Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech szkoda schocias konta zostaly ale powninienes dac starym kontom po 250sm np bo niektorzy zajebiste eq strcili lvl skille ...

To jest Nowy server . A nie reset kont czy cos ....

Stary ciagle dziala :) .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server nie dla mnie, wkoncu co to za medium bez przynajmniej bodzi w sklepie. Nastepna sprawa ulepki, beka. Wolalbym wrocic na pl i tam cos pograc .

Nie polecam, elo.

ZR_o79.gif

Opublikowano

kiedy bedzie dzialac strona? ;) chcialem pobrac i zarejestrowac sie;)

Cały czas trwają ataki , więc patrz tak co 10 minut czy działa .

Serwer polecam .

Taka ciekawostka dla tych co mówią , że słaby drop zmianek i dodań - idźcie na 30 minut do DT , zobaczycie jak lecą i zmienicie zdanie :)

Opublikowano

Cały czas trwają ataki , więc patrz tak co 10 minut czy działa .

Serwer polecam .

Taka ciekawostka dla tych co mówią , że słaby drop zmianek i dodań - idźcie na 30 minut do DT , zobaczycie jak lecą i zmienicie zdanie :)

Na 30 minut? Aha , fajnie. Z 15 wyciągnę? Wow. Bosko, jak na serwer medium. Po prostu pogódźcie się z tym, że wyszedł kolejny żmudny hard. :)

@Av

Jest jakiś sposób na zdobycie broni 30lvl, prócz bestów? W końcu to medium. :]]

Opublikowano

Lvl wbić lajt, Tak samo zmianki itd. Ale nikt tam nie gra praktycznie :D Ch1 shinsoo m1 3 osoby ;*

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@krzysiek99998 W te głupoty najwyżej uwierzy twoja matka i mój pies.

Topic: Logowanie działa. Próbujcie serwer i ludzie cały czas grają.

hahhahah to dlaczego serwer padł? jak ta dziewczyna z Tairy się nazywała? Sabina? coś takiego Patryczysko ma ssy ciesz sie ze nie ujawnił i mnie zerowcu pierdolony nie prowokuj. aha i pokazałeś ,,administratorze'' klase tym tekstem. Zero w Administacji Zero w serwerze.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

@krzysiek99998 Ty się ciesz bucu, że jeszcze nie mam ochoty założyć Ci kagańca na pysk. Stara Tavia chodzi nadal więc co ty sypiesz za ferment.

@AntyWarn Tak w M3,

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@krzysiek99998 Ty się ciesz bucu, że jeszcze nie mam ochoty założyć Ci kagańca na pysk. Stara Tavia chodzi nadal więc co ty sypiesz za ferment.

@AntyWarn Tak w M3,

Jako administrator zachowujesz sie conajmniej niekulturalnie.

Top@ Serwer mi sie nie spodobal,oczekiwalem medium wyszedl hard.Malo osob,watpie aby cokolwiek zmienilo sie w tej kwestii.

Po za tymi "bananami"nie ma nic co mogloby przykuc uwage.Na chwile obecna nie polecam.

Opublikowano

Cały czas czuje się jakbym grał na Twoim 1 serwerze 0 różnicy prawie czuje oczywiscie jakies pewnie są

Opublikowano

Serwer fajny widzę Mateusz się chyba zmienił, zobaczymy za miesiąc max 2 jest parę niedociągnięć w pierścieniu tp plus w językach. Serwer polecam i zapraszam miło się gra exp ładnie leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...