Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby serwer on? Bo 250 graczy on-line?

Mam nadzieję, że zmniejszycie ceny w IS, bo to masakra. 15 zł za maskę, za peta 25 zł. A i maska na 30 dni+ dodaje 15% na magię.... OGAR. Na MAGIĘ?! Serio? BM, smok do dupy, inni kozacy, zmieńcie to bo bd 0 bm, smoków. Myślcie...

Ponawiam.

@Av

Dostanę linka do forum?

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co za woodcompy macie ziomki ;PP odpalacie clienta przez ikone w folderze z gra a nie przez tą na pulpicie ;P

Misiu ! ale to nie problem z odpaleniem gry tylko problem w tym że laguje kompa jak by nie wiem co w nim było przesuwanie myszką nawet laguje .

SERWER ON !

exoduus.png

Opublikowano

Misiu ! ale to nie problem z odpaleniem gry tylko problem w tym że laguje kompa jak by nie wiem co w nim było przesuwanie myszką nawet laguje .

no dlatego pisze, zmień woodkompa na maszyne z NASA :D mi wszystko smiga

edit@ SERWER ON ;P

Opublikowano

Czemu mi clienta nie odpala wgl. . .. Odpalam przez exe . . . Nie autopatcher ... Mam jako admin itp..

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Super, pobrałem clienta z tego Waszego hostingu nr.1 i mam 100% + 188 kb/s i nic nie mogę zrobić. Wznawiam, wznawiam i dupa. A na mega się pobiera po 50kb/s. Gdzie te 10 hostingów? Poproszę je.

Opublikowano

Czemu mi client nie dziala odpowiedzcie...

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Super, pobrałem clienta z tego Waszego hostingu nr.1 i mam 100% + 188 kb/s i nic nie mogę zrobić. Wznawiam, wznawiam i dupa. A na mega się pobiera po 50kb/s. Gdzie te 10 hostingów? Poproszę je.

10-9 = 1 bo im coś nie pykło....... ahhaha pompa.

Serwer zajebisty ale pobierać klienta 100kb/s przy necie 100mb to sobie możecie....

Jak teraz ze 500os ściaga klienta z tego hostingu.

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Aha, kliknąłem na instalator - nic. No co, szukam dalej. 10 minut później instalator się włącza automatycznie. Pozdro? Czy to mi czasami nie zmuli kompa? Bo już zaczyna coś szwankować. Zaraz jeszcze zarzucę skana, bo wiele osób się pruje że wirusy.

@edit

mam nadzieję, że ranking jest popsuty i nie wskazuje dobrych poziomów, bo 30 lvl po 20 minutach gry, to trochę słabo jak na serwer easy/medium :]

Opublikowano

Oplaca sie wbijac ? i top1 postac ma 32 lvl ;o a exp 750 % troche dziwne ...;>

00381637475378013724.png
Opublikowano

Aha, kliknąłem na instalator - nic. No co, szukam dalej. 10 minut później instalator się włącza automatycznie. Pozdro? Czy to mi czasami nie zmuli kompa? Bo już zaczyna coś szwankować. Zaraz jeszcze zarzucę skana, bo wiele osób się pruje że wirusy.

@edit

mam nadzieję, że ranking jest popsuty i nie wskazuje dobrych poziomów, bo 30 lvl po 20 minutach gry, to trochę słabo jak na serwer easy/medium :]

No tak racja :) I pomyśl też że te osoby z topki mają pd`ki z isu ;) Więc to dopiero easy rzeczywiście chyba nazwa dla przyciągnięcia graczy na prezke i serwer.

Opublikowano

Opublikowano

a czego się spodziewaliście po 120lvl?

moim zdaniem jest to hard z ułatwieniami (drobnymi)

a te 750% to sobie wymyślili ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

Oplaca sie wbijac ? i top1 postac ma 32 lvl ;o a exp 750 % troche dziwne ...;>

Podczas koserwacji wejdą poprawki z expem dropem i cenami niektórych przedmiotów.

33748387117269464751.png

Opublikowano

WYpierdalaj nie zaśmiecaj prezki downie...... Nie działa bo gracz na pudełku od czekolady to co chcesz więcej? Idź napisz gdzie indziej a nie tu dupe trujesz.

Dajcie inne lkinki do klienta bo się go pobrać nie da 100kb/s + ~~ leci..........

Opublikowano

wszedłem zobaczyłem i wyszedłem ;c

Nwm kto wpadł na ten durny pomysł z upiększeniem m1 ale to kur... przechodzi pojecie przez to graczom z słabszym sprzętem w m1 będzie jak chuj lagować do tego drop kasy to porażką i do tego pelerynki szkoda słów

Jak dla mnie na razie nie warto grac ;c

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Żegnam serwer, exp jest masakryczny. Tyle osób narzeka na wołaczu na niego... Zrobiliście medium/hard. :) Pozdrowienia. A i skoro serwer dla graczy, to posłuchajcie nas chociaż troszkę i dajcie tego exp'a lepszego... Już na 3 lvl'u 5% z psa leci, a na Bo? Masakra.

@Edit

a yangi jeszcze gorzej xD

Opublikowano

Czyli z tego wynika ze prezka inna a serwer inny ;/ no szkoda i radze od razu zwiekszyc lvl 120 lvl max przy easy i 750 expa ? Moim zdaniem lepiej bedzie dodac np 180-200 lvl no i oczywiscie ze zwiekszeniem lvl , dodac nowe eq :).

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...