Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server fajny choć ma swoje - :) Broń 75 w is wiec można się domyśleć jak dropi ;) anielska cierpliwość wymagana choć polecam PL szybciej dropi :P Metiny na mapce 100lvl resp co 30-45 min Kuzwa prawie jak red las z PLa a w prezce medium na dodatek 4 szt czy 5 na jedno CH litości a ktoś wzioł pod uwage ilość graczy na tak mizerną ilość metinów :angry: i jesio ten resp 8S Dalej pocisne jest 4:35 od 1 w nocy nic się nie respi 0 metków na każdym CH wtf o.O Czekam by pobić z w/w powodów bo w dzień nooby biją ksują itp itd a tu kicha -.-

Server ma zachęcać do gry a nie na starcie zdołować i dup.. skopać a i biolog kamyka lasu nie bierze mam go w eq kupiłem i lipa :mellow: W BSe nie ma opcji kupywania zmianek dalej na Padmaku cisne :D sry na BSe Unpublished

Polecam chodzic na baronowna ;] i bedziesz mial trute. serwer jednym zdaniem zajebisty lepszy od Dre***

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam chodzic na baronowna ;] i bedziesz mial trute. serwer jednym zdaniem zajebisty lepszy od Dre***

Dzięki za miłe słowa co do serwera :)

Wrzucam Wam Pełnego Clienta Na Dzień 23.09 .

Oraz łatke pełną dla Tych którzy mają starego clienta .

Auto Patcher :
@@@
Client :
@@@
Oto łatka dla tych którzy mają błędy lub problemy z zalogowaniem niech ściągną :
http://www.speedyshare.com/nHrVB/Desktop.7z - TO DO PACKA ( to zawartość patchera )
SKAN:
@@@
www.speedyshare.com/aBwMG/latka.rar - TO DO LIBA JEŻELI MASZ BŁĄD Z PASKIEM LOGOWANIA itp.
SKAN :

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Czemu nie dziala kod captcha ?? :/

Nie moge sie zarejestrowac ;x

Spróbuj użyć innej przeglądarki . Z rejestracją jest wszystko okej.

Opublikowano

eh wywala mi runtime library error a nawet latke pobralem .. ;x

http://scr.hu/0la4/4q3sq

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

eh wywala mi runtime library error a nawet latke pobralem .. ;x

http://scr.hu/0la4/4q3sq

na pw wysłałem link - skasuj stary plik odpalający gre i wklej ten który wysłałem .

Zapraszam na serwer polecam w 100% super Pliki.

Miła ogarnieta Administracj

JokerS

cieszymy się że doceniasz administracje :)

Opublikowano

Co do komentarzy o serwerze to sa zachwcajace.

Jezeli jest lepszy od serwera "Dre.." to zyska wielu graczy.

Jak z misjami od biologa? Sa jakies dodatkowe, czy trzeba czekac 1s czy wiecej i jak z nagrodami.

Jak z innymi misjami?

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Co do komentarzy o serwerze to sa zachwcajace.

Jezeli jest lepszy od serwera "Dre.." to zyska wielu graczy.

Jak z misjami od biologa? Sa jakies dodatkowe, czy trzeba czekac 1s czy wiecej i jak z nagrodami.

Jak z innymi misjami?

Biolog jest standardowy co 1sek + od lvla 100+ mamy własne misje biologa :) Nagrodami za standardowe misje jest wartość ataku łącznie 300 oraz 20% silny i 10% obrny na potwory .

Inną misją jest egzekucja polegająca na zabiciu 300 ilości graczy z wyższym lvlem lub równym Twojemu .

+ wprowadzimy na dniach pare misji fabularnych :)

Opublikowano

czemu jak wbilem do av2 zbugowalo mi postac ? a gdy probuje odbugowac na stronie to i tak nie odbugowywuje.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Na razie jest zbugowane m1 przynajmniej w Chunjo. Nie da się nigdzie przeteleportować, nie działają peleryny oraz sklepik biologa. Chujowo :D

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

fajnie tylko, jak założyłem nowe konto to nie mam żadnych itemów/skrzyni/ tych przycisków itd....

x

Opublikowano

odpalcie patchera ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Patcher :) po spatchowani gry ogólnie nie mam ikonek peta,PO.biologa ogólnie nic <_< Czasami mam wrażenie że ten patcher tylko pierd.. clienta -.- Pet zbugowany nie liczy moobów jesli liczymy bossy to te jakoś zalicza w exp peta. Po rozwodzie (tak sądziłem - usuń pierścionek) dalej żonaty jestem ;)

Ogólnie gra supcio nie liczy się ślepe bicie lvla a czas i osiągnięcia w grze bez tego to masz 140lvl i eq na 90 ;)

Co do błędów i bugów głęboko wierze że ogarną bo server troszke inny i ma to swój urok :)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Na razie jest zbugowane m1 przynajmniej w Chunjo. Nie da się nigdzie przeteleportować, nie działają peleryny oraz sklepik biologa. Chujowo :D

fajnie tylko, jak założyłem nowe konto to nie mam żadnych itemów/skrzyni/ tych przycisków itd....

Patcher :) po spatchowani gry ogólnie nie mam ikonek peta,PO.biologa ogólnie nic <_< Czasami mam wrażenie że ten patcher tylko pierd.. clienta -.- Pet zbugowany nie liczy moobów jesli liczymy bossy to te jakoś zalicza w exp peta. Po rozwodzie (tak sądziłem - usuń pierścionek) dalej żonaty jestem ;)

Ogólnie gra supcio nie liczy się ślepe bicie lvla a czas i osiągnięcia w grze bez tego to masz 140lvl i eq na 90 ;)

Co do błędów i bugów głęboko wierze że ogarną bo server troszke inny i ma to swój urok :)

Małe problemy techniczne już się za to biorę .

Opublikowano

Serwer off strona off wiec technik zabral sie za robote

a raczej strona nie off ale jakis blad xD

ERROR:
errorno=144
error=Table './player/player' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
query= SELECT * FROM player.player WHERE name NOT LIKE '[GM]%' AND name NOT LIKE '[GA]%' AND name NOT LIKE '[HA]%' AND name NOT LIKE '[sGA]%' AND name NOT LIKE '[HA]%' AND name NOT LIKE '[sGM]%' ORDER BY level desc, exp desc limit 5
file=/

@Dziekujemy ;3

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer fajny graczy 300-400

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mozemy wiedziec kiedy on?

Chyba nie mozemy ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...