Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@JooPek's Jakiegoś wierzchowca lub konika

@Fertz Wcześniej miałem problemy życiowe. Teraz wszystko gra :)

logo.png

START 24.08.2013

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy online? Gdzie więcej ludzi u piratów czy inkwizycji? Skąd wziąść bojowca?

Opublikowano

Ile graczy online? Gdzie więcej ludzi u piratów czy inkwizycji? Skąd wziąść bojowca?

Bojowca robisz czytając medale ( leca jak bajka ). Czytasz od 25 lvl'a na 35 lvl dostajesz bojowca.

Opublikowano

@krzysiek99998 Ty się ciesz bucu, że jeszcze nie mam ochoty założyć Ci kagańca na pysk. Stara Tavia chodzi nadal więc co ty sypiesz za ferment.

@AntyWarn Tak w M3,

Ty mi leszczu chcesz kaganiec na pysk założyć? Jesteś HA Tavii słyszałem jak chcesz przyciągnąć ludzi, zrobić nowy serwer. Prudnik ulica strzelecka 4/5 przyjeżdżaj z kagańcem wrócisz mając go w dupie.

Dziwię się że chcecie grać na serwerze z takimi 15 latkami jako administratorami. Na matke mi najeżdzał teraz pierdoli o kagańcu Zero nic więcej...

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Ile graczy Online w godzinach szczytu? :)

Około 500 graczy, metki cudem nieraz czyste, tylko dość słabo lecą rady. Mimo to serwer polecam.

Opublikowano

No na tych SS ach jest ok. 60 osób nie więcej czym tu się jarać ?

Zróbcie ss miasta m1 w 4-5 dzień jak każdy pozna serwer. Tak na starcie to każdy wejdzie ot co choćby z nudów.

Zagram dam edita.

ps. tavia była ok ale zrob epika to się nie dało.

Opublikowano

Up. Ciężko złapać wszystkich w kadr.

Z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi. Tego możecie być pewni.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Serwer polecam jedynie proponowałbym:

-dodać możliwość łączenia bodzi/ku

-zmniejszyć drop ze szkat śmieci typu "maska uczuć, zwoj redystrybucji, zmiana plci", bo dropi tego za dużo

-usunąć wymaganie ulepszaczy do +6 w itemach pokroju stal/bronie 65/EQ 54/ tarcze 61

-usunąć wymaganie ulepszaczy w low EQ typu ebo/skórzane kozaki całkowicie

-usunąć te irytujące polowania

-przydałoby się więcej questów, ale to w przyszłości

-dodać drop kamyków duchowych z sakiewek

-usunąć instr. oswajania konia ze szkat bo na starcie jest 100%

Ogólnie exp idealnie dopasowany, jednak nazwałbym ten serwer medium z nutką hard'a. Lecz przyjemnie się gra, dodatkowo drop sakiewek/szkat urozmaica drop.

edit:

zapomniałem o najważniejszym, zmianki i dodania dobrze aby automatycznie wpadały do eq ^^

Opublikowano

@UP zapomnij. Zróbice coś z tymi emailami. Problem polega na tym, że jeśli jest użyty na Tavii (morgan) to na gringo nie śmiga tj. zajety.

W grze szybko rzucają się w oczy polowania co 1lvl, za które są żałosne nagrody. Są dostosowane ledwo do PLa, a gdzie tam medium...

Mało tego ten spam "gracz xxx zabił xxx potworów" jest mega męczące. po prostu jebie po oczach jak szuka się informacji co kto sela lub

chce nabyć.

Następna rzecz to nie za bogaty drop nie których rzeczy. Np. ulepek. Puki co to wszystko mam nadzieje, że starczy mi sił.

Patrząc na SS ukazane w prezce później z kolei na serwer mam wrażenie, że pomyliłem, albo jedno albo drugie.

post-887672-0-75325900-1377526150_thumb.jpg

post-887672-0-78935900-1377526156_thumb.jpg

post-887672-0-89415200-1377526160_thumb.jpg

Opublikowano

@LanaDelRey Widzę, że na 10 poziomie zdołałeś sprawdzić drop w m2, w m3 i z pozostałych okolicach. Na dodatek zmęczyły cię tak mocno wiadomości o expieniu ludzi. Screeny pod fajnym kątem zrobiłeś.

A jakbyś był ciut "bystrzejszy" to byś wiedział, że serwer wystartował niecałe dwa dni temu i kazdy bije topke. Zapomnieć to tylko ty możesz.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@LanaDelRey Widzę, że na 10 poziomie zdołałeś sprawdzić drop w m2, w m3 i z pozostałych okolicach. Na dodatek zmęczyły cię tak mocno wiadomości o expieniu ludzi. Screeny pod fajnym kątem zrobiłeś.

A jakbyś był ciut "bystrzejszy" to byś wiedział, że serwer wystartował niecałe dwa dni temu i kazdy bije topke. Zapomnieć to tylko ty możesz.

/b taka komenda i pokaz ile jest online ok 70 osob.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...