Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up. Czy wgl wszedł..

@Przemekl123 Po pierwsze Tavia S1 stoi do dziś od Grudnia 2012. Więc co ty pieprzysz nie świadomy typie.

logo.png

START 24.08.2013

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up. Czy wgl wszedł..

@Przemekl123 Po pierwsze Tavia S1 stoi do dziś od Grudnia 2012. Więc co ty pieprzysz nie świadomy typie.

Wszedłem na gringo w jinno ;f

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Nie róbcie ludzi w konia z tymi SS ...

Ostatnio miałbym OX i GM kazał wszystkim przyjść do Shinsoo i wystawić sklep ...

a na całym serwie teraz gra max 100 osób , w m1 znajdziecie max 15-20 ludzi

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie róbcie ludzi w konia z tymi SS ...

Ostatnio miałbym OX i GM kazał wszystkim przyjść do Shinsoo i wystawić sklep ...

a na całym serwie teraz gra max 100 osób , w m1 znajdziecie max 15-20 ludzi

Na serwerze gra ok. 200-300 osób, ale jak na medium/harda to zbyt mało. Ciężko jest handlować z powodu tej ilości, co w pewnym stopniu blokuje rozwój postaci. Ale osobiście polecę, bo grało mi się na prawdę fajnie! Jedynym minusem to drop wzmocnień, zmianek. Myślę, że jakby dodali jakieś kufry/skrzynki z dropem rosek, dopalaczy, dodań, zmianek itd. to serwer byłby jeszcze piękniejszy. :)

Opublikowano

@BoobMarley Myślałem, że masz troszkę oleju w głowie, ale jesteś tylko zwykłym szczurem forumowym. Nikt nie robi nikogo w balona. Wejdź sprawdź i spadaj zanim dostaniesz bana.

Nie mogłem kazać robić każdemu szopka. Bo jest blokada na obozy. Można wystawiać tylko w swoim toból.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Hoho, świetnie zapowiadający się serwer. Jeśli chodzi o serwer to wielkie propsy i u mnie macie wielki +. :) Pytacie się mnie czy zagram? Głupie pytanie, oczywiście, że tak. Pozdrawiam.

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

Ile jest w tym momentcie osób online? (Bez oszukiwania) Byłem na starcie i to zdjęcie co pokazałeś, nie odzwierciedlało ilości osób na serwerze, więc proszę o aktualne i szczere info (Jeżeli będzie tego wymagało, to w wiadomości na Pw). Pozdrawiam :)

owd7.png

Opublikowano

up. Wejdź teraz na serwer to zobaczysz różnice. W każdym obozie panuje handel i tak dalej, ale i tak 70% graczy expi nadal. Bo to nowy serwer.

Więc wiadomo. Te zdjecia co pokazałem to są robione dwa dni temu. Było tam tyle graczy ile teraz obecnie przebywa na jednym z channeli.

Graczy jest coraz więcej z dnia na dzień. I cieszy to oko graczy i administracje. To moje szczerze zdanie. Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Teraz np gra więcej osób niż na starcie :)

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Ile ludzi online? Jak najszybciej zarobić? Gdzie gra najwięcej osób?

1. 400 Graczy online i wyżej nawet

2. Metiny w m1/m2 na początek lub drop broni na 30 w m3

3. Najwięcej gra u piratów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...