Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o boze... to moze jakies raty ? albo ox ? za tyle czekania,.

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja spokojnie poczekam, ogólnie macie troche luk na stornie (z nudów postanowiłem ją sprawdzić) ale dont worry nic wielkiego ;p Jednak web'a w oczy kole ;p

o boze... to moze jakies raty ? albo ox ? za tyle czekania,.

O Bosheeeeeeeeeeeee........ wróciłem ze szkoły i nie działa?! CO ja teraz zrobię... przecież o 18 mama zagoni mnie do lekcji i co teraz?

@down. zapraszam Cię tutaj: http://pl.lmgtfy.com/?q=ironia

btw. dlaczego słowo "mamusia", wziąłeś w cudzysłów? Trochę poszanowania do matki.

(jeśli zaraz będziesz wywodził się dlaczego ja tak zrobiłem w mojej wypowiedzi - odniosłem się do konkretnego słowa a nie do znaczenia)

x

Opublikowano

Jakby mnie "mamusia" miala zagonic do lekcji to bym nie prosil o raty? fuck logic

@Edit 18;00 zero informacji na temat latki a na stronie jest kilka osob online. (35osob) czy licznik podkrecony ? ';3

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer bardzo bardzo fajny , tylko że na razie offline , a i od którego lvl baronowa jest /

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No to super.

@2xUP baronowna od 100lvla masz all w prezce.

@Edit czemu na stronce pisze ze 35 osob online ? podkrecony licznik ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

MenegeR 15-18 godziny okolo 300-400 osob online

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

19;16 zero info najs team

Mysle ze za to beda raty na 12-24 h ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

20;02 ;3 a gdzie latka ?

Wlasnie ogarnijcie podkrecony licznik ;3

http://scr.hu/0la4/nkghi serwer off ale 31 osob online ;3333 moze tyle GMow jest ?hahahaha

Prosilbym nie uzywac ani nie kupowac kuponow - 100 SM . mmi sie wydaje ze te kupony specjalnie zbugowane zeby ludzie wiecej wydawali zeby mogli jakis kupon w grze sprzedac za kase /eq ;)

http://scr.hu/0la4/ota5a 6osob chyba cos ogarneli w liczniku ;3 ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

to czemu pisalo 30 osob online?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Mi też się tak wydawało z kuponami ale jak widać naprawili, co do serwera wszystko ładnie pięknie działa, wbiłem na serwer chciałem iść expić do Atlantydy i dziękujemy po grze -,- bo mi się postać zbugowała a odbugowanie nie działa.

39935986022375653157.png

Opublikowano

@Mi też się tak wydawało z kuponami ale jak widać naprawili, co do serwera wszystko ładnie pięknie działa, wbiłem na serwer chciałem iść expić do Atlantydy i dziękujemy po grze -,- bo mi się postać zbugowała a odbugowanie nie działa.

łatke ściągnij podaną na poprzedniej stronie na samym dole .

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

@Up.

Pobierałem już ;) I nie działa.

@Edit.

2 razy nawet pobierałem i wklejałem ten "zmieniacz.pyc" do folderu "lib" i nic.

@Edit.

Po spatchowaniu nawet mi się klient nie chce włączyć.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Zaktualizowałem patcherem a do atlantydy nadal wejść nie mogę , clienta wyłącza od razu .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@Up.

Pobierałem już ;) I nie działa.

@Edit.

2 razy nawet pobierałem i wklejałem ten "zmieniacz.pyc" do folderu "lib" i nic.

@Edit.

Po spatchowaniu nawet mi się klient nie chce włączyć.

Gdzie byles ? .

Zaktualizowałem patcherem a do atlantydy nadal wejść nie mogę , clienta wyłącza od razu .

Atlantyda cos zbugowana teraz.

@Ja zmieniam serwa narazie jak tak ma byc -.-

2980921736.png

Opublikowano

Jak mozna nie umiec odbugowac atlantydy ... ? Nie wszedlem jeszcze na serwer i chyba nie wejde :P.

Edit : Beka, co kazda zmiane mapy dostajemy skrzynie ucznia...no coment

Opublikowano

mi dziala normalnie ;3

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...