Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi się zdąży spatchować do 20 :D, bo chciałbym być na evencie jak juz takowy będzie ;D...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Co to za gowno sciągnołem klienta w 5 minut (szybki internet) myslalem ze sobie pogram a tu taki chuj patcher sciaga juz 30 minut i do tego sie zaciol :> prozdrawiam nie zagram nie mam jak

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Jak wam się rozpatchuje patcher to odpalcie klienta !

Bo patcher od razu nie włącza metka tylko go patchuje a żaby zagrać należy włączyć klienta i gracie spokojnie !

ddz8gi.png

Opublikowano

Bo patcher od razu nie włącza metka tylko go patchuje a żaby zagrać należy włączyć klienta i gracie spokojnie !

Dokładnie tak jest . w przyszłości postaramy się o lepszego patchera .

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

ale on sie nie chce rozpachowac...

Opublikowano

Jak ktoś ma slabsze lącze to moze tak byc ze wam sie wydaje ze stoi w miejscu bo nic sie nie dzieje ale one chodzi i pobiera co jakis czas przeskakuje ze sie wiecej pobralo, przynajmniej u mnie tak jest ;D.

@ A to że pokazuje 1 czy 2 kb/s to na to nie patrzcie poprostu zostawcia wlaczonego patchera na 20 min i idzcie obejrzec TV xD.

Opublikowano

00.00 KB

NA SEC, NET 18 MB :) / tak mi patchuje.

Jak ktoś ma slabsze lącze to moze tak byc ze wam sie wydaje ze stoi w miejscu bo nic sie nie dzieje ale one chodzi i pobiera co jakis czas przeskakuje ze sie wiecej pobralo, przynajmniej u mnie tak jest ;D.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Nie pytaj mnie tylko właściciela virustotal. Może dlatego, że skanowałem z linku a nie z dysku, bo nie chciało mi się 2x uploadować :)

Masz zbugowaną postać

Nie pytaj mnie tylko właściciela virustotal. Może dlatego, że skanowałem z linku a nie z dysku, bo nie chciało mi się 2x uploadować :)

Masz zbugowaną postać

odbugowałem postac i dalej to samo a tak chciałem zagrac :(

Opublikowano

Mam problem z patcherem !

Gdy odpalam patcher od razu wyskakuje mi błąd :

"Błąd Skryptu"

Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie.

Wiersz: 270

Znak: 1

Błąd: Oczekiwano znaku "{"

Kod: 0

URL: http://www.cavis.pl/

Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie : Tak/Nie

I zawsze daję Tak i wyskoczy to parę razy i patcher się zacina i nie patchuje dalej !

Proszę o pomoc :). Sorki ale nie chciało mi się robić ss ale macie wszystko opisane

ddz8gi.png

Opublikowano

Ty faktycznie zatrzymal sie patcher zrobcie cos z tym bo jak mnie ominie ten event to rezygnuje z serva...

@ Nie no nie da się spatchować tego trzeci raz próbuje i nic ...

Opublikowano

Kogoś z teamu proszę o napisanie na gg : 46176396.

Co do prezki, wysiłku musiało być trochę ze strony grafika. Serwer zapowiada się fajnie. Fajny system ulepszania. Nie mam się do niczego przyczepić :)

Opublikowano

Kurwa mać , taka administracja hahaha nawet clienta nie potrafią zrobić próbowalem : odpalic clienta , odpalic clienta i patchera , odpalic jako addministrator i to samo kurwa mać !! a możecie mi nawet 100% wlepić chuj z tym ale odpowiedzcie mi na to ... http://img33.imageshack.us/img33/585/850a.png

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Kurwa mać , taka administracja hahaha nawet clienta nie potrafią zrobić próbowalem : odpalic clienta , odpalic clienta i patchera , odpalic jako addministrator i to samo kurwa mać !! a możecie mi nawet 100% wlepić chuj z tym ale odpowiedzcie mi na to ... http://img33.imageshack.us/img33/585/850a.png

AK 47 MISTRZ!

;D

Po co te nerwy ? :D

RÓBCIE COŚ Z TYM PATCHEREM !! BO GRAĆ CHCE! :D

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Tak teraz jest olewanie bo 300 osób dało rade wejść to po co więcej nie?? Już prawie 20 a ja dalej nie spatchowałem także podziękuje. Próbowałem się przekonać do tego servera lecz się poprostu nie da...

Opublikowano

Źle zrobiony client.

Przy okazji takiego sobie masz laptopa. xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Tak teraz jest olewanie bo 300 osób dało rade wejść to po co więcej nie?? Już prawie 20 a ja dalej nie spatchowałem także podziękuje. Próbowałem się przekonać do tego servera lecz się poprostu nie da...

nie nieda sie oni juz zawiedli na wczesniejszym starcie potem wszyscy chcecie restarta ja to juz wa... ten serwer to jest jeden wielki szais .. lepiej w margonem pograc chodz tej gry nie lubie :)

@NIETRACCIE CZASU NA TEN SERW I KASY(DZIECI NEO) WYDAJCIE CHODZBY NA PL'a... haha

Opublikowano

nie nieda sie oni juz zawiedli na wczesniejszym starcie potem wszyscy chcecie restarta ja to juz wa... ten serwer to jest jeden wielki szais .. lepiej w margonem pograc chodz tej gry nie lubie :)

@NIETRACCIE CZASU NA TEN SERW I KASY(DZIECI NEO) WYDAJCIE CHODZBY NA PL'a... haha

Wystarczy wejsc na ts cały czas z tym walcze i nie oceniajcie pochopnie administracji . jezeli to naprawimy na 100% Was poinformujemy.

9744614511434431437261.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...