Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mają taki gówniany hosting serwera ze stosują blackhola aby ograniczyć ataki ddos i blokują dostep ip z zagranicy ! Atakujący nie poddawajcie się bo im muli baze i mają wielkie problemu z zalogowaniem się do ssh, logowanie im pada :) pozdrawiam gumisia ;)

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam bląd łączenia się z serwerem, próbowałem już administratorem i launcherem w folderze głównym, na stronie jest 300graczy+ a serwer off czyżby?

Esperal%20vinylz_eune_51_5_nozg.png

Opublikowano

Mam bląd łączenia się z serwerem, próbowałem już administratorem i launcherem w folderze głównym, na stronie jest 300graczy+ a serwer off czyżby?

Serwer ma wylaczone logowanie a licznik na stronie jest podkecony o 250-300 osob...

Opublikowano

Serwer ma wylaczone logowanie a licznik na stronie jest podkecony o 250-300 osob...

Proszę Cię, abyś opuścił tą prezentacje, ponieważ wprowadzasz ludzi w błąd i mam nadzieję, że moderatorzy zrobią z tobą porządek. Ludzie skarżą się na padające logowanie, choć ja zmieniałam często kanały i nie miałam żadnego problemu. Na serwerze jest kilka błędów, ale jak większość graczy zauważyła, to administracja jest cały czas online i jutro rano około 10.00 odbędzie się przerwa techniczna.

Wiele ludzi twierdzi, że serwer jest medium-hard, lecz uważam, że się mylą, ponieważ jak wiecie jest tylko 120lvl do wbicia. Exp został tak dostosowany, aby gracze mieli przyjemność zrobić wszystkie misje, wydropić kamyki na skille i poexpić. Na serwerze jest 75lvl top, więc chyba nie jest tak trudno, ponieważ do 120lvl pozostało tylko 45lvl, expią około 4 godzin. Myślę, że przy dobrej grze, to w trzy lub cztery dni można wbić ten 120lvl i zrobić biologa, więc nie jest to żaden hard.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Fajnie serwer wypadł :)

Jest kilka niedoróbek i bugów ale nic groźnego. Myślę, ze dzisiaj to ogarną i będzie świetnie się grało!

Zapraszam do gry i polecam.

linki poza mpc

Opublikowano

server dziala , bez problemow , Pod is ? nawet jesli to w grze niema prablemow . 86 bez Is wbiłem w 7 h. Takze lajtowo :) Polecam

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

serwer zapowiadal sie naprawde fajnie :)

no ale niestety okazal sie jednym wielkim dnem !

nie polecam

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie umieja /shutdown zrobić,a za mnie się śmiejecie...

rib sr 44 ebo 10 ludzi 3x 15 jak cofnie nq...!

idz lepiej na ten swój jeden wielki bug :)

Serwer polecam dla osób, które się nudzą. Ciekawe bony(na pewno pomogę w expie), dużo nowości więc jest co robić :P

Opublikowano

Nie umieja /shutdown zrobić,a za mnie się śmiejecie...

rib sr 44 ebo 10 ludzi 3x 15 jak cofnie nq...!

Twój serwer to już wgle totalne dno

Jednak ściągam, akurat przed 11 bede miał zainstalowanego clienta, zobaczymy czy jest coś warte granie tutaj;f

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Serwer upada strona nie działa i nie wiem czy to wo gulę naprawią !!!

Tak "wo gulę" to weź słownik do ręki i się nim jebnij.

neurox2.pl

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...