Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co tu jeszcze piszecie ? serwer dla wszystkich padl widze cofki co chwile ? gratki :) brawo !!! lepszy serwer dreik** niz ten tu to szais po 1 miesiacu gry wszystkim sie nudzil i musieli reseta zrobic brawo @!@!@!@ haha ja z tym serwem skaczylem haha

Jak "skaczyłeś" z serwerem to złap się za słownik.

Była jedna cofka o 12h przez noc więc dużo nie stracili i wczoraj mieli rekompensatę - gracze byli zadowoleni ;)

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Jak "skaczyłeś" z serwerem to złap się za słownik.

Była jedna cofka o 12h przez noc więc dużo nie stracili i wczoraj mieli rekompensatę - gracze byli zadowoleni ;)

Nie było przez noc, tylko do 13, ale mniejsza... Gram tu dalej. Teraz tylko czekać na unbana : /

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Witajcie Użytkownicy .

Załatwiłem Naszemu Serwerowi Wejście Jako Pierwsi Na Liste Ratewall !

Jestem Pewien Że Ta Lista Pomoże Serwerowi Zdobyć Nowych Graczy !

Jak Pomóc ? Wejdź Na www.cavis.pl i Pod Newsami Masz Obrazek : ODDAJ GŁOS NA TEN SERWER !

Można Kliknąć Parę Razy ( nie odświeżać strony tylko klik obrazek z www.cavis.pl )

Każde Kliknięcie Pomaga w Rozwoju Serwera .

Nie Widzisz Obrazka ? Kliknij CTRL + F5 !

Dziękuję !

Opublikowano

Kamień biologa (Gnolla) nie idzie oddać pisze kliknij GUI i nic się nie dzieje - do poprawy biegusiem ;) biolog podstawa :rolleyes: Pieczęcie np tygrysa nie działają i bez pd i isa ze spota gnolli leci 0,04% bez jaj o.O

Stroje - znowu zdjąć nie idzie

Dobra wiecej tu nie pisze spadam na forum ;)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Miało być ogarnięte all i jest dalej syf a bardzo przyjemny serverek tylko szkoda ze nie ogarniety.

EDIT: 300 post !!! yeah.

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

....w która prezke nie wejde znajdą sie jakieś hejty którym nic nie przypasuje i będą pisali ,że na serwerze są syfilisy,tryple i niechciane ciąże :P . Serwer dobry, administracja ogarnia ,nic dodać nic ująć . :D

Opublikowano

Kamień biologa (Gnolla) nie idzie oddać pisze kliknij GUI i nic się nie dzieje - do poprawy biegusiem ;) biolog podstawa :rolleyes: Pieczęcie np tygrysa nie działają i bez pd i isa ze spota gnolli leci 0,04% bez jaj o.O

Stroje - znowu zdjąć nie idzie

Dobra wiecej tu nie pisze spadam na forum ;)

ŚCIĄGNIJ NOWEGO AUTOPATCHERA ( NOWEGO POWTARZAM ) TAM SĄ WSZYSTKIE PLIKI POPRAWIAJĄCE GRE I BĘDZIECIE MIELI FULL CLIENTA .

Opublikowano

serwer polecam, nowości ciągle dodawane a bugi ogarniane, ludzi zresztą też przybywa.. :)

Opublikowano

@@ NIE MOGĘ EDYTOWAĆ POPRZENIEGO POSTU SHIT !

Serwer ON lecz musisz uruchomić przed tym patchera - www.cavis.pl/autopatcher.rar ( JEST NOWY AUTOPATCHER )

Co zostalo dodane ?

Moglibyscie zwiekszyc ilosc respiacych sie metkow

P.S Dam eq/ konto tutaj, za eq / konto na dreikonie :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A co to za kd na serwerze? ^^ Czyżby ktoś się wbił? ^^

52460196dbab8.png524601e2d6f9e.png

Miałem o tym pisać . Gdy była dziura w stronie na początku to nie zauważyliśmy tego . Była to sprawka byłego technika Grubego który dodał itemek do is pod nazwą biletu vip . Oczywiście bronie są w moich rękach już nie ma się co martwić .

SS : http://scr.hu/1027/fg0z2

Opublikowano

Miałem o tym pisać . Gdy była dziura w stronie na początku to nie zauważyliśmy tego . Była to sprawka byłego technika Grubego który dodał itemek do is pod nazwą biletu vip . Oczywiście bronie są w moich rękach już nie ma się co martwić .

SS : http://scr.hu/1027/fg0z2

Okej, to teraz jeszcze odzyskaj te wszystkie kupony SM, ulepszacze, pety, kostiumy itp. które rozdawałem od początku resetu postaci ;*

Ps. mam filmiki ponagrywane, spokojnie, jak mi się dziś będzie chciało to wszystko wyrenderuję i wrzucę <3

Opublikowano

Okej, to teraz jeszcze odzyskaj te wszystkie kupony SM, ulepszacze, pety, kostiumy itp. które rozdawałem od początku resetu postaci ;*

Ps. mam filmiki ponagrywane, spokojnie, jak mi się dziś będzie chciało to wszystko wyrenderuję i wrzucę <3

takie cyrki robiłeś na końcu poprzedniej odsłony :) teraz nie miałeś dostępu ciau ;**

+ te SM co dałeś jednemu typowi to on przyszedł do mnie i mi wszystko powiedział że dostał bo jest UCZCIWY w przeciwieństwie do Ciebie .

Głupio Ci ? :)

Opublikowano

takie cyrki robiłeś na końcu poprzedniej odsłony :) teraz nie miałeś dostępu ciau ;**

Spookojnie, jest data, jest ranking, są posty na mpc, widać, że wszystko w czasie rzeczywistym ;*

Opublikowano

Spookojnie, jest data, jest ranking, są posty na mpc, widać, że wszystko w czasie rzeczywistym ;*

okej pewnie :) Wszystko sprawdzone smy nie były rozdawane oprócz tego że dałeś Adolfowi smy ;) sprawdzane query później . muah ;*

+ pewna ninja miała takie kd w eq, już usunięte oczywiście : http://scr.hu/1027/2txpw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...