Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni raz oczekuje na odpowiedz co sie dzieje z clientem na w7 64 b

a co ma się dziać?? :D wszystko ładnie chodzi :)

Opublikowano

mi nie chodzi ; > . Nie wlacza sie client nikt z teamu nie odpowie nawet na gg. Czekam od 24h prawie i 0 odp, a napisalem z 4 strony o tym. 60+ postow.. GG to samo ts 1 osoba raz weszla i wyszla gowno nie team Olewka, serwer na kase za pewne ;)

Opublikowano

Po zapowiedzi spodziewałem się czegoś lepszego.. Easy ? No dajcie spokój .Ile jest niemieckich Easy tam exp do 80 leci znakomicie to kwestia 1h a później się gra zaczyna a tutaj, zamiast przyjemność to monotonia.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Po zapowiedzi spodziewałem się czegoś lepszego.. Easy ? No dajcie spokój .Ile jest niemieckich Easy tam exp do 80 leci znakomicie to kwestia 1h a później się gra zaczyna a tutaj, zamiast przyjemność to monotonia.

To jest Medium , poza tym ep leci dobrze w 4 godzinki 80 sie wbije , nic trudnego . Bonowanie , dropienie , dangeony, skillowanie , ulepszanie eq, Wojny . Jak dla mnie dobry schemat .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Serwera nie polecam, kompletne dno. Z prezki wydawał się ok, ale potem wyszło co wyszło.. Exp jak na mediumie, drop yang nieadekwatny do cen u npców, misje nie do wykonania itp.

NIE MARNUJ CZASU

Opublikowano

Serwera nie polecam, kompletne dno. Z prezki wydawał się ok, ale potem wyszło co wyszło.. Exp jak na mediumie, drop yang nieadekwatny do cen u npców, misje nie do wykonania itp.

NIE MARNUJ CZASU

HAHAHAHA ziomek ja mam wszystko co jest możliwe w nim eq ulepszone i jeszcze mam yangów dropi wystarczająco !

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Powtarzam pytanie...Czy jest jakaś mozliwośc żeby zmienić tekstury na normalne? Bo przy tych mam lagi...

Opublikowano

Powtarzam pytanie...Czy jest jakaś mozliwośc żeby zmienić tekstury na normalne? Bo przy tych mam lagi...

Weź sobie z innego serwera zoon"y

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Tak tylko że są inne typy plików...W cliencie Neuroxa są .n2x i nx2 a we wszystkich innych epk i eix...Próbowałem wklejać, ale za każdym razem podłoga się buguje.

Opublikowano

Cos malo % na ulepszenie widze.. Nie dalobby sie zwiekszyc?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Easy/medium a exp jak na medium, drop yang też taki słabiutki. Niepotrzebnie usunęliście roski z npc, lepiej było gdyby one jednak były.

Opublikowano

wszedłem do DT i teraz nie mogę się zalogować na postać w DT. BRAWO dla administracji. nie polecam serwera bardzo niedopracowany

Opublikowano

Ciut zwiększyć drop yang i dodać roski do handlarki to będzie git.

@Up

Co do tej rozmowy to wtf? Jak dostaje ktoś bana to musi być jakiś na to dowód Co z tego ,że gm widział ,ss/filmik zawsze musi być w razie tego gdyby gracz chciał na to dowód i nie został zbanowany za nic (jak to się mówi za wysoki lv czy coś tam jeszcze).

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

GM serwera Neurox2 MistrzuPL czy jakoś tak ... // 15lat Gzzzz

57741474487096848785.jpg

Ban za lvl 105 //

75155997849281063056.jpg

Treen wyjebka na wszystko chociaż niby jego serwer niby Gm'owie robią co chcą

51793322774001064236.jpg

Rozmowy szybciej przeprowadzone z treenem

84315397958299520680.jpg

Podanie kontaktu do MistrzaPL

69963135064729582742.jpg

Teraz najciekawsze ss'y czytajcie to uśmiechniecie się ...

46357393224981587331.jpg

23790980878297921958.jpg

91725753817174550563.jpg

Najpierw pisze, ze mnie widział potem pisze, że chyba mnie widział ; ) Coś mi tu śmierdzi

Nie polecam serwera do puki się nie wyjaśni ... !

Szkoda mi konta, ale to co pseudo GM napisał to padłem na glebę xD

P.S Ubawiłeś się daj Like ; )

Ale ty chłopcze jesteś pusty nie umiesz grać normalnie tylko na Wh to mi tu nie płacz że bana dostałeś a to "chyba Cie widziałem na WH" to jak byś nie zauważył to "chyba" to był sarkazm idioto wróć się do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem :)

A co do serwa Polecam miła atmosfera fajnie się gra pomocna administracja nie wydałem ani złotówki na IS a jakoś daje radę ;]

Pozdrawiam Kensh

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Ale ty chłopcze jesteś pusty nie umiesz grać normalnie tylko na Wh to mi tu nie płacz że bana dostałeś a to "chyba Cie widziałem na WH" to jak byś nie zauważył to "chyba" to był sarkazm idioto wróć się do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem :)

A co do serwa Polecam miła atmosfera fajnie się gra pomocna administracja nie wydałem ani złotówki na IS a jakoś daje radę ;]

Pozdrawiam Kensh

Jeżeli już tak twierdzisz podeslij mi na PW dowód, albo w postach zapodaj // Puste to są wasze bany nie ja szukacie idiotów ? szukajcie dalej, ale ze mnie go nie zrobicie wiem co jest grane przeszkadzało wam to, że w ciągu jednego dnia wbiłem prawie maxa !.

P.S Buziaczki dla administracji ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...