Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd połączenia z serwerem. Wkleiłem łatke i odpaliłem autopatchera.

antywirus moze blokuje dostep ? jak nie napisz pw wyśle rooty. lub ściagnij ręczną łatke która jest w dziale download

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile graczy w godzinach szczytu ? + jaka administracja?

Licznik pokazuje 150-250 ale mysle ze troche wiecej jest

Administracja odpisuje, pomaga, mila i stara sie ulepszyc gre itp.

Tylko te gracze. Gram bo server fajny ale nie wiadomo ile postoi :D

Jak Ci Admin napisze postoi dluugo to nie sugeruj sie jego odpowiedzia, bo kazdy jeden admin tak pisze :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

O to powody z ktorych żegnam się z serwerem :

1. Ktos Mi sie wlamal na konto pozmieniane wszystko, po całym dniu pracy od godziny 9 rano o 20 wszedlem do domu i Moim oczom jeszcze ukazal sie napis "TWOJE KONTO JEST ZABLOKOWANE" ban FrEe

2. Szkaty z expem po 700sm zostalo kupionych 69 sztuk czyli 48 tys SM !

3. 0 Reakcji ze strony administracji ,ze bylo wlamanie na konto i mam bana nie wiadomo za co :P

4. Jak mozna dodac do Swojego clienta serwera Bonuswichera?

Opublikowano

Hahaha ale beka z tymi szkatami expa :D

Server lada moment padnie :D

Typek wydal 1.3k zlotych aby kupic 76 szkatulek @ UP 76 expa. Wbil sobie 180 lvl i dowidzenia.

Pewnie to zostalo ustawione z tym typem co wbil 180 lvl ze szkat a administracja. Wydaje mi sie, ze to bylo specjalnie :D

A tak czekalem kiedy server padnie :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@up 1300zł ? aha szkoda ze nie karaja za głupotę . Łeb Ci padnie predzej niż serwer ;) póki są gracze to jest serwer i mam nadzieję ze serwer postoi bo jest świetny .

2x@up regulamin poczytaj - administracja nie odpowiada za kradzieże i włamania na konto - ale zdaje mi się ze gdybyś NORMALNIE pogadał z Shadersem bo co jak co on jest spoko gościem.

Opublikowano

@up 1300zł ? aha szkoda ze nie karaja za głupotę . Łeb Ci padnie predzej niż serwer ;) póki są gracze to jest serwer i mam nadzieję ze serwer postoi bo jest świetny .

2x@up regulamin poczytaj - administracja nie odpowiada za kradzieże i włamania na konto - ale zdaje mi się ze gdybyś NORMALNIE pogadał z Shadersem bo co jak co on jest spoko gościem.

Slowa, nie jestem Twoim kolega.

Po 2 juz odeszlo sporo osbo :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

nie polecam gry w składzie Shaders największy oszust ! rozwalił już kilka serwerów !

oszust ? oszukałem Ciebie ? Przypomnij mi kiedy . Rozwaliłem już kilka serwerów ? Gdybym był czegokolwiek winien to bym zmienił nick i robił ludzi w ch*ja pod innym nickiem a widzisz jednak cały czas jestem pod swoim - przypadek?

Slowa, nie jestem Twoim kolega.

Po 2 juz odeszlo sporo osbo :)

Masz jakiś kolegów ? Zobaczymy po liczbie online dziś jak będzie to wyglądało .

Opublikowano

oszust ? oszukałem Ciebie ? Przypomnij mi kiedy . Rozwaliłem już kilka serwerów ? Gdybym był czegokolwiek winien to bym zmienił nick i robił ludzi w ch*ja pod innym nickiem a widzisz jednak cały czas jestem pod swoim - przypadek?

Masz jakiś kolegów ? Zobaczymy po liczbie online dziś jak będzie to wyglądało .

Główną osobą przez którą został zamknięty Tanirus byłeś Ty, więc chyba jednak przyczyniłeś się do upadku,wgl dziwie się że Nixo z TB współpracował, z tego co wiem tworzy nowy projekt,harda o tyle dobrze,że Cb w teamie nie bd.

Serwer taki sobie połowa pobugowana..

Jeśli chodzi o Cb Shaders już nie 1 osoba przekonała się kim jesteś, GA a na Tanirusie uczył się logi sprawdzać,gdyby nie to że koleś z TB współpracował na pewno miałbyś pliki,clienta.

Wcale się nie dziwie że Flourine zerwał z TB kontakt, Ty aby tylko bronić swego tyłka potrafisz kłamać..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Główną osobą przez którą został zamknięty Tanirus byłeś Ty, więc chyba jednak przyczyniłeś się do upadku,wgl dziwie się że Nixo z TB współpracował, z tego co wiem tworzy nowy projekt,harda o tyle dobrze,że Cb w teamie nie bd.

Serwer taki sobie połowa pobugowana..

Jeśli chodzi o Cb Shaders już nie 1 osoba przekonała się kim jesteś, GA a na Tanirusie uczył się logi sprawdzać,gdyby nie to że koleś z TB współpracował na pewno miałbyś pliki,clienta.

Wcale się nie dziwie że Flourine zerwał z TB kontakt, Ty aby tylko bronić swego tyłka potrafisz kłamać..

Zachowujesz się jak skończony kretyn, latasz wszędzie spinasz ale człowieku masz coś do mnie ? Zapraszam na tsa wyjaśnimy sobie parę spraw . Niech Tworzy jego sprawa powodzenia mu życzę, połowa pobugowana ? Wymień jedną rzecz która jest zbugowana . Człowieku idź wyciągaj ze mojego clienta przyciski bo sam nie potrafisz ich zrobić ;) Chcesz dowodów że owe przyciski masz w swoim cliencie ? Potwierdź a dostaniesz ssa :)

Opublikowano

Zachowujesz się jak skończony kretyn, latasz wszędzie spinasz ale człowieku masz coś do mnie ? Zapraszam na tsa wyjaśnimy sobie parę spraw . Niech Tworzy jego sprawa powodzenia mu życzę, połowa pobugowana ? Wymień jedną rzecz która jest zbugowana . Człowieku idź wyciągaj ze mojego clienta przyciski bo sam nie potrafisz ich zrobić ;) Chcesz dowodów że owe przyciski masz w swoim cliencie ? Potwierdź a dostaniesz ssa :)

Po 1 nie z "Twojego" tylko z Clienta który zrobił Nixo, po 2 Biologa masz zbugowanego,poza tym okienka zrobić to żadna filozofia, mogę dać Ci link do programu który udostępnił Kamer od okien gui, zrobić takie qui które po kliknięciu otwiera okno questa amator potrafił by zrobić, system zabójstw? elitepvp,mpc,system ignoracji-epvp hmm powiedz mi do czego Ci on jak masz opcje "blokuj" w szepcie? która zapisuje zablokowane osoby w blacklist.txt,wdł mnie dodane dla "szpanu"-zbyteczne., Bank otwierany przez oknienko-button? ,tak jak pisałem samo okno gui stworzyć to żadna filozofia,dodać do niego buttony również, nie masz nic w tym "swoim" cliencie co mogło by przyciągnąć mą uwagę,myślałem, że ten twój cały "Nixo" bardziej się zna a tu połowa tych okien wywołuje okno questa.

http://www.metin2mod.tk/downloads.html

gui edytor czary mary ;)

ac5faa59c7664e6c.jpg

Bęc

Sposób działania? ;>: wrzucasz do clienta a z resztą program tak prosty w obsłudze że dziecko by się w nim połapało.

Nixo coś tam pisał do Flourine żeby nic Ci nie mówił o nowym projekcie który tworzy,poza tym dowiedziałem się że ten cały Cavis został stworzony tylko i wyłącznie dla $,mogę Ci tu dać archiwum mistrzu.

2252770056.png

Opublikowano

te same ikonki co u mnie - przypadek ? nie sądzę ;) tak jak pisali pod innymi tematami jesteś złodziejem i tylko potrafisz kraść rzeczy z innych clientów miernoto .

@aw zostalo 120h 200% expa

Opublikowano

te same ikonki co u mnie - przypadek ? nie sądzę ;) tak jak pisali pod innymi tematami jesteś złodziejem i tylko potrafisz kraść rzeczy z innych clientów miernoto .

@aw zostalo 120h 200% expa

Te same okienka co u CB? owszem 1 button od Cb wziąłem tą czaszkę reszta jest stworzona z wykorzystaniem 1 buttona. Okna które u mnie się otwierają to status administracji onnline,system zabójstw,system afk,statystyki gracza, myśle jeszcze nad statystykami ogólnymi.

Nixo niezabezpieczał nawet clienta bo nie ma w nim nic co można by było podpierdolić,wiedział że aby działał poprawnie teleport w qui potrzeba questa, od okna banku również, nie mówiąc już o systemie run który działa jak system punktów.

Tak się składa kolego że każdego dnia pomagam w dziale,znane osoby prosiły mnie o pomoc, a Ty? co potrafisz? nawet logów nie potrafiłeś sprawdzić dopiero Nixo z Flourine pokazali Ci jak i się nauczyłeś.

2252770056.png

Opublikowano

Te same okienka co u CB? owszem 1 button od Cb wziąłem tą czaszkę reszta jest stworzona z wykorzystaniem 1 buttona. Okna które u mnie się otwierają to status administracji onnline,system zabójstw,system afk,statystyki gracza, myśle jeszcze nad statystykami ogólnymi.

Nixo niezabezpieczał nawet clienta bo nie ma w nim nic co można by było podpierdolić,wiedział że aby działał poprawnie teleport w qui potrzeba questa, od okna banku również, nie mówiąc już o systemie run który działa jak system punktów.

Tak się składa kolego że każdego dnia pomagam w dziale,znane osoby prosiły mnie o pomoc, a Ty? co potrafisz? nawet logów nie potrafiłeś sprawdzić dopiero Nixo z Flourine pokazali Ci jak i się nauczyłeś.

hahaha zmyślaj dalej takie bzdety o logach - jakoś musiałeś wypaść z 'teamu' do którego się wprosiłeś :) po prostu byłeś niechcianym gościem :) Ty coś potrafisz ? jedynie co to kraść z innych clientów rzeczy. I coś od Nixa : idź się leczyć.

Znani ludzie proszą Cię o pomoc ? hahaha prosi to się świnia :D ale w sumie nikt nie umie kraść jak Ty zapomniałem :) Zrób swój serwer pokażesz co umiesz znaczy co umiesz dodać co ukradłeś ;*

Opublikowano

hahaha zmyślaj dalej takie bzdety o logach - jakoś musiałeś wypaść z 'teamu' do którego się wprosiłeś :) po prostu byłeś niechcianym gościem :) Ty coś potrafisz ? jedynie co to kraść z innych clientów rzeczy. I coś od Nixa : idź się leczyć.

Mam tu zaprosić Flourine który wszystko ogarniał na Tanirusie? :D Nixo jest tak samo fałszywy jak i Ty,Zabawny jesteś, no napiszę Ci coś: Żeby co kolwiek wyciągnąć z clienta trzeba mieć jako takie pojęcie:D Ty pewnie sb myślisz "oh wrzucił patche .eix,epk do clienta" jak tak myślisz to się grubo mylisz,poza tym wszystko co zostało opublikowane w necie jest niczyją własnością, równie dobrze mógłbym napisać że jesteś też "złodziejem" bo masz system run, system ignoracji,system zabójstw które nie są twego autorstwa tylko niemców.

Wejdzie Flourine to Ci tu napiszę wszystko ;) jesteś bajkopisarzem, na forum żeś nazmyślał że osoba która nie ma dostępu do plików,mysql mogła by usunąć logi, naprawdę zmień dilera.

Ja:

Pisal

do mnie jakis Fakel w sprawie technika na Senthi hmm moge sie

zgodzic,ale za dodatkowego GM na Tilianie ,poza tym po znajomosci sam

powinienes wyjsc z inicjatywa i dac zeby.gif17 mar, 19:54 jak cos pisz z nim co i jak

haya:

niesteyy na pcozatek tylko amdins nethi 17 mar, 20:13

to i tak ze si emu zgodzilem

Pawel (39167449)

No co tam? 4 gru 2012 13:39

haya

a juz nic ;p

bawiles sie w wyapkowywanie klientow chyba nie? 4 gru 2012 13:40

Pawel (39167449)

No mam 25 wypakowanych na dysku 4 gru 2012 13:40

haya

potrzebowalem jeden

haya

jestes? bo sprawe ma i interes 28 lis 2012 14:22 bawisz sie jeszcze w wypakowywani eklientow? masz moze wypakowanego kienra draenora?

Nie z takimi osobami miałem okazje współpracować miśku,idz sprawdzaj logi czy Gmowie Cie w chuja nie robią,rozdając itemy :D

2252770056.png

Opublikowano

Mam tu zaprosić Flourine który wszystko ogarniał na Tanirusie? :D Nixo jest tak samo fałszywy jak i Ty,niby tworzy z Flourine Harda a TB piszę "idz się leczyć? to do niego piszę by nic Ci nie mówił,piszę jaki jesteś Ch**. Zabawny jesteś, no napiszę Ci coś: Żeby co kolwiek wyciągnąć z clienta trzeba mieć jako takie pojęcie:D Ty pewnie sb myślisz "oh wrzucił patche .eix,epk do clienta" jak tak myślisz to się grubo mylisz,poza tym wszystko co zostało opublikowane w necie jest niczyją własnością, równie dobrze mógłbym napisać że jesteś też "złodziejem" bo masz system run, system ignoracji,system zabójstw które nie są twego autorstwa tylko niemców.

Wejdzie Flourine to Ci tu napiszę wszystko ;) jesteś bajkopisarzem, na forum żeś nazmyślał że osoba która nie ma dostępu do plików,mysql mogła by usunąć logi, naprawdę zmień dilera.

tak zaproś go ;) serwer nie padł przeze mnie tylko obaj daliśmy plamę :) wiesz pierwszy serwer, problemy itd. aa sorki Ty nigdy serwera nie miałeś rozumiem musisz pchać się na krzywą jape do teamu w którym Cię nikt nie chce i płaczesz że czujesz się odrzucony, chyba w młodości też Cię ktoś odrzucił ;) kończę z Tobą konwersacje bo niby masz 21 lat ? a Twoja inteligencja jest równa zeru. Ale i tak jesteś złodziejem i dużo osób to wie ;) Nixowi tylko przekazałem co napisałeś na jego temat :) kontaktu za bardzo nie utrzymujemy .

@no serio Kamilek Haya do Ciebie pisał ? straszne :D jestem pewien że już Cię nie pamięta, a Robert ( fakel ) zjadłby Cię doświadczeniem loffki <3

Opublikowano

Nie nazwałbym ich znanymi i sławnymi, znani to może oni są z okradania graczy...Nawet za grubą kasę nie zrobiłbym z nimi interesu.

@aw

W ile zdobędę skilla na m5?

gwo9.jpg

Opublikowano

tak zaproś go ;) serwer nie padł przeze mnie tylko obaj daliśmy plamę :) wiesz pierwszy serwer, problemy itd. aa sorki Ty nigdy serwera nie miałeś rozumiem musisz pchać się na krzywą jape do teamu w którym Cię nikt nie chce i płaczesz że czujesz się odrzucony, chyba w młodości też Cię ktoś odrzucił ;) kończę z Tobą konwersacje bo niby masz 21 lat ? a Twoja inteligencja jest równa zeru. Ale i tak jesteś złodziejem i dużo osób to wie ;) Nixowi tylko przekazałem co napisałeś na jego temat :) kontaktu za bardzo nie utrzymujemy .

Toć Ci tylko napisałem to co mi pisał Flourine, co jemu mówił Nixo :), więc skąd u Cb ten bulwers, Owszem nie miałem bo tworzę coś sam bez zbędnych osób a u Cb ten projekt ile osób tworzyło? 10? :D , Flourine chciał bym doszedł do niego do teamu bo coś tam tworzy,ale odmówiłem ogólnie moja pomoc opiera się teraz tylko i wyłącznie na forum-mpc.

2252770056.png

Opublikowano

Toć Ci tylko napisałem to co mi pisał Flourine, co jemu mówił Nixo :), więc skąd u Cb ten bulwers, Owszem nie miałem bo tworzę coś sam bez zbędnych osób a u Cb ten projekt ile osób tworzyło? 10? :D , Flourine chciał bym doszedł do niego do teamu bo coś tam tworzy,ale odmówiłem ogólnie moja pomoc opiera się teraz tylko i wyłącznie na forum-mpc.

kiedy Cię prosił ? pół roku temu przed Tanirusem ? :) Bulwers ? ja jestem spokojnym człowiekiem ;) kończę z Tobą dyskusję bo to nie ma sensu ;)

Nie nazwałbym ich znanymi i sławnymi, znani to może oni są z okradania graczy...Nawet za grubą kasę nie zrobiłbym z nimi interesu.

@aw

W ile zdobędę skilla na m5?

na m5 nigdy bo ma 5tym lvlu masz na P :D

Opublikowano

Tak się składa że 1 osobą która do mnie napisała był własnie Fakel szukał kogoś na mpc,wszedł na mój profil skopiował gg i napisał,a potem dopiero odezwał się Haya ze swoją propozycją.To co słyszałeś o słynnym Fakelu to 1 wielka ściema,wszystko co mieli dodawane na swoich projektach tworzył sam Lourt,fakel wgl nie ma pojęcia o edycji clienta,plików.

No ale miło że ich znasz.

Robert zjadłby Cię doświadczeniem zapewniam Cię ;) ale Ty go tak znasz ah pisałeś z Nim na gg ? no cudownie jesteś fejmem . Wyjdź z tej prezentacji, każdy Twój post zgłaszam :)

Opublikowano

Robert zjadłby Cię doświadczeniem zapewniam Cię ;) ale Ty go tak znasz ah pisałeś z Nim na gg ? no cudownie jesteś fejmem . Wyjdź z tej prezentacji, każdy Twój post zgłaszam :)

Zgłaszaj, z nas 2 to Ty dostaniesz bana za te wyzwiska ;), owszem pisał ,skoro zjadłby mnie doświadczeniem-jest w ekipie ForGame to dlaczego Haya,jego HA-sponsor prosił mnie o pomoc? skoro Fakel tak się zna to mógł sam wypakować clienta draenoru, a raczej go podpierdolić by postawić kropla w krople Albatora podobnego do Kalimdoru.

Soory on sam prosił o pomoc bo miał wielki problem,a nie chciał wyfrunąc z ForGame.

Do czego był im potrzebny Lourt? który odszedł z ich "zajebistej" ekipy? hmm? :D

Bardzoo mało wiesz,zajmij się serwerem, kończę te dyskusje z TB bo ona do niczego nie prowadzi,uzbierałeś kase z sprzedaży puszek? wow zajebisty jesteś,szkoda tylko że stworzyłeś ten projekt dla kasy.

2252770056.png

Opublikowano

Zgłaszaj, z nas 2 to Ty dostaniesz bana za te wyzwiska ;), owszem pisał ,skoro zjadłby mnie doświadczeniem-jest w ekipie ForGame to dlaczego Haya,jego HA-sponsor prosił mnie o pomoc? skoro Fakel tak się zna to mógł sam wypakować clienta draenoru, a raczej go podpierdolić by postawić kropla w krople Albatora podobnego do Kalimdoru.

Soory on sam prosił o pomoc bo miał wielki problem,a nie chciał wyfrunąc z ForGame.

Do czego był im potrzebny Lourt? który odszedł z ich "zajebistej" ekipy? hmm? :D

Kiedy zrozumiesz że on prosił Cię o pomoc tylko dlatego że szukali "jelenia" który odwali za nich całą robotę ? Myślisz że Haya nie chciał Astorii w ForGame ? wręcz mnie błagał abym doszedł tam z serwerem ;) kończę z Tobą dyskusje bo to nie ma sensu :) jak coś zapraszam ONLINE-TS3.PL

Opublikowano

Kiedy zrozumiesz że on prosił Cię o pomoc tylko dlatego że szukali "jelenia" który odwali za nich całą robotę ? Myślisz że Haya nie chciał Astorii w ForGame ? wręcz mnie błagał abym doszedł tam z serwerem ;) kończę z Tobą dyskusje bo to nie ma sensu :) jak coś zapraszam ONLINE-TS3.PL

Ale Ty jesteś ciemny, jejku chciał te twoją "Astorie" w Forgame bo zobaczył że ma dużo wyświetlen,poczytaj sb o nim tematy,zbiera kasę na podróż poślubną i szuka jeleni którzy coś potrafią tak właśnie w jego łaski wkupił się Lourt, Haya przeglądał prezentacje,zapowiedzi jego projektów,zobaczył że ma dużo odsłon i zaproponował mu współpracę, oferował ją też nawet "Chujmorce i chciał Flourine w swojej ekipie bo widział że Tanirus również miał sporą liczbę wyświetleń.

Myśl logicznie, On każdego chce mieć u sb w ekipie, daje taniego vps by się wykazać, popytaj Flourine oraz użytkowników mpc którzy mają jako takie pojęcie o edycji plików,clienta.

Fakel nie robi nic :D

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...