Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mi ten autopatcher sie paczuje caly folder pack 8kb/s a neta mam 6mb wiec to troche nie teges

na stronie głównej masz zawartość patchera na multiupload .

wyjaśnij mi czemu tak ch****o dropia ulepki i tak mało metków na mapie 100 jest ;]. Czemu bez VIP'a z is tak ciężko leci exp ze wbicie 103 lv od 100 na naj większym spocie zajeło mi lekko godzine z pd ?? 1 edycji w 5h mialem 133+ ;] Kostiumy mają te do dropa mają 60% szybkości tylko ;] i gratulacje kiedy ktoś ubije najlepszego bossa hahahaha i to nie pod IS? nie pogrążajcie się ;]

Człowieku to jest MEDIUM a nie easy jak był wcześniej . nie osiągniesz wszystkiego w 20h jak wczesniej :) Biłeś bossa że tak pochopnie oceniasz ?

W takim razie warto tutaj grać, gdyż tego baobao można jeszcze przeboleć :)

A jak jest z runami 1 i 2 stopnia? Z czego to dropi?

Również z bossów . Najwięcej jest szans na 1 stopień, potem 2 i 3 :)

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na stronie głównej masz zawartość patchera na multiupload .

Człowieku to jest MEDIUM a nie easy jak był wcześniej . nie osiągniesz wszystkiego w 20h jak wczesniej :) Biłeś bossa że tak pochopnie oceniasz ?

Również z bossów . Najwięcej jest szans na 1 stopień, potem 2 i 3 :)

może chcoiarz dali byście roski na magie ??

\

Opublikowano

dajcie coś na magie bo BM dużo za mocny -,-

Po to ta klasa ma trudniej expić, żeby była lepsza w pvp :) coś za coś

PS. Co do tych kostiumów z IS a z gry to faktycznie zapomniałeś dodać Panie szeffjakub, że jest różnica 10k hp...

Podsumowując... gracz który nie wyda złotówki na IS ma o 10k hp, 10% na ludzi mniej (oraz kilka innych bonusów, które dają pety) niż gracz, który zainwestuje w IS. Troszeczkę nie fair :(

Novum.png

Opublikowano

Po to ta klasa ma trudniej expić, żeby była lepsza w pvp :) coś za coś

PS. Co do tych kostiumów z IS a z gry to faktycznie zapomniałeś dodać Panie szeffjakub, że jest różnica 10k hp...

Podsumowując... gracz który nie wyda złotówki na IS ma o 10k hp, 10% na ludzi mniej (oraz kilka innych bonusów, które dają pety) niż gracz, który zainwestuje w IS. Troszeczkę nie fair :(

pogra pare dni dłużej i to samo zdobędzie w grze..

Opublikowano

Skanów nadal nie ma, więc jestem zmuszony zamknąć.

Otwieram na prośbę autora, który za chwilę wrzuci skany.

Dodane.

@aw : o 20:00 włączam raty +50% na 2h

Opublikowano

Coś jest nie tak ze skanami. Przy autopatcherze, w code jest napis "Undefined" zamiast skanu.

A no tak, dodałeś skany w innym poście :p.

Opublikowano

Okej :P , GM mam propozycje , zwiazku z tym że wczoraj bylo tyle hejtow w zwiazku z clientem że ludzie nie mogli wejść itp i pewnie niektórzy do teraz nie mogą itp to proponuje zrobić najnowszego clienta którego zawartością są wszystkie pliki zdatne do działąnia servera żeby nie trzeba było żadnych packów sciagac itp

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Latka redukuje pojawiające się c++, usuwa skyboxy z niektórych map i poprawia widoczność wszystkich obiektów.

http://www.speedyshare.com/Hqw9K/Latka-2013-09-22.7z

https://www.virustotal.com/pl/url/4bad6d2f56b67ef69f00f6ddfb63be3e490e94cf3511ae6d11a0a5b8708e8933/analysis/1379862907/

ja nie wiem dlaczego, ale jak pobrałem tą łatkę to niektórzy graczy są w ziemi ^^

xD 

Opublikowano

Server fajny choć ma swoje - :) Broń 75 w is wiec można się domyśleć jak dropi ;) anielska cierpliwość wymagana choć polecam PL szybciej dropi :P Metiny na mapce 100lvl resp co 30-45 min Kuzwa prawie jak red las z PLa a w prezce medium na dodatek 4 szt czy 5 na jedno CH litości a ktoś wzioł pod uwage ilość graczy na tak mizerną ilość metinów :angry: i jesio ten resp 8S Dalej pocisne jest 4:35 od 1 w nocy nic się nie respi 0 metków na każdym CH wtf o.O Czekam by pobić z w/w powodów bo w dzień nooby biją ksują itp itd a tu kicha -.-

Server ma zachęcać do gry a nie na starcie zdołować i dup.. skopać a i biolog kamyka lasu nie bierze mam go w eq kupiłem i lipa :mellow: W BSe nie ma opcji kupywania zmianek dalej na Padmaku cisne :D sry na BSe Unpublished

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Server fajny choć ma swoje - :) Broń 75 w is wiec można się domyśleć jak dropi ;) anielska cierpliwość wymagana choć polecam PL szybciej dropi :P Metiny na mapce 100lvl resp co 30-45 min Kuzwa prawie jak red las z PLa a w prezce medium na dodatek 4 szt czy 5 na jedno CH litości a ktoś wzioł pod uwage ilość graczy na tak mizerną ilość metinów :angry: i jesio ten resp 8S Dalej pocisne jest 4:35 od 1 w nocy nic się nie respi 0 metków na każdym CH wtf o.O Czekam by pobić z w/w powodów bo w dzień nooby biją ksują itp itd a tu kicha -.-

Server ma zachęcać do gry a nie na starcie zdołować i dup.. skopać a i biolog kamyka lasu nie bierze mam go w eq kupiłem i lipa :mellow: W BSe nie ma opcji kupywania zmianek dalej na Padmaku cisne :D sry na BSe Unpublished

serwer stoi 3ci dzien i juz bardzo duzo trut i innych broni 75 lvl nie ma . z rippera dropią bezpośrednio - wejdz 2-3 razy i dropniesz mysle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...