Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Thrienvor
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: b5 (było pierwsze b5 potem wyszłem do 2 i znów spadłem :D)
Kontakt: Na lolu,pw forum i skype:ronter1995
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo bo samemu trudno wykierować grę, szukam też teamu do gry dla funu nie po to by była spina

Opublikowano

Nick: Gawr0nn
Region: EUNE
Dywizja: Silv II   .   gold III w s3, (grałem 10 pierwszych z bronzem -.- )
Kontakt: zapraszajcie w grze :)
Dodatkowe informacje:  Szukam osoby do duo +silv III  , mainuje topa.  Chce jak najszybciej wyjść z tego silvera bo mnie szczerze " ku*wica bierze" jak widze że yasuo 2;12 a bot afczy bo sie pokłocili ( polacy ) . Nie robię głupich błędów przez co team może ponieśc przegraną.    Można, ale nie trzeba TS/skype. - mogę się dogadać nawet i na czacie. Nie robi mi to problemów. Mogę grać każda linie prócz adc. Chętni PW na lolu. Gram przeważnie z 4/5 meczy dziennie.

;p

Opublikowano

Nick: 4Likrev4

Dywizja: Gold IV

Kontakt: Skype: patryk.godlewski11

Szukam ludzi do rankedów. Dodawać na skypee.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Nick:KarouPL
Dywizja: 4.seson-bronze II, 3.seson-silver IV
Kontakt:LoL-KarouPL Skype:werasam54
Dodatkowe informacje: Jestem dziewczyną. Gram jedynie nocami (internet). Poszukuje kogoś do duo ranked, żeby wyjść z bronzu i grać dalej razem. Osoba musi byc ogarnięta, nie żaden troll, czy ktoś kto zatrówa grę. Znajomość ortografii i języka ang i polskiego mile widziana.   :) Gram często na topie i jungli. Poszukuje też teamu.  :)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick: Wiosen7

Dywizja: S2

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego adc,topa,jungle,mida-mainuje suppa

Wymagania: Silver II minimum,wiek 17 + i team speak

Opublikowano

Nick: Brewaxd
Region: Eune
Level:  30
Dywizja: S2 ( za 3 tygodnie bede mial troche wolnego wiec wtedy wbije sie do golda, teraz nie chce mi sye grac rankedow :)
Kontakt: W grze lyb skype    Brewaxd
Dodatkowe informacje: Szukam osob do gier duo oraz do grania normali 5vs5 ze skype lub TS3 ( ja wole skype ) Moge rowniez jesli wolicie pograc gry druzynowe 5vs5. Plec nie ma znaczenia. Niech pisza tylko osoby ktore maja 14+ lat. Ja mam 18 lat i jesli znajda sie spoko ludzie do gry to bede szczesliwy :)

Opublikowano

Nick: Bigfatlpjiji

Dywizja: plat3

Kontakt: gg-2516930 , skype : thedemoro

Dodatkowe informacje: SZUKAM TEAMU DO GRANIA RANKEDÓW. Preferuje mid'a lub support'a.

Wymagania:  W teamie same osoby powyżej golda. Jakiś ogarnięty team  co ma pojęcie o grze i interesuje się ogn,lcs itp..

04048795216770009755.png
Opublikowano

Nick: SK missc
Region: Polska 
Level:  30
Dywizja: Diament V 
Kontakt: skype : krrys88 , lol :: SK missc (eune) 
Dodatkowe informacje: szukam kogoś do duo lub teamu.. 17 lat

Opublikowano

Nick: H3LION
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) B3
Kontakt: pw
Dodatkowe informacje: Gram na midzie / bocie akali ( ogarniam ja w 75%) Chcę zebrać min duo na rankedy /15 lat

Opublikowano

Nick:  MeybeIm
Dywizja: SIlver V :c

Kontakt: w grze , mam TS , skype
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo rankedów , dodam tylko że nie ma gry w której bym sfeedował, moge grać wszystko z wyjątkiem adc, bezproblemowo również supp do którego mam podstawowe postacie tj. Leona , Thresh , Volibear. Śmiało piszcie , podam ts możemy wszystko obgadać :) , mam 16 lat

2wg4nlj.png

Opublikowano

Nick: Xantus95

Serwer: EUNE

Dywizja: Gold 2

Kontakt: pw lub w grze

Dodatkowe informacje: Szukam osób po mutacji i w wieku +16, gram na Adc/Top/Mid

Opublikowano

Nick: sUyKut

Serwer: EUNE

Dywizja: B1 w s3 silv był ;p

Kontakt: pw lub w grze

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo, chce wyjść z zasranego elo hell.... mainuje wszystko oprócz supp'a ;)

Opublikowano

Nick: Evanios
Dywizja: Gold V
Kontakt: skype: dawid.bytys1
Dodatkowe informacje: Szukam osób do Duo Gold+, preferuje jungle, top, mid, chce wyjsć z golda, tylko ogarnieci ludzie pisac do mnie, wiek: 16 lat !!!

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Logic Gaming Rekrutacja !

Nick:LG WeiZhao
Region:EUWE
Dywizja: Gold IV
Kontakt: Na lolu Pisac do LG WeiZhao
Dodatkowe info : Ogolnie wraz z kolega poszukujemy Topera,Midera oraz Supporta do teamu.

Dlaczego to robimy? : Poniewaz wiemy ze razem po wielu treningach ze soba mozemy  wyjsc naprawde daleko a w przyszlosci moze na jakis turniejah zagramy:)

Opublikowano

Nick: PokerFejsPL
Dywizja: (Opcjonalnie) Bronze 3 ...
Kontakt: pw/lol
Dodatkowe informacje: szukam osob do duo zeby wyjsc z tego bronzu ...

Opublikowano

Nick:LoLZourmaleLoL
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver 3
Kontakt: Skype - kubus_kg98 lub na lolu
Dodatkowe informacje: Szukam/Zrobię team 5v5 do grania rankedów, nie patrzę na dywizje ale najlepiej zeby to były silvery :)

Opublikowano

Nick: Liqa Madiq1

Region: EUW

Dywizja: Gold I

Kontakt: Tutaj, lub w grze

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do grania duoQ. Mainuje jungle, moje ulubione postacie to: Vi, Lee Sin, Volibear, Kha' Zix, Wukong (którego jeszcze nie posiadam ze względu, że to nowe konto i mam zaledwie 25 postaci =). Myślę, że stać mnie na więcej niż gold I. Ogólnie rozumiem na czym polega ta gra i zawsze staram się dać z siebie 150%, zamiast winić drużynę. Szukam osoby ogarniętej, a nie takiej która przypadkiem znalazła się w Goldzie bądź platynie. Chętnie zagram z jakimś midderem, żeby go wspomóc =). Mniej więcej rozumiem swoje błędy i staram się nad nimi pracować.

@Edit Jeśli kogoś to interesuje to mam 18lat, nie mam piskliwego głosu. Mi wiek nie przeszkadza, nawet jeśli masz lat 10 to pisz śmiało, tylko jeżeli jesteś ogarnięty.

Opublikowano

Witam.

Nick: Slyfox

Serwer: EUNE/West

Dywizja: Silver I(smurf)/Diamond 5 main.

Pref : Jungle/Mid

Kontakt: w grze. Od godz 16:00.

Poszukuję teamu na serverze :EUNE. Team z osobami powyżej gold V ,najlepiej skończone 18lat(oczywiście komunikator TS). Chciałbym pograć piątki w normalnym towarzystwie,solo q już mnie znudziło. Poszukuje czegoś na stałe a nie na kilka gierek,chodzi o branie udziału w turniejach itp(normalny człowiek ogarnie :) ).Codziennie kilka gier mile widziane.

Opublikowano

nick:piklop122

region:eune

LV:30

dywizja:silver V

kontakt: PW MPC,PW LOL

Dodatkowe info: chciał bym wyjść do silvera 2 a moji kumple maja już partnera do duo :P

preferuje jungle i supp

Opublikowano

Nick: Polenkion
Level: 25
Dywizja: Sprzedałem konto z Gold III. Teraz wbijam sobie nowe.
Kontakt: W lolu: polenkion / forum
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do grania normali/ARAM. Grunt to posiadanie TS3. Zainteresowani niech mnie dodawają. LVL 20+

Opublikowano

Nick: ObeliskTV
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: dodawać mnie na lolu/ pw mpc
Dodatkowe informacje: Składam drużyne na teamowe rankedy i turnieje. Nieobchodzi mnie twoja dywizja liczy się jak grasz! aktualnie mamy:

Mid- ObeliskTV(plat)

Top-

Jungle- Slyfox

Sup- SK missc(diamond)

ADC-

Liczymy na szybką odpowiedz z waszej strony więc jeśli chcesz coś osiągnąć w grze League of Legends to dobrze trafiłeś.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold II
Kontakt: W grze, PW, Skype - JeremPL, GG - 21144420
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania  DuoQ(Jeżeli Duo to najlepiej Jungler/Toper jakiś ale niekoniecznie) oraz Team'u który potrzebuje Middera, ewentualnie mogę iść Top albo ADC.

Linie które ogarniam według kolejności "ogarniania" : Mid>Top>ADC>Supp>Jungle

Oczywiście Skype lub TS wymagany oraz mutacja i chęć współpracy oraz trochę w głowie jak i ludzi którzy nie spinają o wszystko oraz mają poczucie humoru

Dywizja nie gra roli!

Opublikowano

Nick: podam na pw ;)
Region: EUNE
Level30

Dywizja: (Opcjonalnie) Gold1
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do grania duo , mógłbym grać z jakimś teamem bez spiny , granie na loozie team rankedów . Preferuje Supporta ( jungle jeżeli potrzeba) . Mam 18lat mikro + ts3 posiadam . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...