Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chamstwo w państwie ...

Znalazłem to jako pierwszy, udostępniłem z życzliwości zmieniłeś kilka zdań w notatniku i cieszysz się z tego ? >.<

Nie potrafisz czegoś znaleźć samemu to się za to nie bierz.

Kilka zdań, ja wrzuciłem Polską wersje koleś.

A Ty zapewne tego byś nie zrobił w Notepadzie bo byś nie wiedział jak, zazdrość boli czy co? Ja wrzuciłem PL wersję, nie Ty

Pozdrówka B)

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam problem z tym bs-em , mianowicie gdy go pobralem w archiwum znajduje się tylko jeden plik , ktorego nie moge odpalic . /

Doradzi ktoś, co i jak miałbym zrobić by to działało ? : >

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak wykonać to na Windows7 ,wrzucam do folderu nic się nie dzieje.

Jestem początkującym po tym co napisałeś nic nie rozumiem z tymi rozszerzeniami.

Czy mógłbym się dowiedzieć od Ciebie pełnej instrukcji jak to poprawnie wgrać by działało?

Opublikowano

Dajcie link do Injectora..

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

Jak niby tego uzywac? Wrzucilem do folderu pandory i nic sie nie dzieje jak ją odpalam

Opublikowano

No okej fajnie ,tylko ja sie pytam jak wypakować ten cały plik item_proto do jasne cholery ,gdzie ten ciul sie znajduje ? link może podacie jakis z poradnikiem ?

Tylko ja sie pytam gdzie znajde ten plik item proto ,poradnik może jakis ?

Opublikowano

Takie pytanie bo jestem nowy w tych hakach, bot się wyłącza jak tylko będą wymagane bonusy ?c:

s3ng4y.jpg

Opublikowano

pomoże mi ktoś z tym botem i wyjaśni jak zrobić żeby działał na alistria.eu ?? ( TAM jest hackshield )

na pw co i jak, byłbym wdzięczny

Opublikowano

Czy do bonowania musi byc odpowiednia kolejnosc np

BON 1 miecze

BON 2 dwureka

I tak dalej?

Czy to obojetne bo juz kolce perf robie 4 godziny

Opublikowano

Witam. Mam pewiem problem. Otóż gdy chcę zmieniać bony 1-5 to pisze.. EFEKT PRZEDMIOTU NADAL TRWA, natomiast 6-7 bony zmienia normalnie. Mógłby mi ktoś pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...