Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie serwera i tak naprawdę zdobycie SM od graczy było banalne proste. W ciągu 4-5 dni zdobyłem około 30k SM. Więc już widać jak ludzie ładowali tam w ISa, gdy gracze zaczęli masowo odchodzić z serwera, z powodu bug-expa, gdzie to po zabiciu ripera dostawało się 1-3 lvle, oraz wielu innych licznych bugów. Ale to była poprzednia odsłona, może w tej będzie wszystko takie jakie być powinno.

Co do samej kwestii ludzi którzy wydawali prawdziwe pieniądze na SM, nie rozumiem, czemu nigdzie w temacie nie piszę, że te kody będą ponownie aktywowane (chyba, że gdzieś pisze). Przez takie coś właśnie tracicie 50% graczy, którzy ładowali na tym serwie w ISa. Może się mylę, może im to nie przeszkadza.

Tyle, że najbardziej dziwi mnie to, że na serwerze, który startuje niedługo, oraz który jest sponsorowany przez xxx- nieważne (byli właściciele serwera z przed kilku msc, są w stanie te kody ponownie aktywować). Wy natomiast nie możecie tego zrobić na serwerze, który ma zaledwie kilka tygodni. Nie wiem, obawiacie się tego, że jeśli dacie taką możliwość to stracicie na tym 'miliony'?. Według mnie raczej więcej osób zawita na serwer = czym więcej osób, tym więcej dochodzi nowych osób = czym więcej dochodzi nowych graczy, tym więcej IS = większe zarobki serwera. Tak wiem stracicie na starcie, ale zyskacie zaufanie, oraz większa ilość graczy. Chyba, że to serwer na kilka tygodni, więc nie opłacałoby wam się takie coś :p

63ocxa.jpg

Co do serwera, mam nadzieje, że nie ma już nagrody ze szkaty, która daje 1lvl up. Po prostu jest to jeden wielki bezsens, na mapie od 178-180 expi się około 5h z PD, oraz z VIP'em. Tak samo zmniejszcie ten drop fryzur i kostiumów z Azreala, po prostu za często dropią.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no serio, serwer dopiero co wystartował i już widzę na stronce "Online - 885". Licznik podkręcany ?

tak 2.1x razy podkręcony :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Możemy uaktywnić kody z przelewów bo do tego mam dostęp niestety ciężej będzie z smsami :(

Niezbyt widzę obiecanego Vipa,Smocze monety itp...

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Co jest z servem, już można normalnie grać czy jeszcze trwa jakiś restart??

@ Ok już ONLINE, zasysam ;D

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Niezbyt widzę obiecanego Vipa,Smocze monety itp...

napisałem że o 20 będzie rekompensata a jaka zobaczycie :)

O Godzinie 20:00 odbędzie się pewien event na którym dostaniecie pare rzeczy na start :)

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

nie lepiej było dać łatke do clijenta?

mamy patchera.

a co do Grubego :) - Wolimy mieć 200-300 graczy którzy są niż 800 po Twoim podkręceniu . :)

Opublikowano

tak u mnie tez sie zatrzymał patcher i kicha...

w grze jest sporo osób i nie wiem czemu masz problem :( spróbuj jako administrator.

Zaladowal mi sie pasek po wyborze postaci i stanelo WHY ?

odpal clienta jako admin może pomoże.

Opublikowano

Pełen profesionalizm, czyli konta admina zapisane w kliencie... nie zapomnij zmienić passów chociaż :D

Ta długa praca patchera to takie zagranie z waszej strony na przedłużenie startu? Czyli jest po 18 to rozumiem, że możemy sobie iść, tak?

Novum.png

Opublikowano

Pełen profesionalizm, czyli konta admina zapisane w kliencie... nie zapomnij zmienić passów chociaż :D

Ta długa praca patchera to takie zagranie z waszej strony na przedłużenie startu? Czyli jest po 18 to rozumiem, że możemy sobie iść, tak?

aha gdyby one działały to mógłbyś się pochwalić .

@ nie rozumiem serwer działa i jest te 300 osób i nie mieli problemu :)

Opublikowano

Czemu jest 0/38 a nie 0/48 ?

Nie pytaj mnie tylko właściciela virustotal. Może dlatego, że skanowałem z linku a nie z dysku, bo nie chciało mi się 2x uploadować :)

wrzóciłem te pliki root gra sie ładuje i pod koniec stoi w miejscu

Masz zbugowaną postać

Opublikowano

Polecam w 100% Ogar Administracja

Super Pliki.

Serwer Dopracowany

Zapraszam JokerS

Bardzo cieszymy się że podoba się na serwerze :) ludzie sami przyjdą jak zobaczą że jest wszystko okej :) ja mówiłem że bez gRUBEGO będzie lepsza gra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...