Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagle, po wakacjach startuje multum serwerów, teoretycznie dobrych. Tylko dlaczego po zakończeniu wakacji? damn it.

Medium, ale znów z hardem, wszystko dropić, to już było na tych ostatnich mediumach, które nie cieszyły się zbytnią popularnością.

Jestem pod wrażeniem ilości dungeonów, świetnie, że daliście radę zrobić ich aż tyle.

Co z reklamą? Przewidujecie coś większego? Czy jak wszyscy napiszecie "już mamy jutuberów, którzy mają po 500 subów"? : )

Powodzenia. (być może zagoszczę.)

Mamy 1 youtubera wykupionego 40k subow ma , nie mamy zamiaru placic ludziom co maja po 500 -1k subów, takie osoby moga nagrac trailery dobrowolnie.

Nw może byłem ślepy albo czegoś nie doczytałem,jak z magicznymi metalami ??

Zagrał bym ale zbroje odpychają,a tak to serwer ideał.

Pozdrawiam. ;)

Magicznych metali nie ma jako tako, sa magiczne kamienie, ktore dropia z bossow.

Oczywiście to 75% obliczyłeś na superwydajnym kalkulatorze?

@Topic: Jaki dungeon jest najbardziej opłacalny?

Nie da sie stwierdzic jaki dungeon pewnie ten najtrudniejszy :D

nie wiem czy tylko mi ale ss nie działają żadne !

Już wszystko działa :)

Serwer zapowiada się bardzo interesująco , możliwe że zagoszczę u Was ;D

Tylko jest jedno małe "ale" z tymi zbrojami , boooo... z szamana nie zrobiliście szamana tylko jakiegoś cyborga ... ;/

I jestem za tym oczywiście by forum zostało otwarte jeszcze wcześniej niż planowane ( 3 dni przed startem )

ode mnie to tyle...

Pozdrawiam , CrooK ;)

Czekamy jeszcze na segment do naszej szafy w serwerowni i po nowego firewalla sprzetowego, bo stary ma filtracje tylko 2gb/s a potrzebujemy jumpera, ktory ma 10gb/s zeby zadne bootery itd nie ruszyly go nawet na sekunde.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam gdzie macie system ulepszeń biżuterii, poebaobao Wam się troszkę zobaczcie dokładanie :P ( HEŁM z KOLCZYKAMI ) ^^ , co do serwa to za dużo tych *nowych* zbrojii, powodzonka :D

sygna.png

Opublikowano

Słuchajcie droga administracjo, nie napiszę tego posta ze względu na próbę hejtu czy czystej złośliwości tylko ze względu na to, że chcę, aby dobrze się grało na tym serwie, z dużą ilością ludzi :)

Mamy ochotę zagrać z gildią na tym serwie (około 10 ludzi) zależy kto się przekona, ale jedynym problemem są tu bronie i zbroje. Są totalnie paskudne, odstraszają potencjalnych użytkowników. Czasem faktycznie wziąć co już było, a jest naprawdę ładne (wtedy aż chce się grać) niż mieć nowe ale nie powalające na kolana, a nawet brzydkie.

Serw ma już naprawdę dużo fajnych pomysłów na grę- pety, wierzchowce są cudne.

Ale niestety wygląd zbroi i broni to podstawa dla niektórych, bo tu chodzi o estetykę gry - przez cały czas są one na widoku a gracz chciałby nacieszyć oko czymś, co zdobył i co jest ładne. Tak to już działa :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Słuchajcie droga administracjo, nie napiszę tego posta ze względu na próbę hejtu czy czystej złośliwości tylko ze względu na to, że chcę, aby dobrze się grało na tym serwie, z dużą ilością ludzi :)

Mamy ochotę zagrać z gildią na tym serwie (około 10 ludzi) zależy kto się przekona, ale jedynym problemem są tu bronie i zbroje. Są totalnie paskudne, odstraszają potencjalnych użytkowników. Czasem faktycznie wziąć co już było, a jest naprawdę ładne (wtedy aż chce się grać) niż mieć nowe ale nie powalające na kolana, a nawet brzydkie.

Ale niestety wygląd zbroi i broni to podstawa dla niektórych, bo tu chodzi o estetykę gry - przez cały czas są one na widoku a gracz chciałby nacieszyć oko czymś, co zdobył i co jest ładne. Tak to już działa :)

Pozdrawiam.

W tym właśnie problem, a może polecasz na jakie wymienić? Jeżeli chciałbyś coś zaproponować to lepiej PW żeby offtopa nie robić.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Powiem ci tak, Jednym się podoba innym nie. Niestety wszytkim dogodzić się nie da. Mi osobiście się podobają, a zaletą jest to, że nie widziałem takich wcześniej :> Szczególnie łuków są naprawdę ładne :>

Pozdrawiam i napewno zawitam na serwer, bo również uważam, że serwer będzie dobry i długo się utrzyma. Popieram również tą wypowiedź o forum, Fajnie by było jakby Było jakoś wcześniej :D również ts mógłby być :D napewno bym zawitał, ale poczekamy zobaczmy.

Opublikowano

Powiem ci tak, Jednym się podoba innym nie. Niestety wszytkim dogodzić się nie da. Mi osobiście się podobają, a zaletą jest to, że nie widziałem takich wcześniej :> Szczególnie łuków są naprawdę ładne :>

Pozdrawiam i napewno zawitam na serwer, bo również uważam, że serwer będzie dobry i długo się utrzyma. Popieram również tą wypowiedź o forum, Fajnie by było jakby Było jakoś wcześniej :D również ts mógłby być :D napewno bym zawitał, ale poczekamy zobaczmy.

Forum IPB oraz ts3 bedą w środę :) ponieważ wtedy dojdzie nasz świeżo kupiony firewall

Opublikowano

Hehe fajnie to teraz ludzie lajkować tą prezentacje jak bd 50 lajków to będziemy mieć do wyboru peta na start he fajnie ;D

Edit. No dajecie jeszcze 30 lajków xD

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Hehe fajnie to teraz ludzie lajkować tą prezentacje jak bd 50 lajków to będziemy mieć do wyboru peta na start he fajnie ;D

Jak najbardziej, w moim vlogu wszystko macie wyjaśnione :)

Opublikowano

*Do poprawki -> ikona ostatnich kolców i ostatniego hełmu jest w prezce na odwrót ;)

Co do serwera, wygląda na mega. Oj będzie się działo. Bardzo cieszy mnie duża ilość questów przez nie gra nie będzie monotonna.

Dla mnie jeden z ciekawszych ;)

zagram 1oo% !

Opublikowano

Taki mały update,
co do zbroji i bronii
wszystko zostaje przesuniete o 10lvli w gore a na miejsce eq na 80lvl bedzie tryton zbroja niebianska itd. :) Mam nadzieje ze przypadnie wam ten powrót do gustu.

Opublikowano

dawac lajki! bo chcemy pety na start :D

No własnie ale lajki prezentacji a nie tobie :D , jeszcze 1 brakuje i mamy peta na start do wyboru :*

Edit. Będą do wyboru te pety co są w prezentacji tak ? ( oby ) :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

No własnie ale lajki prezentacji a nie tobie :D , jeszcze 22 brakuje i mamy peta na start do wyboru :*

Edit. Będą do wyboru te pety co są w prezentacji tak ? ( oby ) :D

tak, te z prezki :)

Ogólnie słuchajcie piszecie mi na pw i na yt zebym wiecej nagral, ale zebym mial co nagrac musze miec na co odpowiadac. powiedzmy ze 40pytan sie uzbiera i nagram vloga z odpowiedziami :) co wy na to? :)

Nowicjusz
Opublikowano

Jak z expem, czy na nowych mapach dam radę bodziakiem spota ogarnąć, bez buffa?

Czy serwer bedzię miał długotrwały żywot?

Jak z klasami, wyrówanane w pvp ?

Opublikowano

Mógłbyś nagrać coś z serwera, tak "od środka" pokazać, drop, exp, dungeony itd...

@Topic

W ile wbiję max lvl? (tak +/-) Maxymalny lvl będzie zwiększony? Co miałeś na myśli mówiąc serwer planowany rok do przodu ?

Opublikowano

Mógłbyś nagrać coś z serwera, tak "od środka" pokazać, drop, exp, dungeony itd...

@Topic

W ile wbiję max lvl? (tak +/-) Maxymalny lvl będzie zwiększony? Co miałeś na myśli mówiąc serwer planowany rok do przodu ?

Wiesz co mam za mały upload. ten filmik 1:30 wrzucalem 30min nagralem jakies dungeony i wrzuce w kafejce, teraz jedyne co w domu moge nagrac to krociutkie vlogi.

max lvl zalezy jak bardzo "no lifisz" tak lvl bedzie zwiekszony o tym w jutrzejsszym vlogu serwer ma już zaplanowane zmiany i nowości na jakiś rok do przodu :) planujemy wprowadzić koło +/- 30-40 map pare setów bronii i zbroji. itp itd ale to już zależy od graczy :)

Opublikowano

Wiesz co mam za mały upload. ten filmik 1:30 wrzucalem 30min nagralem jakies dungeony i wrzuce w kafejce, teraz jedyne co w domu moge nagrac to krociutkie vlogi.

Oczywiście rozumiem ;)

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego jutubera, nagra on odcinek powie co i jak i tyle? Czy będzie jakaś seria u niego na kanale? (Zapłaciliście przypuśćmy za 5odcinków...). A i jeszcze jedno zbroje dla wojownika wyglądają słabo, czy one tak samo prezentują się w grze, czy np. na screenach wyszły gorzej niż w rzeczywistości?

Opublikowano

Wygląd Systemu ulepszeń odstrasza. :/, ale może wpadne.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Czemu miałbym być przeciwko?

@xDraku: Daruj sobie bo znam wasz team i wiem jak jest. To, że Ty mnie nie kojarzysz to nie oznacza, że ja Ciebie nie znam. ^^

Oczywiście Twoje próbowanie na siłę mi dopiec Ci się nie powiodło ale dam Ci drugą szansę.

No dawaj, przyjmę to na klatę.

@Topic: game 2089, 2089M czy 34089?

Nie wiem czemu, tak jakoś zazwyczaj jesteś przeciwko innym chociaż cześto to niestety jakieś random bezmózgi i zazwyczaj masz racje ; d ale nie róbmy offtopu a game jest już tak przerobiony przez nas , że można stwierdzić iż jest to game Dracos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...