Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo serwer sie rozwija ... i tak przybywa duzo ludzi z tego co widze, ja polecam serwer przyjemnie sie gra, widze kulturka u graczy narazie 0 dzieci, JEST DOBRZE

Opublikowano

na tym całym gringo tez wcale duzo ludzi nie ma , max 100 .

Na serwie gra 400+, znajdź mi metka w red lesie lub spot wolny w grocie będziesz bogiem. Nie ukrywam w m1 jest jedynie kilka sklepów. Mimo to serwer jak najbardziej polecam bardzo mi przypomina starego pla bez tych syfiastych pancerzy i stalek +7 z dropu.

Opublikowano

Osób gra max. 200. Nie przesadzajcie z tym 400, bo na wołaczu jest cichutko, sklepów za dużo też nie ma. Ale ogólnie się fajnie expi, dropi. Ale jednego nie dopracowaliście... 20% obrażeń do Hp to z lekka przesada. ;)

Opublikowano

20hp to norma bracie :D

10% obrażeń to norma, bracie. 20% łącznie, a tutaj wchodzi 20% w jednym itemie. Body i WP koksy w pvm, zresztą tak jak zawsze ale tutaj różnica będzie OGROMNA. Mimo wszystko serwer polecam, wbić warto ale faktycznie ta liczba osób on-line odstrasza.

Opublikowano

No mnie osobiście odstraszyła i dlatego skończyłem grę ,ale na samym serwerze fantastycznie mi się grało. Jak wbije więcej osób to z pewnością wrócę. Na LvL'u i tak mi nie zależy ,bo chyba liczy się przyjemna gra :). Serwer nie ma tylu ludzi ,bo się niestety nie wbija 100 lvla w jeden dzień ,a 150 w dwa dni. Takie czasy już niestety mamy :(

hersygna.png
Opublikowano

Jak kurwa w prezentacji mozna nie dac linku do strony serwera, co za idioci.

Jest prawie na samym dole, wyluzuj

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Administracji nie znam osobiście, ale zrobili niezłe pliki ; )

Ładnie się bawicie na serwerze mega evenciki zobaczymy jak wszystko się potoczy może wbije za niedługo

Polecam serwer ...

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Hhahaha Teraz to mnie Wozik idioto rozwaliles :D

RedDemons - Gildia Gm'ów . Admin i jego synalek daja sobie eq i robią ludzi w konia , ze są zwyklymi graczami .

Mateuszu co ty odwaliłes :) Jakiegoś staruszka przyjeleś który ma 10 razy więcej do powodzenia od Ciebie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...