Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po włączeniu waszego launchera i kliknięciu gra się wgl nie uruchamia próbowałem przez normalny plik gry działa lecz plik config na gre nie wpływa poza tym po ściągnięciu waszego clienta komputer zaczął dziwnie powoli chodzić

wpr.png

Opublikowano

jakim cudem 2 graczy on ? administracja tak ?

ludzie my tu czekamy a serwer nei dziala lol bezsensuuuuuu

nie no nwm czy nie bd o 21 startu bo cos tak czuje ;d

Cyrk.png

Opublikowano

Wiedziałem że tak będzie ;)

Zdziwienia nie ma, a gdzie ten klient na 10 hostingach? Ojojoj?

Ja widzę tylko 1.................. <facepalm>

Startujecie dzisiaj czy jutro bo nie wiem czy czekać?

didosów nie ogarniecie.

Opublikowano

Oby bo nie po to czekałem 1h na pobranie sie instalatora... Gdyby nie to że serwer mnie zaciekawił to bym teraz napi******* w Cs-a :)

@Edit pisałem wtedy do Ryback 3 posty temu :) Nie życzę wam didosów :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że zmniejszycie ceny w IS, bo to masakra. 15 zł za maskę, za peta 25 zł. A i maska na 30 dni+ dodaje 15% na magię.... OGAR. Na MAGIĘ?! Serio? BM, smok do dupy, inni kozacy, zmieńcie to bo bd 0 bm, smoków. Myślcie...

Opublikowano

Było umówione, że ma być 28/08, ale wyrozumiali gracze zgodzili się przesunąć w ankiecie na 29. Idźmy dalej. Administracja spytała się, czy gracze chcą 29, czy 30 ale już takiego pewniaka bez bugów. Pomimo zwycięstwa terminu 29,08 i tak cierpliwi gracze spokojnie zaakceptowali zmianę planów. Kto tu jest nie w porządku? Może jednak ci, którzy umawiają się na daną godzinę a nie ci, którzy specjalnie przyszli, porzucili swoje dotychczasowe zajęcia.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

anty nie spamuj juz tym w piątek bez bugow bo dzis jest piątek lol jak bys nie wiedzial

Chcecie Serwer ON ???

Dajcie + to się przejdę do Admina do domu ^^ i mu nasr..... na wycieraczke :]

Opublikowano

client mi nie dziala ;/

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Ryback weź już przestań spamujesz jak jakiś pajac co drugi post to Ty ogarnij....

ok dobra ;d po prostu ja tak nie lubie czekac jak kazdy a po za tym kazdy tu spamujeeee

Cyrk.png

Opublikowano

czemu mi kurwa clienta nie odpala=.=

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Mam pytanie , pisze ze ulepszacze zdobywa sie z bossów .

czyli zeby zrobic z bojowego next bron , kazdy bd latał na jednego bossa? , bo watpie zeby na 80lvlach byly inne logiczniejsze bossy niz RIP .

Opublikowano

LooL ;/ boje sie o swojego kompa dane etc. Bo po pobraniu klienta komp mi straasznie muuli ;/ wirus ?

Tez mialem ten sam problem ze klient jest podejrzany.

Opublikowano

Nie wystartuje :< Macie właśnie KeyLoggera w Kliencie :*

a tak ..

ile mamy jeszcze czekać ? administracjo moze wypowiedz sie daj znać czy mam czekać dalej czy moze przesuwacie start na jutro .. :> ?

Tez mialem ten sam problem ze klient jest podejrzany.

Avg mi nic nie wykrywa a komp muli jakby mial 200 wirusów .. dziwne

exoduus.png

Opublikowano

nie wiem co za woodcompy macie ziomki ;PP odpalacie clienta przez ikone w folderze z gra a nie przez tą na pulpicie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...