano

Grajac na monastyrze zaczynalem sam. Wbilem 35 WP lvl i chodzilem na ezoty expic, mowili mi, ze tam najlepszy exp. Nie wiedzialem co to jest rib bo eq mialem tylko z questow. Wszyskie riby ktore mi dropily nie podnosilem bo myslalem ze to smiec. Kiedys ktos mi powiedzial, ze to co dropi z mobow jest nic nie warte i niepotrzebne. Tych ribow wypadlo pare bo pare dni tam expilem. Kolega ze szkoly sie pozniej chwalil ze ma FMS'a a ja "co to jest?" powiedzial mi tez o ribie. A ja ich nie zbieralem.

Kupilem zdjecie konia za cala kase jaka mialem w eq i sie dziwilem czemu nie dziala

1386175744-U112610.png
Opublikowano

hehe, ja pamiętam czasem tak ok. 30m od graczy wyrzucałem dobre itemy, i szybko Z klikałem. Ci zawsze podchodzili i "DAJ COS DAJ". Któregoś dnia też tak zrobiłem, wyrzuciłem FMSa +8 z db śr i um i niestety klawiatura bezprzewodowa się rozładowała, ponadto gra się zlagowała. Po chwili nie mam broni ;c

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...