Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od Treena, głównego administratora:

- Zwiększony drop yang

- Zwiększony exp

- Zmniejszone ceny

- Poprawione sztabki

- Dodane M2 do pierścienia

Serwer za chwilę zostanie włączony.

124124214_nwxnqwq.png

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taa ludzie to stoi na maszynie 300zł z sprintdatacenter która oferuje ochrone tylko blackholing i tak nie zrozumiecie tego ale okej :) w teamie jest QueTTi - tak to ten gumiś hakier dziś ludzie pisali na ts . gumiś hakier który rozwalił manesse dzisiaj ( info od OrginMena ) zeby nie miec konkurencji :) gumiś jakie serwery hakierujesz?

dostane odpowiedz ?

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

taa ludzie to stoi na maszynie 300zł z sprintdatacenter która oferuje ochrone tylko blackholing i tak nie zrozumiecie tego ale okej :) w teamie jest QueTTi - tak to ten gumiś hakier dziś ludzie pisali na ts . gumiś hakier który rozwalił manesse dzisiaj ( info od OrginMena ) zeby nie miec konkurencji :) gumiś jakie serwery hakierujesz?

Tak się zastanawiam jaki jest cel Twojego hejtowania.

Musisz pojąć że serwer metin2 da się postawić na maszynie za 50zł z kimsufi nawet. Pliki nie mają dużych wymagań. A zabezpieczyć trzeba się samemu przed ddos nie liczyć na firewall serwerowy...

Czy ty umiesz czytać pisze nie z Mega co.nz a ty dajesz linka do strony głównej gdzie ściąga się z mega.co.nz co za typol ;!

Koleś tam ejst też link prosto z serwera... najpierw zobacz dopiero pisz. Dokładniej...

http://download.neurox2.pl/Neurox2.exe

791f747188ac8.png

Opublikowano

i tamta odp tez nie pomaga. Spreawdzilem specjalnie wszystkie zgodnosci i zadna nie trybi

Treen wejdz na ts-a na chwile:)

Opublikowano

Kurwa zamknij ryj wreszcie ! Serwer jest stabilny, wgl nie laguje, jak sie tepasz jak ruszasz kamerką jak zsiadasz i wchodzisz na konia. Serwer jest bardziej stabilny niż twoja matka -.-. Mam już dość takich dzieci tak jak ty... Bo się znajdą jacyś debile.. a mogę się założyć że nawt nie potrafisz postawić serwera hamachi..

Opublikowano

Tak się zastanawiam jaki jest cel Twojego hejtowania.

Musisz pojąć że serwer metin2 da się postawić na maszynie za 50zł z kimsufi nawet. Pliki nie mają dużych wymagań. A zabezpieczyć trzeba się samemu przed ddos nie liczyć na firewall serwerowy...

zabezpieczyć sie samemu .. hmm czyli to zastapi firewalla sprzetowego wewnetrznego i zewnetrznego ?

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

mam win 7 i nie mogę odpalić instalacji co mam zrobić ?

Ustaw zgodność z windows xp sp3 i odpal jako administrator.

Opublikowano

zabezpieczyć sie samemu .. hmm czyli to zastapi firewalla sprzetowego wewnetrznego i zewnetrznego ?

wew. w znacznej mierze a zew nie.

Oby do 24 odpalili ;d

Opublikowano

Czesc. Odpowie ktos z administracji, czy olewka jak na kazdym serwie. Brak osob na ts-ie , koszmar.

Mam lapka home premium win 7

8gb ram

procek i7 4x 2.3

Karte Graficzna GeForce GTX 770 2Gb

I jak wlaczam auto patchera 1 raz to ok patchuje to co ma patchowac, opcje ustawiam i wychodze

Nastepnie odpalam pliczek exe i dupa

Probowalem :

• Jako Administrator
  • Off zapora, Antywirus
  • Dodano do wyjatkow w wlasciwosciach

nadal dupa, pomoze ktos? ( Reinstallowalem juz, pobieralem na nowo )

Ktos z teamu odpowie?

Ps: Twoja odpowiedz nie jest poprawna ( odpalam tak zawsze ) sprawdzalem; )

Treen napisz na pw, jesli masz win 7 ;)

Opublikowano

on :D

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...