Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Presslay
Region:EUNE
Level: 16
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: PW na forum, potem ts/skype.
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do grania, wspólnego wbijania 30lv itd.! ;d

giphy.gif

Opublikowano

Nick: Na pw
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie): aktualnie P4 100lp
Kontakt: PW (mpc forum)

Dodatkowe informacje: gram tylko supp i potrzebuje osobe do duo jako adc 

Moje przeciętne gry: 

308031414162595789842.png

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Siemka :>

Nick: Motoxw0w
Level: 30
Dywizja: Gold II
Kontakt: Pisz na LoLu.
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto chce wejsc do platyny razem ze mna :>. Mile widziane sa dywizje Gold III - Gold I.

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : platyna 5

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

Szukam LUDZI do teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda. Mam zamiar zwerbować dużą ilość ludzi, żeby codziennie był ktoś kto będzie mógł/chciał zagrać teamówke. Czy to będzie 3 vs 3 bądź 5 vs 5 będzie decydowała liczba osób online. Rankedy będą grane codziennie od godziny 18, tak długo jak będą ludzie. Jeżeli liczba osób chętnych przekroczy możliwą ilość do gry, czyli jeżeli o 18 będzie np 10 osób chętnych do gry, postaram się zorganizować, żeby w danym momencie grały 2 teamy. Komunikacja tylko za pomocą TS3... nie gram przez skypa. Jeszcze kwestia dywizji... będę werbować ludzi od golda w górę, oczywiście, jeżeli dana osoba podczas gry będzie grać bardzo nie umiejętnie lub będzie zachowywać się toxycznie zostanie usunięta.

nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

Ustalone jest codziennie od godziny 18, ale np jak będą o godzinie 13 chętne osoby, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby coś zagrać.

Opublikowano

Nick:Podam pw, sry :D
Region:Eune
Dywizja: (Opcjonalnie) GOLD v
Kontakt: PW,GG-7541978
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do duo rankeda (GOLD v+) na L#

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nick:l Vôrtëx
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) S2 spadłem z S1
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Poszukuje osoby która gra dość dobrze i pomoże wbić się do g5 po skórke.

Mainuje mida oraz adc.

Opublikowano

Nick: xPrexxâ / treeJ 420
Dywizja: (Opcjonalnie)Pv/DV
Kontakt: 43377459 (gg) pisac w grze na Prexxe.
Dodatkowe informacje: Imię Oskar, lat 18, preferowana pozycja to jungla (zmainowana na maxa, gram pod teamcompy itp itd) lecz ostatnio bawię się TANKAMI (malphite, mundo) na top lane. Moge isc na kazda pozycje lecz mijam sie z adc (kiedys cos tam gralem dravenkiem ale nie mam jakos ochoty). 

Opublikowano

Nick : ifinox

Region : EUNE

Lvl : 20

Dywizja : -

Kontakt : GG : 6744362 / Gra

Dodatkowe informacje : Mam 17 lat. Szukam kogoś do pogrania duo normali, bez spin (jest to moje pierwsze konto) i tak np. na jednej linii, bot, duo top itp. Gram często, najbardziej lubię grać supportem/junglerem ale mogę zagrać na każdej linii, nie gram tylko jedną postacią, staram się poznawać wszystkie więc nie krzyczeć jak sobie czasem nie poradzę :x Mam mikrofon.

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : platyna 5

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

Szukam LUDZI do teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda. Mam zamiar zwerbować dużą ilość ludzi, żeby codziennie był ktoś kto będzie mógł/chciał zagrać teamówke. Czy to będzie 3 vs 3 bądź 5 vs 5 będzie decydowała liczba osób online. Rankedy będą grane codziennie od godziny 18, tak długo jak będą ludzie. Jeżeli liczba osób chętnych przekroczy możliwą ilość do gry, czyli jeżeli o 18 będzie np 10 osób chętnych do gry, postaram się zorganizować, żeby w danym momencie grały 2 teamy. Komunikacja tylko za pomocą TS3... nie gram przez skypa. Jeszcze kwestia dywizji... będę werbować ludzi od golda w górę, oczywiście, jeżeli dana osoba podczas gry będzie grać bardzo nie umiejętnie lub będzie zachowywać się toxycznie zostanie usunięta.

nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

Ustalone jest codziennie od godziny 18, ale np jak będą o godzinie 13 chętne osoby, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby coś zagrać.

Opublikowano

Nick: PW
Dywizja: (Opcjonalnie)Plat IV 
Kontakt: pw / lol 
Dodatkowe informacje: Wszędzie tylko nie jungla.

Szukam osoby chętnej na duo L#.

Opublikowano

Nick:LumpiX
Region:EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) Diament
Dodatkowe informacje:szukam tamu 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Nick:DrelasPLx
Dywizja: (Opcjonalnie) Bronze I
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do pomocy w wbiciu Silver V

Opublikowano

Nick:Darkstron

Dywizja: S2

Kontakt: LoL/PW na forum

Dodatkowe informacje:Cześć szukam kogoś(najlepiej supporta ogarniającego którąś z tych postaci:MALPH/Janna/Morgana/Blitz/Thersh/Leona/Nami/Braum,ale jeśli ogarniasz inną linie też możesz pisać ;) do duoq z S2-S1.

Gram głównie adc(Vayne/Lucian i ostatnio na rankedach świetnie idzie mi twitchem).

Cel:Szybkie wbicie golda

Opublikowano

Nick:Knowmyrules
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna V
Dodatkowe informacje:Szukam graczy do 3 v 3 i 5 v 5 (musi byc bol lub L#)

Opublikowano

(ref)

Nick: pw
Region: EUN
Dywizja: PlatV
Kontakt: ts/skype
Dodatkowe informacje: szukam kogoś ogarniętego do duo na L#, najlepiej +16lat. cel: szybko w tym sezonie wbić diament ;) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nick: Azdus
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold 2
Kontakt: skype / ts / lub dodawać w grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby ktora pogra duoq i pomoze wbić platyne. Dodam że już ją miałem ale nie grałem 4 miesiace i spadłem :)

Opublikowano

Nick: NA PW !

Dywizja - GOLD V z predyspozycjami na Plat / Diamond

Kontakt - Forum

Dodatkowe info: Preferowani boterzy ze skryptem brain.exe 

Serwer  : EUW

Opublikowano

Nick: mTTy

EUNE

Dywizja - G3

Kontakt - skype/ts

Dodatkowe info:  Szukam ludzi do duo, gdyż samemu ciężko coś ugrać. Oraz poszukuję teamu 5v5, obojętnie jakie dywizje. Na teamówkach mogę pójść wszędzie, a na duo głównie jungle/mid/adc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...