Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SevenTears Po pierwsze. Ty mnie lepiej nie ucz angielskiego. Ty się lepiej naucz polskiego i poprawnej interpunkcji.

Opinia osób, które mają własne serwer i pod ukryciem innego nicku opiniują mój serwer nie interesuje mnie, lub takich osłów jak ty.

Raduje mnie to, że zazdrościć mi. Dziękuje Dobranoc

Na serwerze gra o tej porze więcej ludzi niż na starcie. Więc zobaczymy ile będzie jutro w szczytach <3

logo.png

START 24.08.2013

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem zagrać , ale po zobaczeniu sygnaturek dla gracza zmieniłem swoje zdanie . A po drugie nie wiem jaki związek z wami ma m c nc c . pl , ale jak widze serwery powiązane z ta stroną są słabe . Kolejnym faktem jest to że rekrutacja jest On, pokazuje to jak nieprzygotowany jest serwer , skoro można wiąż za Gm jakiegoś noname.

Opublikowano

Chciałem zagrać , ale po zobaczeniu sygnaturek dla gracza zmieniłem swoje zdanie . A po drugie nie wiem jaki związek z wami ma m c nc c . pl , ale jak widze serwery powiązane z ta stroną są słabe . Kolejnym faktem jest to że rekrutacja jest On, pokazuje to jak nieprzygotowany jest serwer , skoro można wiąż za Gm jakiegoś noname.

Koleś nie zagra bo mu sygnaturki nie pasują , hahahaha xDbeka

@Topic: Gra się przyjemnie , zmianki i dodania lecą ładnie do 25 lvl miałem już całe eq z hp ( wcześniej nie było , aż tak potrzebne ).

KU lecą w miarę , w godzinę na metkach można mieć 25 dobrych KU . Polecam serwer.

Opublikowano

w połowie pobierania prędkość spada do 0kb/s .... net 20mb/s z neo ;) ale normalnie było wczesniej

doczekam się pomocy?

pobierz clienta przez flashget 3 tez to mialem , ale jak pobralem ten program to normalnie poszlo

Opublikowano

dobra oby dało się pobrać bo grałem na tavi i wiem co to za serw ;)

nie da sie pobierać przez flash-a dodaje link i pobiera tylko 100kb pliku

daje lajka za pomoc

Opublikowano

Zmianki i dodania sa git.
Zwiekszcie drop marmurow.
@Tavia , pisales ze drop marmurow jest zwiekszony , aby zostawiac na pozniej. Na 2ch kontach 50+ ani jednego marmura i nikt nie ma sprzedac.
Co to ma byc.?

Opublikowano

No to dla was dziś obejrze ten drop marmurów.

@xXSmolarXx To nowy serwera. Musisz nową postać założyć.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Ech szkoda schocias konta zostaly ale powninienes dac starym kontom po 250sm np bo niektorzy zajebiste eq strcili lvl skille ...

Opublikowano

Kilka pytań

Ile osób onnline?

W ile wbijamy 75 lv ?

Skad truta?

Exp w m2 i tp poprawiony?

Większa reklama będzie?

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...