Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavis.pl [Dedyk] [Medium]

szeffjakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, zacznij myśleć bo to już każdy wie - nie doszedłem do fg właśnie z tego powodu że dla nich liczy się $ nie reputacja, tanirusa również chciał bo ma ze mną dobry kontakt w sumie bo on uważa że jego FG to reklama dla serwera .. i serwer ma za to płacić . żałosne :)

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, zacznij myśleć bo to już każdy wie - nie doszedłem do fg właśnie z tego powodu że dla nich liczy się $ nie reputacja, tanirusa również chciał bo ma ze mną dobry kontakt w sumie bo on uważa że jego FG to reklama dla serwera .. i serwer ma za to płacić . żałosne :)

Nie Cb,a Flourine i to jemu proponował Vps,oraz współpracę, Ty byłeś na Tanirusie wtedy zwykłym GM :)

Rozmawiał z nimi na ich Ts, jak zaproponowali mu Vps wyśmiał ich i wyszedł , po czym napisał do mnie co ten słynny Team ForGame mu zaproponował.

Dobra spadam,dzięki że mogłem w maleńkim stopniu wyjaśnić Ci kilka spraw.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie Cb,a Flourine i to jemu proponował Vps,oraz współpracę, Ty byłeś na Tanirusie wtedy zwykłym GM :)

Rozmawiał z nimi na ich Ts, jak zaproponowali mu Vps wyśmiał ich i wyszedł , po czym napisał do mnie co ten słynny Team ForGame mu zaproponował.

Dobra spadam,dzięki że mogłem w maleńkim stopniu wyjaśnić Ci kilka spraw.

Teraz zapytaj Flourine kto mu przekazał taką wiadomość :) To mi zaproponował dojście do ForGame i dałem Flourinowi wybór :)

Opublikowano

Teraz zapytaj Flourine kto mu przekazał taką wiadomość :) To mi zaproponował dojście do ForGame i dałem Flourinowi wybór :)

Nwm kto komu,co zaoferował wiem tylko to co napisał mi Flourine,poza tym sam żeś zauważył że Haya szuka "jeleni którzy odwalą za niego i za fakela robotę, a sam mogłeś być tym "jeleniem" wraz z Flou..

2252770056.png

Opublikowano

Nwm kto komu,co zaoferował wiem tylko to co napisał mi Flourine,poza tym sam żeś zauważył że Haya szuka "jeleni którzy odwalą za niego i za fakela robotę, a sam mogłeś być tym "jeleniem" wraz z Flou..

Ja się tam nie pchałem :) Pytanie było do Flourine bo on był ze mną w Teamie więc liczę się ze zdaniem całej ekipy .

Opublikowano

<japierdole> skończycie? to jest prezka cavisa jak chcecie to sb wejdzcie na ts a nie spamicie mi tu kurwa. "Niby dorośli a w środku jeszcze dzieci" pasuje ...

Podjął współpracę z Nixem i teraz "wejdzcie na Ts a nie spamicie mi tu kur" masz w tym interes co? :D Ne powiesz złego słowa o Cavisie bo tworzysz wraz z nim nowy projekt, tak samo jesteś fałszywy jak i Oni, zaczynasz z Nixem , ze mną , Ellienem a potem dziwisz się że jest hejt w prezce serwera na którym jesteś GA, jak zadajesz się z oszustami toi potem masz kiepską reputacje.

Obyś tylko dobrze na tym wyszedł, zapomnij o jakiej kolwiek współpracy ze mną , trzymasz z Nixem ,trzymaj zobaczymy jak na tym wyjdziesz,bo z tego co widzę oni mają Cie za durnia, już na Tanirusie wszystko ogarniałeś a jak dochodziło do jakich kolwiek błędów hejt,wyzwiska były tylko na CB, Shadersik,Variatek i ten cały Nixon słowem nie wspomnieli że też mieli dostęp do plików.

2252770056.png

Opublikowano

3 strony pieprzenia o czymś co nikogo nie interesuje.

szeffjakub - przystopuj odpowiadanie takim błaznom bo tylko Ty na tym tracisz, prowadź serwer, informuj graczy na bieżąco a nie brudem zabierasz im spójność informacji.

TEKEN5 - Ty facet jest taki śmiechowy, że tego nie da się opowiedzieć.

Flourine - Rozumiem, że Twój wcześniejszy serwer upadł przez brak wiedzy z Twojej strony. Mam nadzieję, że kolejny projekt który tworzysz będzie dumnie stał przy najstabilniejszych serwerach w Polsce ale stary też przystopuj z tym kłapaniem jęzorem bo się powtarzasz w tematach a każdy Twoją historię już zna.

@ Czy na serwerze występują problemy z nadnormalnym zachowaniem clienta gry?

Nismo czuje się pewnie oszukany przez was build skilli bo tak bardzo chciał mieć skill M5. :(

Czy na serwerze występuje jakiś model przekonwertowany programem autorstwa Ricky92?

Czy system run działa tak samo jak na niedawnym Fallance?

Dlaczego tak nieumiejętnie zagospodarowaliście interfejs gry? Tutaj chodzi mi o te latające buttony.

Mam nadzieję, że do kogoś moje słowa trafią i przemyślą sobie kilka rzeczy.

PS. Nie zapominajcie, że na tym forum wszyscy jesteśmy równi, nie ma znanych, sławnych, fejmerów czy innych.

Każdy jest tylko użytkownikiem który może wyłapać warna za friko.

0LsM05U.png

Opublikowano

@The Naid

No niestety poczułem się zawiedziony, ale nie ma się co smucić, jakiegoś skilla sobie jeszcze znajdę :/

@aw

Czy ta grafika będzie zmieniana? Ile zarobiliście na serwerze?

gwo9.jpg

Opublikowano

POLECAM SERWER! Świetny serwer i super administracja, 100% integracji z graczami, mnóstwo eventów i zero olewki, stałe zainteresowanie sytuacją na serwerze.

Zapraszam!

k1x/Ziutek

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...