Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Bartoszzek

Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Silver V
Kontakt: Gra , skype , ts3
Dodatkowe informacje: Szukam druzyny rankigowej 3v3 lub 5v5

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : xVez

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Silver V

Kontakt : Gra

Info : Szukam jakiegoś ogarnietego człowieczka który pogra ze mną duo. bez skype / ts.

Poprostu żebym miał 1 ogara wiecej w teamie ;D

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Nick: FrixonSP
Dywizja: Bronze II
Kontakt: W grze ;) Zainteresowanym podam skype :)
Dodatkowe informacje: Najczesciej gram top/mid/adc :) Moje mainy to: Gragas/Aatrox/Ezreal/Jax/Teemo/Kha'Zix/Tryndamere/Karthus/Mundo :)
Czasami zagram takze na supporcie, tam najlepiej mi idzie Threshem i Zileanem (Luvly support zegarek <3) // Wiek: 15 lat

Chcialbym zeby ktos mi pomogl wyjsc do Silver V, w dzisiejszych czasach na EUNE bez pewnosci ze poza toba jest jakis ogar w teamie, jest to prawie nie mozliwe :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick: Brewaxd

Region: Eune

Level: 30

Dywizja: Gold V ( ciagle rosnie )

Kontakt: Na skype ( Brewaxd )

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat i niech pisza do mnie osoby 16+ lat. ( dziewczyn to nie dotyczy poniewaz one umieja sie zachowac ) Gram zazwyczaj na ADC ale potrafie grac na innych liniach jesli bedzie taka potrzeba. Szukam ludzi do pogrania duo, normali 5vs5 lub druzynowych. Prosze niech pisza tylko osoby ktore zamiarzaja troche dluzej pograc. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos z kim bedzie sie dobrze gralo oraz bedzie mozna normalnie porozmawiac. ( jesli dobrze bedzie nam sie dogadywac to w przerwach od lol'a bedzie mozna zagrac w inna gre lub tylko pogadac ) Ostatnio mam duzo czasu i strasznie sie nudze i prawie cale dnie siedze na skype. 

A tak przy okazji to lubie ogladac ( Anime ) wiec moze znajdzie sie ktos kto rowniez lubi Anime :)

Opublikowano

Nick: dordo12
Region: West
Dywizja: aktualnie gold 2 ( w s3 plat 2 )

Kontakt: w grze do znajomych zapro bądź tutaj na forum pw
Dodatkowe informacje: Więc tak, mamy już na najwyższym poziomie topa, mida i jungle, teraz brakuje nam jedynie jakiegoś bardzo dobrego botlane, wszelkie zainteresowane osoby, najlepiej z wysoką dywizją ( ale nie koniecznie ) prosiłbym o zgłoszenie się do mnie. Gwarantuje wysoki poziom gry.

Może być osobno adc i support bądź odrazu w duo, obojętnie. Jeśli ktoś uważa, że sprosta tym wymaganiom i chciałby wygrać jakiegoś g4lola bądź pograć ogarnięte 5v5 rankedy to zapraszam. :)

Obowiązkowo posiadanie ts3 i mikro do komunikacji oczywiście  ;)

Opublikowano

Nick: Shibuki Ame
Region: East&Nordic
Dywizja: unranked (gold V w sezonie 3)

Kontakt: w grze ew tutaj, mikro też się znajdzie
Dodatkowe informacje: Szukam osoby/ób do luźnej gry normale/aramy, mogą być rankedy jeśli ktoś nalega (gram supp/top), dywizja nie zbyt istotna, problem jedynie w tym że grywam najwcześniej od godziny 22. Chcesz pograć dodaj :)

Opublikowano

Nick: GG I AFK

http://www.lolking.net/summoner/eune/33424712#ranked-stats

Dywizja: Diament 5, wbiłem do diamentu i na razie siedzę na 0 LP, żadnego meczu jeszcze tam nie rozegrałem bo zrobiłem sobie przerwę od rankedów, co poniekąd tłumaczy brak punktów ligowych.
Kontakt: na LoLu, nick GG I AFK
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego teamu rankedowego, na konkretnym poziomie (minimum platyna), preferuję grę na topie, czasem trochę lubię pograć na midzie. Skype, TS, mikro, wszystko jest.

Opublikowano

nick piklop122

region EUNE

lv:30

Dywizja silver 5 

Kontakt w grze i skype piotr.duda74 oraz PW na MPCFORUM

dodatkowe info

lubie grac na supporcie i jungli

chciał bym żeby ktoś pomógł mi wejść do golda :D A możliwość trawienie na ogara na EUNE graniczy z cudem będę bardzo wdzięczny za pomoc :) mam 16 lat i TS/Skyp

Opublikowano

Nick: JnL Tomorrowland

Level: 7

Dywizja: Brak

Mikrofon: Posiadam

TS3: Tak

Kontakt: PW w grze po 17:00 lub na forum.

Dodatkowe informacje: Szukam teamu, lub też osoby do gry ponieważ samemu troszeczkę nudno się gra.

Chodzę przeważnie na Mida,Topa i jungle.

Opublikowano

Nick:Wiosen7
Region:EUNE
Dywizja: S1
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacje:Szukam ogara stałego do duo,gram na supporcie,adc ew. topa

Wymagania:TS,16 lat + oraz minimum gold

Opublikowano

Poszukuje teamu na rankedy oraz jakieś turnieje

Nick: QQmor3
Dywizja: Plat 1
Kontakt: lol
Dodatkowe informacje: mainuje ADC ale na topie midzie i jungli też mi nieźle idzie :) 16 lat. TS i mikro jest

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Szukam teamu na 5 vs 5.

Gram na midzie i topie ,średnia farma to ok.60-80 w 10 minucie ( zależy od gry ,czy roamuje )

Nick: TheStyPro

Dywizja: Gold III

Region : Eune

Lat : 13 ,ale nie mam piskliwego głosu 

Kontakt : Skype ,jak ktoś chce mnie mieć w drużynie to pierw na mpcforum.

Dodatkowe informacje : Gram postaciami takimi jak Fizz , Ziggs Gragas Annie ,LeBlanc( burst )

Oczekuję tylko minimalnego poziomu skila i frajdy z gry ( złoszczenie się ,że ktoś oddał np. first blooda odpada )

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Nick: IDeLti12

Region:ten pierwszy kiedy się rejestrujemy

Lvl: 6

Dewizja:

Kontakt: PW

Info: dlaczego taki mały lvl a no dlatego że to jest konto które używam gdy oficjalny ma bana :/

Opublikowano

Szukam: Team do rozgrywania 5 vs 5 oraz 3 vs 3
Nick: Ká Bum
Dywizja: Plat III
Kontakt: PW tutaj lub zapraszac i pisac w Lol'u

Opublikowano

Szukam Osób to Teamu rankingowego: )  aktualnie 4 gry rozegrane ( 3 winy )  możemy grać często ( to zależy od was ) :D  

szukamy osób na Linie : 

Jungle 
ADC 

wymagania? - ogarnięcie swojej pozycji oraz nie poddawanie się po 1 przegranym rankedzie albo 2 ;D 
przyjmę osoby do max gold V 

32984651300858722438.png

Opublikowano

Nick: Ni0sz3k
Dywizja: (Opcjonalnie) Seria do s4/s5
Kontakt: TS, nie gadam na skypie, zainteresowany ? pisz na PW, podam ts'a
Dodatkowe informacje: Gram głównie mida, adc i supporta, niedługo próbuje grać top/jungle. Dywizja +silver5, szukam kogoś do duo, w miarę ogarniętego, który gra na jakimś tam poziomie. Mam 16 lat.

Opublikowano

yoo :))

1. EUNE

2. gold v promo do IV

3. Adc/Mid

4. Kontakt : pw ~)

5. Wiek : 16 

6. Szukam : Teamu gdzie jest najlepiej już czwórka i zna się na e-sporcie [ chociaż minimalnie ] i najlepiej jakby wszyscy mieli po te 16/17 lat lub więcej :) 

Wiecej info na pw :) 

SmFjb2xvbG9fX19ldW5lX19fNTA1X19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nick: Fisix
Dywizja D3
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacji: Szukamy adc  do teamu na turniej umcs w Lublinie.Dostaliśmy się na turniej lecz z pewnych powodów nasz adc nie może dojechać.Czy ktoś z Lublina lub okolic miałby ochotę zagrać w turnieju ? Przeszliśmy eliminacje reszta info na pw

brolaf.png
Opublikowano

Nick:Reliable
Level:30
Dywizja: (Opcjonalnie)plat III
Kontakt:pw na forum
Dodatkowe informacje:szukam supporta powyzej gold iII ktory dobrze ogarnia lulu thresha leone ale przewaznie lulu bo mainuje vayne

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Nick: PodłogoPL
Region: EUEast
Dywizja: Platyna V

Szukam teamu do 3 v 3 

Minimalna dywizja to Gold 3

Więcej informacji prosze zaprosic mnie do znajomych na lolu i wszystko omówimy 

Dzięki 

Opublikowano

Nick: Lazy Wiwciu

Dywizja: GOLD V 45 LP

Kontakt: PW tutaj / LOL / GG: 37790397

Dodatkowe informacje: Mam 16 lat, posiadam mikro i szukam kogoś normalnego (normalnego, czyli kogoś, kto nigdy nie troluje, flejmi i stara się pomagać innym) w podobnym wieku i dywizji do DUO rankedów. Mogę grać wszędzie z wyjątkiem Jungle, fajnie by było gdyby ten ktoś lubił chodzić właśnie tam oraz razem na Bota, mogę być Saportem :D. (Oraz najlepiej, abyś był Silverem IV - Goldem IV [w tym przedziale])

Pisać! :P Mam całą noc wolną, można pograć :D.

Opublikowano

Nick:

# Rarlon

Region:

# EuEn

Level:

# 30

Dywizja:

Diament 5 :_]

Kontakt:

GG : 8165785

Email : [email protected]

EWentualnie pw , albo w  lolu

Informacje:

Szukam miejsca w teamie jakims :) jako jungler czy cos :D moge isc na kazda linie nie szukam teamow ktore graja dla zabawy czy cos :) chce osiagnac cos wiecej niz platyne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...