Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Pierwszy fms poszedł się yebać przy próbie skopiowania go xD (chyba każdy wie o co chodzi )

2. Kiedyś dałem tygre +9 za lwią +7 , potem chciałem się z kolesiem odmienić i tak na szybko dałem mu na handel lwią +7 a on tygre +0 i tak zostałem z tygrą +0 zamiast 9 :D

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jeszcze pamiętam jak mając glewię +5 mówiłem każdemu że mam +9. Nie wiedziałem że na +9 się świeci.

Jak była "moda" na pisanie na czacie "CO LEPSZE BODY CZY MENTAL??????" to nie umiałem wołać i pisząc bez wykrzyknika przed zdaniem dziwiłem się czemu nikt nie odpisuje :<

Game Over

Opublikowano

Pamiętam sytuację która bardzo mnie zniesmaczyła gdyż zaczynałem dopiero swoją przygodę z Metinem, mianowicie grając kilka dni, dobiłem upragniony 30 lvl, oczywiście przyszła wtedy pora na zmianę miecza, "srebrny miecz +4", który towarzyszył mi przez 5 lvl był dla mnie mało zadowalający, więc razem z Bratem zainwestowaliśmy w FMS, wielki szał, taka broń, udało mi się ulepszyć ją na +5,byłem pełen zapału na dalszą grę z nową "wypasioną" bronią. Lecz jak każdy gracz Metina i nie tylko zawsze chciał więcej, ja również, gdy napisał do mnie jakiś wojownik czy bym nie chciał "sklonować" mojej broni, bardzo się ucieszyłem że mogę mieć dwa takie miecze, dalej wiecie jak wyszło, mimo tego że straciłem "super, ultra" broń, grałem dalej. :)
Stary Metin którego pamiętam miał klimat, nie liczyła się topka, eq, liczyła się gra ze znajomymi, teraz do straciło sens, Metin stał się monotonią, ciągły exp, dążenie do lvl`a i zrobienia maksymalnego exp, żadnej zabawy czy satysfakcji, teraz teraz jak się już wszystko wie i zna, gra już nie jest taka barwna i ciekawa jak dawniej.
Także pozdrawiam Wszystkich "Starych" wyjadaczy i odkrywców. :)

Gość szanio22
Opublikowano

Dużo tego było większość nie pamiętam

1.Płaciłem za zaprowadzenie mnie do m2

2.Dałem się nabrać na kopiowanie itemów

3.Dałem się nabrać na "ej daj eq ulepsze ci+9"

4.(To raczej nie mój fail)Gość dał mi fms +9 35śr za zaproszenie go do gildi a nie miałem rangi

5.rozdawanie na poczatku w wirka :p

6.Staty byle jak

Tyle pamiętam z moich początków z Metinem miałem wtedy z 10lat

Gość szanio22
Opublikowano

Jakieś 4-5 lat temu podałem passy na woja swojej matce.. upierała się, dobra, expiła na 70lvl na pieskach ale to nie ważne, po godzinie wymieniła mi moje całe eq za fms +5 bez kd..

Hahahahhahahahah twoja mama grala w metina2 -_-?

Opublikowano

@szanio22 

Nie ma co się śmiać .. Osobiście znam kobietę, teraz już po 50-siątce, która ostro pykała w Metin'a - na prawdę ;3

A co do Fail'i to daawno temu, po kilku godzinach grania, zdziwiłem się, gdy przypadkiem otworzyłem okno statusu :/

Opublikowano

Pamięta się czasy, kiedy zaczynało się na plu.

Zaczynałem z bratem, z początku graliśmy na osobnych kontach, każdy popełniał swoje błędy ale wpadały również małe sukcesy, które wywoływały na naszej twarzy wielkiego banana.

Setki spędzonych godzin w grze. Na początku latało się na pieskach, dzikach itd póżniej przechodziło się na poziom hard, niedżwiedzie oraz tygrysy, to był poziom nie do pokonania :). Kowal nas chyba nie nawidził, wszystko nam palił ale gdy dowiedzieliśmy się o kowalu gildijnym, to zaczęliśmy przepłacać ale bynajmniej eq szło w górę.

Uwielbiałem robić biologa, dropić medale w lochach, a teraz?..., teraz tego nie nawidzę, ponieważ wszędzie jest to samo.

Zazwyczaj nagrody podmienione.

Wiadomo, nie raz na początku padło się ofiarą oszustwa :).

Teraz, to gdzie nie wejdę nudzi mi się od razu serwer, pewnie dlatego że to już nie to samo, co kiedyś, gdy się zaczynało.

Zapraszam na JailBreak do wspólnej zabawy, im nas więcej tym większa zabawa !

Kiedyś za moim pośrednictwem startowały najlepsze nocki jailbreak, na serwerze cs-soplica ! Teraz mam swój serwer, na który was zapraszam. Dnia 5.04.15r. o godz. 01:00 odbędzie się Noc Jailbreak ! Zapisy na Forum (dział jailbreak -> sprawy serwera - Zapisz się, startujemy o 01:00 !

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...