Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

revi0 każdy sobie tak mówi dlatego nikt nie gra. Wam potrzeba easy ,bo nie potraficie już na takich serwerach grać.

hersygna.png
  • Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer,

wydaje mi sie, ze gra coraz więcej ludzi od "niewypału serwera Dra*os".

@aw

O co biega z tą specjalną bronią robioną u specjalnego kowala na wyspie?;D

Opublikowano

wczoraj np. w Jinno bylo juz okolo 15 sklepow nie wiem jak w Shinsoo ale z tego co widze gra coraz wiecej graczy w m2 spotkalem mase ludzi ;p
po 4 dniach gry na serwerze mozna duzo zrobic wiec Polecam
ciezko jedynie jest z Handlem , ale to sie zmieni :) jeszcze raz POlecam

@ wczoraj np, byl bonus +50% Doski :) wiec Administracja nie Olewa serwera.

image.png

Opublikowano

Witajcie kilka pytań:

1. 10 KU do G - jak dropią KU z metków? Dobrze, słabo? Jakie są szanse na wejście KU? 100%?

2. Mam nadzieję, że przedmioty do Biologa trzeba dropić, ale dropią dobrze?

3. Idzie coś samemu zbić, czy metków respawn mały, a ludzi pełno?

4. Jak z ulepszaniem? Ciężko coś wbić na +8 +9?

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Witajcie kilka pytań:

1. 10 KU do G - jak dropią KU z metków? Dobrze, słabo? Jakie są szanse na wejście KU? 100%?

2. Mam nadzieję, że przedmioty do Biologa trzeba dropić, ale dropią dobrze?

3. Idzie coś samemu zbić, czy metków respawn mały, a ludzi pełno?

4. Jak z ulepszaniem? Ciężko coś wbić na +8 +9?

1. Ku dropią ladnie leci 1 ku z meta plus szansa z sakwy, na dodatek są dosyc tanie. Szansa na wejście jest 100% z radą, które lecą z metów.

2. Lecą i to bardzo ładnie, oddaje się co 1s.

3. Ludzi nie jest tak dużo, chociaż w m2 zgraja ksuji

4. Zależy co wbić bodzia są dosyć tanie jak i ulepy, jedynie trzeba wiedzieć jak zarabiać.

Opublikowano

Jezeli server jeszcze postoi z jakis miesiac to zagram, bo fajnie sie prezentuje ^^

Ciezko skilla na P wbic?

Idzie w tydzien wbic jakis 90lvl czy raczej cos okolo 75?

Skad bronie 75?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Jezeli server jeszcze postoi z jakis miesiac to zagram, bo fajnie sie prezentuje ^^

Ciezko skilla na P wbic?

Idzie w tydzien wbic jakis 90lvl czy raczej cos okolo 75?

Skad bronie 75?

Biorąc pod uwagę to, że S1 tej samej administracji stoi od grudnia, można stwierdzić, że serwer powinien postać ;)

Do G1 10 ku, co nie jest problemem jednego dnia dropiąc w głupim M2 będziesz miał od ch*a rad i KU. Natomiast do P 10 kamyków, expiąc trochę na lemurach(mapa 75) miałem ich ok 300 sztuk.. Także też lajt, bo coraz więcej osób dobija lv i kamyki można znaleźć nawet na ziemi : o

W ciągu 2 dni jesteś w stanie wbić 90lvl, jeżeli potrafisz grać. No może przesadziłem, ale 3 dni i lajtowo 90 wymęczysz ^^

Z broniami na 75 również nie ma problemu, ponieważ podobnie jak na PL, dropią one w grocie V2. Także truciak stoi obecnie tyle co aura, których będziesz miał od chu*a dropiąc w m2;)

Opublikowano

To moze zagram skoro na serverze na ktorym gram aktualnie (hard) mam przerve na biologa :) taki mediumek, dla relaksu dobrze mi zrobi ^^

Zmianki sa tanie w stosunku do dropu yang, latwo powbijac konkretne bony?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Na samym wstępie powiem Ci, że zmianki są z drop'u.

Jeżeli chodzi o wbicie konkretnych bonów, da radę. Na początku nie potrzebne są Bóg wie jakie bony także łatwo wbić satysfakcjonujące nas bony. Później jest z tym troszkę ciężej, jednak wszystko zależy naturalnie od farta. Ja np. mam stal+9 2k HP, 15 sztyle, 15 miecze, 15 2reka, 20 do PŻ wbita z ok 40-50 zmianek.. Natomiast w partę wje*ałem już z 800 i same gówno, z dwa razy weszło 12 siły, 10 luda ._.

Jeżeli chodzi o kupowanie zmianek, zdarza się, że ktoś je sella, jednak ceny są strasznie rozbieżne i nie powiem Ci ile na ten moment stoją.

Powiem Ci, że ja od startu do 92 nie kupiłem ani jednej zmianki.

a tak btw. to u Seon Hae w m1 masz 50% wymiany zmianek 10 sztuk zaczarowania na wzmocnienie i odwrotnie. Także również warto o tym pamiętać : )

Opublikowano

Świetny stabilny serwer na dłużej - mam nadzieje..No bo dziwie sie, ze administracja buli kase z własnej kieszeni na serwery a prawie nikt nie gra.

W sumie obecnie gram tylko na jednym niemieckim serwerze gdzie przewaznie stoje na BSie wiekszosc dnia cisnac zatrute to moze tutaj troche pykne wiec -

Oplaca sie grac mentalem? Warto robic dropka bodego?

Opublikowano

Świetny stabilny serwer na dłużej - mam nadzieje..No bo dziwie sie, ze administracja buli kase z własnej kieszeni na serwery a prawie nikt nie gra.

W sumie obecnie gram tylko na jednym niemieckim serwerze gdzie przewaznie stoje na BSie wiekszosc dnia cisnac zatrute to moze tutaj troche pykne wiec -

Oplaca sie grac mentalem? Warto robic dropka bodego?

Mentalem jeśli chodzi exp jak i pvp opłaca się grać, na dropka najlepiej wpka/bodego ponieważ te ku są podobnie warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...