Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się zapowiada mam kilka pytań:
Skąd pety:
Skąd kostiumy:
Skąd wierzchowce:

Ps. Fajne bronie :D
Szkoda ze już nie robią takich serwerów co na start się dostawało losowego peta albo wybranego i można go było expic od początku , a nie teraz na każdym serwerze z is .., a tak to by przy ciągło graczy :D

Zbroje ,bronie wszystko takie inne :D
zbroje na ninje powinny być szczuplejsze :D
ale może być wkońcu coś nowego

Haha tez to zauważyłam w jednej zbroi dla faceta ninja taki grubiutki jest ha :D

1374492926-U975782.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne, że znam. Dla picu nie piszę postów.

Widze mało ich znasz :) Jeśłi uważasz że doświadczenia nie mają ...

PS. ile wydaliście na te wszystkie dungi i zbrojki? Musicie miec w takim razie maszyne nie z tej ziemi jeśli tkaie krocie wydajecie.

58057433.jpg

Opublikowano

team z serwera "na H" nie ma doświadczenia?? ciekawe jakie wy macie doświadczenie... chociaż ten team nie wypowiada sie na temat ludzi których nie zna, a nie pier*** coś co jest nie prawdą :) chcesz sb coś wyjaśnić zapraszam na TS ;)

PS: pieniądze to nie wszystko :) licza sie umiejętności

Opublikowano

Można się było spodziewać tego że w tym okresie będzie startowało dużo serwerów :/
Hmm, i gdzie tu grać ???

Co do zapowiedzi serwera ładnie to wszystko jak na razie wygląda.

Opublikowano

Fms u npc jest + ile? W ile wbiję max. lvl? Dlaczego jest nawalone tyle ulepek? I Te zbroje też nie za ciekawe. ^^

Ulepki są przyszłościowo , żebyście nie musieli nic scigąć po updateach, mamy server przygotowany na najbliższy rok.

Eq u handlarza jest + 0 lecz na 29-32 lvl są 3 misje w których dostajemy te bronie o różnym +

Podobny serwer startuje 6 tyle że bez takich gównianych mieczy, będzie wojna 5 serwerów w przeciągu 2 dni startuje 6-7 miazga

Nie widziałem nigdzie serwera z nowymi umiejętnościami tak jak u nas i z tyloma dungami i tak bardzo rozbudowanego. Także proszę nas nie porównywać do jakiś random serwerów....

Opublikowano

A no startuje 6 podobny serwer tylko tam w teamie nie ma żadnego doświadczenia a sponsor im w niczym nie pomoże więc pewnie game będzie padać.

@Topic: Jaki jest proces zdobycia najlepszej zbroi na serwerze?

Potwierdzam @Aincrad byłem ciekawy kiedy u nas napiszesz i myślałem, że będziesz przeciwko ale jestem zaskoczony postawą miło Cię widzieć :)

Zbroje robimy jedną z drugiej bądź możemy je "wycraftować" ale wtedy nie ma bonusów a druga rzecz żeby wycraftować zbroje trzeba spędzić dziesiątki godzin na dungeonach.

Widze mało ich znasz :) Jeśłi uważasz że doświadczenia nie mają ...

PS. ile wydaliście na te wszystkie dungi i zbrojki? Musicie miec w takim razie maszyne nie z tej ziemi jeśli tkaie krocie wydajecie.

Nic, wszystko robione przez nas jeżeli chodzi o questy mapy zostały robione na zamowienie , niektóre z internetu a niektóre robione przez nas.

Maszyna jest w miare dobra lepsza od hosteamu.

Jest kilka rodzajów doświadczenia.

@Topic: Z czego dropią zatrute miecze?

Szkaty ripera , bossy, eventy.

team z serwera "na H" nie ma doświadczenia?? ciekawe jakie wy macie doświadczenie... chociaż ten team nie wypowiada sie na temat ludzi których nie zna, a nie pier*** coś co jest nie prawdą :) chcesz sb coś wyjaśnić zapraszam na TS ;)

PS: pieniądze to nie wszystko :) licza sie umiejętności

Ale Aincrad nie jest od nas, my nikogo nie atakujemy.. (słownie)

Można się było spodziewać tego że w tym okresie będzie startowało dużo serwerów :/

Hmm, i gdzie tu grać ???

Co do zapowiedzi serwera ładnie to wszystko jak na razie wygląda.

Zapraszam do nas ! :)

W serwerze jest moc, zagram.

Tylko te sztyle mi nie podpasowały xD

Zbroje Wykur*iste

Zapraszam ;>
Opublikowano

Ulepki są przyszłościowo , żebyście nie musieli nic scigąć po updateach, mamy server przygotowany na najbliższy rok.

Eq u handlarza jest + 0 lecz na 29-32 lvl są 3 misje w których dostajemy te bronie o różnym +

Nie widziałem nigdzie serwera z nowymi umiejętnościami tak jak u nas i z tyloma dungami i tak bardzo rozbudowanego. Także proszę nas nie porównywać do jakiś random serwerów....

Kupiłeś wszystko i kozaczysz ... Rozbudowane wszystko ? Najebałeś wszystkie co jest na mpc chłopie ... METIN2 ! pamięta ktoś tą nazwe? Bo najebałeś tego gówna jakby to był lolo wowo metino tibio coś

58057433.jpg

Opublikowano

Skąd pety:
Skąd kostiumy:
Skąd wierzchowce:

Szkoda ze już nie robią takich serwerów co na start się dostawało losowego peta albo wybranego i można go było expic od początku , a nie teraz na każdym serwerze z is .., a tak to by przy ciągło graczy :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Kupiłeś wszystko i kozaczysz ... Rozbudowane wszystko ? Najebałeś wszystkie co jest na mpc chłopie ... METIN2 ! pamięta ktoś tą nazwe? Bo najebałeś tego gówna jakby to był lolo wowo metino tibio coś

Zdobyłeś osiągnięcie "Pierwszy hejt" 100 pktów dla ciebie =)

Skąd pety:

Skąd kostiumy:

Skąd wierzchowce:

Hmm, a może dodamy wam na start wybranego peta przy rejestracji

Co do wierzchowce IS / oraz mapa "polowanie na wierzchowca" w prezentacji masz opisane.

Kostiumy dropią z bossów oraz z IS.

Opublikowano

Potwierdzam @Aincrad byłem ciekawy kiedy u nas napiszesz i myślałem, że będziesz przeciwko ale jestem zaskoczony postawą miło Cię widzieć :)

Zbroje robimy jedną z drugiej bądź możemy je "wycraftować" ale wtedy nie ma bonusów a druga rzecz żeby wycraftować zbroje trzeba spędzić dziesiątki godzin na dungeonach.

Czemu miałbym być przeciwko?

@xDraku: Daruj sobie bo znam wasz team i wiem jak jest. To, że Ty mnie nie kojarzysz to nie oznacza, że ja Ciebie nie znam. ^^

Oczywiście Twoje próbowanie na siłę mi dopiec Ci się nie powiodło ale dam Ci drugą szansę.

No dawaj, przyjmę to na klatę.

@Topic: game 2089, 2089M czy 34089?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Nagle, po wakacjach startuje multum serwerów, teoretycznie dobrych. Tylko dlaczego po zakończeniu wakacji? damn it.

Medium, ale znów z hardem, wszystko dropić, to już było na tych ostatnich mediumach, które nie cieszyły się zbytnią popularnością.

Jestem pod wrażeniem ilości dungeonów, świetnie, że daliście radę zrobić ich aż tyle.

Co z reklamą? Przewidujecie coś większego? Czy jak wszyscy napiszecie "już mamy jutuberów, którzy mają po 500 subów"? : )

Powodzenia. (być może zagoszczę.)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Omom *.* Zagram jak dla mnie przez całe wakacje nie wyszedł lepszy serwer .. Pozdro dla hejterów, oceniacie książkę po okładce, wbijcie, obczajcie, pograjcie.. ;*

Specjalista
Opublikowano

Nw może byłem ślepy albo czegoś nie doczytałem,jak z magicznymi metalami ??

Zagrał bym ale zbroje odpychają,a tak to serwer ideał.

Pozdrawiam. ;)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Omom *.* Zagram jak dla mnie przez całe wakacje nie wyszedł lepszy serwer .. Pozdro dla hejterów, oceniacie książkę po okładce, wbijcie, obczajcie, pograjcie.. ;*

Myślisz? Piszesz, że oceniają książkę po okładce a sam z góry piszesz, że nie wyszedł lepszy serwer? A skąd ty to wiesz, grałeś, wbiłeś, obczaiłes? :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Myślisz? Piszesz, że oceniają książkę po okładce a sam z góry piszesz, że nie wyszedł lepszy serwer? A skąd ty to wiesz, grałeś, wbiłeś, obczaiłes? :)

Powiem szczerze, że grałem chyba na każdym serwerze, który wyszedł latem i był godny uwagi i żaden nie miał nic nowego, nie różnił się niczym od innych.

Już po prezentacji, po mapach, zbrojach itd. mogę stwierdzić, że będzie się różnił od reszty serwerów w 75%. W końcu jakieś nowości, a nie nudne gówna, które wychodziły latem ;>

Opublikowano

Powiem szczerze, że grałem chyba na każdym serwerze, który wyszedł latem i był godny uwagi i żaden nie miał nic nowego, nie różnił się niczym od innych.

Już po prezentacji, po mapach, zbrojach itd. mogę stwierdzić, że będzie się różnił od reszty serwerów w 75%. W końcu jakieś nowości, a nie nudne gówna, które wychodziły latem ;>

Oczywiście to 75% obliczyłeś na superwydajnym kalkulatorze?

@Topic: Jaki dungeon jest najbardziej opłacalny?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

nie wiem czy tylko mi ale ss nie działają żadne !

Mamy mały problem z hostingiem do 1-2 H naprawimy wszystko.

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo interesująco , możliwe że zagoszczę u Was ;D

Tylko jest jedno małe "ale" z tymi zbrojami , boooo... z szamana nie zrobiliście szamana tylko jakiegoś cyborga ... ;/

I jestem za tym oczywiście by forum zostało otwarte jeszcze wcześniej niż planowane ( 3 dni przed startem )

ode mnie to tyle...

Pozdrawiam , CrooK ;)

xDEcNt1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...