Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żegnam serwer, exp jest masakryczny. Tyle osób narzeka na wołaczu na niego... Zrobiliście medium/hard. :) Pozdrowienia. A i skoro serwer dla graczy, to posłuchajcie nas chociaż troszkę i dajcie tego exp'a lepszego... Już na 3 lvl'u 5% z psa leci, a na Bo? Masakra.

@Edit

a yangi jeszcze gorzej xD

Exp drop yang oraz niektóre ceny ulegną zmienie. ;)

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Dn0 ! z buta isc do m2 hahahahah i kasa leci po 180 yang za psa .. Ludzie to priv nie czujmy sie jak na PL'u ! narazie serwera nie

polecam ...

a o expie nie wspomne .... T R A G E D I A !

ale ulga usunąłem z kompa priva i odrazu odlagowało mi all :)

exoduus.png

Opublikowano

kolejny nie wypał! do tego 2 ch sie wylaczyly logowanie padlo i na stronie skoczylo graczy o rowno 100 onlline w ciagu sekundy? Pieprzeni oszusci! Postawili sobie jakis gowniany server dla kasy. wystarczylo 15 sekund aby go zablokowac zenada pozdrawiam wasze maszyny z ovh

Login IP: 46.29.18.204 Port: 11381

CH1 IP: 46.29.18.204 Port: 11382

CH2 IP: 46.29.18.204 Port: 11383

CH3 IP: 46.29.18.204 Port: 11384

CH4 IP: 46.29.18.204 Port: 11385

Macie jak komus sie nei chce szukac,

Klient jest zawirusowany i zre kompa takze uwazac co robicie!

Pozdrawiam

Opublikowano

kolejny nie wypał! do tego 2 ch sie wylaczyly logowanie padlo i na stronie skoczylo graczy o rowno 100 onlline w ciagu sekundy? Pieprzeni oszusci! Postawili sobie jakis gowniany server dla kasy. wystarczylo 15 sekund aby go zablokowac zenada pozdrawiam wasze maszyny z ovh

Pozdrawiam

xD gożkieżale, virusa masz w dupie chyba :D skanowałem i nic nie ma.

pozdro 600

@ale expa moglibyście zwiększyć.

Opublikowano

Exp drop yang oraz niektóre ceny ulegną zmienie. ;)

Conajmniej 5x. A drop yang to i z 25x xD

@Av

A ceny z Is zmienicie? A i czy w grze zdobędę maski, czy tylko is?

Opublikowano

xD gożkieżale, virusa masz w dupie chyba :D skanowałem i nic nie ma.

pozdro 600

@ale expa moglibyście zwiększyć.

Ciekawe czym skanowales :)

Po co maja zwiekszac expa jak ten serwer juz upada? ; d

Jak ten licznik na stronie to sciema lol z 300-400 graczy jest maxymalnie

Opublikowano

Na serwerze nie jest tak źle na start i idziesz do kapitana i on ci daje 17 lv i 5kk, tylko to mi się dziwne wydaje :D Skille ładnie się wbijają z bossów w m1 jakieś szkaty lecą :D

Jak nie jest taki zły no tylko jak na pustynie się teleportuje to metka wyłącza i błąd pokazuje a tak to spoko :D Tylko te misje z rozwalaniem metków masakra :) gdzie ja znajdę 25 metków jak full ludzi ich szuka :) Oby to było naprawione.

Opublikowano

Ciekawe czym skanowales :)

Po co maja zwiekszac expa jak ten serwer juz upada? ; d

Jak ten licznik na stronie to sciema lol z 300-400 graczy jest maxymalnie

wirusów nie ma

scan

un63.png

tak samo jak comodo nic nie wykrył ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Pozdrawiam

Ty kurwo jebana tutaj spamisz i hejtujesz ten serwer jak byla jeszcze zapowiedz downie zajebany wypierdalaj smierdzielu na to swoje gowno ! miales tu kurwo podobno nie grac

Działa wam logowanie ? bo ja mam błąd

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Heh tak to jest robić prezke na mpc. Ktoś nie gra na serwerze a pierdoli głupoty i obraża...

Lepiej dać prezkę i ją zamknąć i tyle. nIe pa pytań nie ma spamu.

Opublikowano

Na serwerze jest jakieś 500-700 graczy, dowód? GM spytał o coś na chacie (bodajże ceny pelerynek) nagle TAKI SPAM !tak !tak !tak !tak że w dupie sie nie mieści.

polecam 0 LAGÓW 0 LAGÓW!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ty kurwo jebana tutaj spamisz i hejtujesz ten serwer jak byla jeszcze zapowiedz downie zajebany wypierdalaj smierdzielu na to swoje gowno ! miales tu kurwo podobno nie grac

Konserwacje poprawa expa dropów itp.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Czesc. Odpowie ktos z administracji, czy olewka jak na kazdym serwie. Brak osob na ts-ie , koszmar.

Mam lapka home premium win 7

8gb ram

procek i7 4x 2.3

Karte Graficzna GeForce GTX 770 2Gb

I jak wlaczam auto patchera 1 raz to ok patchuje to co ma patchowac, opcje ustawiam i wychodze

Nastepnie odpalam pliczek exe i dupa

Probowalem :

• Jako Administrator
  • Off zapora, Antywirus
  • Dodano do wyjatkow w wlasciwosciach

nadal dupa, pomoze ktos? ( Reinstallowalem juz, pobieralem na nowo )

Opublikowano

Pozdrawiam

Dam ci kolega rade na kolejny raz. Zanim 2 raz coś napiszesz na temat ip i firmy sprawdz faktycznie w jakiej ono sie znajduje ;) Bo napewno nie korzystamy z usług firmy ovh.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Na serwerze jest jakieś 500-700 graczy, dowód? GM spytał o coś na chacie (bodajże ceny pelerynek) nagle TAKI SPAM !tak !tak !tak !tak że w dupie sie nie mieści.

0 lagów, a logowanie OFF. Błąd podczas połączenia z serwerem. A zresztą przy takim expie, dropie yang ta ilość graczy zmniejszy się w mgnieniu oka. :)

Opublikowano

Ta zero może dla twojego kompa na słabym sprzęcie przez upiększenie m1 lagów jak cholera ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Czesc. Odpowie ktos z administracji, czy olewka jak na kazdym serwie. Brak osob na ts-ie , koszmar.

Mam lapka home premium win 7

8gb ram

procek i7 4x 2.3

Karte Graficzna GeForce GTX 770 2Gb

I jak wlaczam auto patchera 1 raz to ok patchuje to co ma patchowac, opcje ustawiam i wychodze

Nastepnie odpalam pliczek exe i dupa

Probowalem :

• Jako Administrator
  • Off zapora, Antywirus
  • Dodano do wyjatkow w wlasciwosciach
nadal dupa, pomoze ktos? ( Reinstallowalem juz, pobieralem na nowo )

jestem przekonany, że nie masz takiej maszyny, więc nie musiałeś się chwalić. spróbuj zrobić zgodność programu i wypróbuj XP lub Viste.

Do której przerwa?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Prezentacja faktycznie zachęcająca, zwłaszcza pet - ptak, kostium - króliczek, trzy ciekawe wierzchowce. Jednak... Zbroje i bronie? Nic ciekawego, nic nowego, dlatego też nie zagram, ale powodzenia Wam życzę! :)

Opublikowano

Dam ci kolega rade na kolejny raz. Zanim 2 raz coś napiszesz na temat ip i firmy sprawdz faktycznie w jakiej ono sie znajduje ;) Bo napewno nie korzystamy z usług firmy ovh.

sry ale to sa chmury ovh a ovh moze miec programy partnerskie, okolo 30 firm ma chmury partnerskie ovh takze nie gadaj bzdur. Jakbys sie troche znal to bys wiedzial. W Polsce masz tylko 6 serwerowni posiadajacych wlasne maszyny a w nich stoi cala reszta...
Pasjonat
Opublikowano

ogarnij sie kurwa . zachowujesz sie gorzej niz typowy gimbus idioto jebany . tylko spinasz .

co do tematu , oplaca sie go sciagac? prezentacja mnie zaciekawila ale po niektorych wypowiedziach mam pewne watpliwosci :)

najbardziej mnie zastanawia top 1 40 lvl , a exp jest niby 750 ; >

Opublikowano

ogarnij sie kurwa . zachowujesz sie gorzej niz typowy gimbus idioto jebany . tylko spinasz .

co do tematu , oplaca sie go sciagac? prezentacja mnie zaciekawila ale po niektorych wypowiedziach mam pewne watpliwosci :)

najbardziej mnie zastanawia top 1 40 lvl , a exp jest niby 750 ; >

po co masz sciagac skoro serwer jest off? 0.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...