Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 6MACABRA9

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Gold 4, ale lecę coraz wyżej

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje: Szukam teamu. Oczekuję wytrwałości i zgrania. Nie szukam fun'u tylko dążę do osiągnięć. Dysponuję dużą ilością czasu. Preferuję supporta bądź jungle. Uczę się grać na midzie.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Andegaweni

Level: 4

Dywizja: ---

Kontakt: Gra, Forum

Dodatkowe informacje: Szukam teamu do nowej gry. Ogarniam troche, gdzieś miałem 20 lvl. Nie ma sie czym chwialić. Wolałbym, żeby to byli gracze nowi, bo też nie jestem pro.

Opublikowano

Nick: Stara Chupacabra

Dywizja: Silv IV (rośnie)

Dodatkowe informacje: Szukam osób do teamu tylko i wyłącznie na tryb 3vs3.Oczekuje od graczy trochę wyobraźni podczas grania, nie wymagam komunikatora, dywizja silvi wyżej nie mam już zaufania do brązowych graczy ^^.Mainuje postacie AP i jungle ale potrafię się dostosować :)

Opublikowano

Nick:  Ká Bum
Region: Eune
Level: 30
Dywizja: Plat V
Kontakt: Gra / Mpc
Dodatkowe informacje:  Szukam kogos do duo , oraz szukam takze ranked teamu

Opublikowano

Nick : Lè1TO

Region : Eune

Level : 30

Dywizja: Gold V +

Kontakt : gra

Dodatkowe informacje :  Poszukujemy 3 osób do drużyny. Najważniejsze jest podejście. Chcemy stworzyć drużynę z przyszłością i z dobrą atmosferą, a nie taką która utrzyma się na tydzień lub dwa, szukamy poważnych ludzi którzy są w stanie spędzić kilka godzin dziennie na grze z drużyną. Mile widziana dawka dobrego humoru. Nie poszukujemy ludzi, którzy mają zamiar obrażać innych ze względu na jeden gorszy mecz (jak wiadomo każdy ma gorsze chwile), najważniejsze to zgranie, które chcemy osiągnąć. Mamy już mida i jungle, tak więc poszukujemy Topa, supporta i adc.

Poszukujemy ludzi z dywizją Gold V +

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

SZUKAM RANKED TEAM!  Z dewizją!

Nick:  Tivuo
Dywizja: Silver 3, 22 PKT
Kontakt: Pw w grze, Skype: BlueXephosPL
Dodatkowe informacje:
Mogę grać na AD carry, mid, top.

Opublikowano

Witam,

Poszukuję 4 graczy z dywizji silver/gold do stworzenia drużyny. Gierki wieczorami,linie do ustalenia. Wiek nie ma znaczenia,sam mam 20lat. Kontakt przez forum

Opublikowano

Nick: Lazy Wiwciu

Dywizja: SILVER 1

Kontakt: PW na LOL'u lub Tutaj / GG: 37790397

Dodatkowe informacje: Mam 15/16 lat (zależy jak kto na to patrzy), szukam kogoś ogarniętego do grania DUO, najlepiej kogoś kto tak jak ja chce się dostać do Golda, czasami chodzi Jungle i nie "flejmi" ludzi (czy jak to się tam pisze xD). Mam mikrofon, pisać ^^.

Opublikowano

Witam Poszukuje 3 osób Do Teamu na pozycje : ADC,Support,Jungler  Chcemy coś osiągnąć  i miec gry na poważnie .Wymagany ts kontakt tu na forum . Godzina gierek do ustalenia z teamem Szukam min. goldów

Opublikowano

Nick:Rainbow Snake

Region:EUNE
Dywizja: Nie zaczęto,ale w sezonie 1 i 2 to tak po 1600 elo
Kontakt: Skype: wicher.1 , PW i na lolu 
Dodatkowe informacje: Szukam osób do grania które ogarniają temat ,pograć z pozytywnym pier***nięciem ,wymagane mikro/skype. Zielone towarzystwo mile widziane  :) !

PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!! PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!! PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!! PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!! PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!!

!!! PISAĆ SOBOTA 1 MARZEC CAŁA NOC !!!

Opublikowano

Nick: Il Mentore9

Region:EUNE
Dywizja: Silver3, z tryhardem do Silver2
Kontakt: Na lolu
Dodatkowe informacje:  Szukam ranked teamu, najlepiej bez wymganaego micro.

Opublikowano

Nick: BoInneBylyZajete
Region: Chyba EU Północ Wschód
Level: 25
Dywizja: (Opcjonalnie) Brak
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Szukam w sumie kilku osób do gry, bo czasem gram ze znajomymi i np. braknie jednej czy dwóch osób to potem trzeba grać z jakimiś randomami którzy wiele nie zdziałają, dlatego szukam kogoś kto dobrze umie grać i jest często na LoL'u. Podkreślam że gramy tylko normale bo nie wszyscy moi znajomi (ja też) mają 30 poziom. Kontakt PW lub od razu możecie zaprosić na LoL'u. Mikro nie jest wymagany (nawet nie polecam bo kiedy gadamy na Skypie mogą dziać się dziwne rzeczy). 

Opublikowano

Nick: XxBoSs04xX
Dywizja: s3 - Silver IV s4- Bronz I
Kontakt: GG: 6123101 , lub tu na PW
Dodatkowe informacje: Szukam osób na drużyny rankingowej jak i do gry duo gram tylko mecze rankingowe , więcej na GG

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Nick: Awesome Jaro
Dywizja: Bronz II
Kontakt: SKYPE: awesomejarek lub w grze
Dodatkowe informacje: Szukam supporta do duo.

Opublikowano

Nick: VirtualnYY

Informacje: Szukam osoby która pomoże mi w wygraniu 5 gier rankingowych żeby dostać się do dobrej dywizji. Gdyż mam 5 rozegranych( 1 win, 4 lost). Najlepiej osoby, która ogarnia jungle i umie dobrze gankować. Gram wieczorami od 21- do której się zechce. Ogarniam mida, supporta, adc i i top.

Kontakt: W lolu

Opublikowano

Nick: Biansh
Level: 1
Dywizja: Brak
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: zaczynam gre od nowa czy ktos chetny grac normale razem ? wczensije mialem koto gram w lola 2 lat amialem 45 champ i silver 5 chetni pisac priv oczywiscie mam tsa

Opublikowano

Nick: Comed
Region: Eune
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold 1
Kontakt: PW tutaj
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo. Preferowania linia to mid, ale mogę pójść wszędzie. Gram ponad 4 lata, mało rankedów grałem dlatego tak nisko jestem. Od tego sezonu zamierzam cisnąć i jeszcze raz cisnąć rankedy. TS3 oraz mikrofon wymagane jak najbardziej dodatkowo mutacja głosu, nie chcę gadać ze świstakiem.

Opublikowano

Nick: Wiosen7

Dywizja: S4

Dodatkowe informacje: Szukam ogarów do duo,preferuję kazdą linie oprócz mida    ;)

Opublikowano

Nick: LordKatsu

Dywizja: S V

Kontakt: SKYPE: krystian123131, lub na lol'u

Dodatkowe informacje:

Gram najchętniej Top / Adc

Mile widziani gracze z wyższych lig, którzy mogli by doradzić ,pomóc wyjść z S do G ;) moją największą wadą jest to ,że nie umiem grać suppem ;(

SZUKAM OGARNIĘTEJ OSOBY, KTÓRA NIE WYZYWA Z BYLE POWODU I NIE PROWOKUJE, ANI NIE WYZYWA INNYCH JAK COŚ ROBIĄ ŹLE

Poszukujemy osób do drużyny. Najważniejsze jest podejście. Chcemy stworzyć drużynę z przyszłością i z dobrą atmosferą, a nie taką która utrzyma się na tydzień lub dwa, szukamy poważnych ludzi którzy są w stanie spędzić kilka godzin tygodniowo na grze z drużyną. Mile widziana dawka dobrego humoru. Nie poszukujemy ludzi, którzy mają zamiar obrażać innych ze względu na jeden gorszy mecz (jak wiadomo każdy ma gorsze chwile), najważniejsze to zgranie, które chcemy osiągnąć. Najlepiej by było, aby osoby chętne mogły przyjąć każdą linię, Wiek minimum 14 lat  oraz Silver V

Opublikowano

Witam, wraz z moim kolegą poszukuje teamu, lub możemy przygarnąć trzy osoby do teamu, ja gram na pozycji TOP, kolega na ADC. Wymagania jakie mamy od chętnych graczy to ts3, lepiej gdyby były to otwarte osoby, rozmowne :) Co do dywizji to nie mamy jakiś wymagań w stylu gold+ czy coś, po prostu wiemy jak jest na solo q, sam borykałem się długo z tymi niskimi dywizjami, obecnie mam golda V, a kolega golda III. Co tu jeszcze ... Nie szukamy osób którzy chcą grać dla zabawy (trollowania) chcielibyśmy traktować te gry raczej na poważnie, oczywiście bez spin, flame'ów i obrażania się po przegranej grze, zamierzamy wspólnie analizować jakie popełniliśmy błędy i je naprawiać, aby powiększać swoje umiejętności i stawać się lepszymi graczami, lepszym team'em, bardziej zgranym. Po więcej info w grze Miniutkowski lub Szywacz, lub PW na forum ;)

Opublikowano

Nick: 3K Gaming
Dywizja: S3 prawie Promo do S2 na innym koncie miałem golda 3
Kontakt: PW,LOL
Dodatkowe informacje: Poszukuje supporta na rankedy albo normale

gram aktualnie vayne,caitlyn i sivir

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nick: "6MACABRA9"
Dywizja: GOLD V
Kontakt: Gra / Mpc
Dodatkowe informacje: Poszukuję osób chętnych do stworzenia drużyny 5vs5, a dokładnie mówiąc nastawioną na osiągi i współpracę. Nie szukam byle jakich i niezaangażowanych osób, które będą miały wywalone na grę z Team'em.
Aktualnie zbieram drużynę, z którą będą rozgrywane różnego rodzaju turnieje. Przyjmowane będą tylko osoby mające ligę GOLD bądź wyższą. Wiek nie gra roli. Ważne, aby był ogarnięty sam w sobie i potrafił wyciągnąć poprawki z błędów. Planowane są treningi, które będą poprawiały umiejętności pracy w grupie. Wszelkie daty będą przedstawione już po przyjęciu do drużyny. W późniejszym czasie postaramy się nawiązać współpracę z sponsorami. Aktualnie mam sponsora na koszulki, lecz będą wymagane sukcesy.

Poszukuję :

- AD Carry
- JUNGLER

Wymagam :

- Doświadczenia,
- Zaangażowania,
- Znajomości timerów,
- Przegrane powyżej 50 rankedów,
- Większa ilość granych gier bohaterami ze swojej profesji + znajomość mechaniki,
- Humor,
- Wolny czas,
- Kultura,
- Umiejętność grania w grupie i pracowania z nią poza nią.

Kontakt :

Proszę o kontakt w grze lub MPCForum.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...