Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gringo [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer naprawde ciekawy! Zagram na 100%, ciekawa konkurencja dla ravii, bo sporo osób stamtąd ucieka ostatnio. Bardzo mi sie podoba, że jest zrobiony pod harda, czegoś takiego brakowało. Ciekawe w jaki sposób rozwiązaliście kwestie biologa, co ile się go oddaje i jakie są nagrody??

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie możliwość zapisania loginu/ hasła.. Strasznie irytujące jak za xx razem pokazuje się błąd połączenia albo nagle zrywa połączenie przy przechodzeniu do menu logowanie. Przecież to błahostka =/

Opublikowano

Tavia | Gaingo , co to za nazwa ?

To jest nowa Tavia czy ta ktora była połączona z metin2.k.vu czy cos takiego :D

Dużo graczy jesteś ?

Mateusz zajmuje się serwerem ?

41196912334212939960.png

Opublikowano

Miał być medium, jest kolejny hard. Z 2x pd wbiłem 50 lev. (ok 3h.) straszna męczarnia (nawet na NH), miałem może 30 zmianek i dodań. Ku strasznie ciężko lecą. na dodatek ciągle nie mogą sobie poradzić z zapchanym logowaniem, miałem nadzieję, że będzie coś lepszego, powodzenia. ;d

@na dole widać poziom administracji, nie polecam.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

@krzysiek99998 W te głupoty najwyżej uwierzy twoja matka i mój pies.

Topic: Logowanie działa. Próbujcie serwer i ludzie cały czas grają.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Kat, prawda, admini są z lekka nieogarnięci. Zwiększcie drop itemków, bo jest na prawdę masakryczny jak na medium. Wyszedł Wam kolejny hard. :) Exp również mógłby chociaż o te 50% być wyższy. Zagram, jeżeli zmienicie raty. :]

Opublikowano

No zagrałem i sie zawiodłem ;x po co traciłem godzinę która żałuje na pobieranie,ankieta była ze koń 21 lvl wygrało ku npc wygrało a tu nic medale złe nie lecą,miał być tez anty exp od 30 lvl ni chuja jakoś nie widzę u handlary.Serwer taki medium hard.Serwer polecam to tych co chcą stracić czas.

Opublikowano

@AntyWarn Opisz dokładnie z czym masz trudności

Zrobiles harda , a nabijasz ludzi w butelke ze jest medium . Wszystko jak na hardzie , malo tego zmianki leca nietypowo wolno . Jak mozna przez godzine dropnac 25 zmianek ? Czlowieniu ogarnij ten serwer bo to jak na hard nawet byla by męka , nie mowiac o medium . Wiele rzeczy tutaj jest do zmiany jeszcze .

W sumie gdybys napisal jak to wyglada z ulepszaniem , dropem i expem to pewnie 70% ludzi ktorzy sciageli klienta wogole by tego nie zrobili wlacznie ze mna .

I

Opublikowano

Proszę mi powiedzieć od Kiedy na Mediumie nie ma u NPC Bodzi lub Metali ...

I dlaczego robiłeś ankietę , a nie wziąłeś pod uwage , ze ponad 150 graczy za dodaniem KU do np...

I Koń 11lv , a nie 1

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To ja coś napiszę od sb.

Grałem równo od 16.05 Do godziny 20.00 z prawie 4godzinnej gry mogę wywnioskować:

Exp jest dość dobry nawet i w m2 na dzikusach. Na początku gdy expiłem bez dzika exp naprawdę szedł mozolnie bo długo biłem spot itp. Gdy zdobylem dzika exp to nie był problem dobijałem jeden spot drugi się już respił miałem problem z małą ilością zmianek;[ lecz to wyszło potem wystarczy pójść na metki prawie z każdego metina leci zmianka i dodanie do tego KU i ta sakwa;] Gram archerem, zabiłem z 15 metinów w m2( wybiłem cały resp) i liczba zmianke powiększyła się może o + 30, do tego wbiłem od 30lvl do 32lvl;] . Bodzie tutaj narazie nie są potrzebne miałem 2 fmsiaki 1 wkułem do +9 4 koziki wkułem 2 do +9 więc szansa na ulepszanie jest naprawdę duża. Medale dobrze dropią max. 25min w lochu i mamy z 6+ medali. Za misje z toprokiem mamy 1 medal. Za zabicie 2k mobkow mamy 3 medale, a za zabicie 4k mobkow mamy 1 medal co daje nam same 5 medali z misji + 25min na malpach (moim zdaniem to nie jest duzo) mamy już na bojowca. Co do ulepszania to moim zdaniem powinny być wywalone ulepki od do+7,ebo. Kolc na 22lvl z intem czy 28lvl z zr... Bo już na +4 potrzeba ulepki a kolce na 28lvl z ulepkami na hardzie? Troche przesada. To samo z zbroją od 34lvl ulepki dopiero od +7 bo jest za trudno.. Trzeba zbierać ulepy i się modlić żeby Ci zrobił bo bodzi nie ma co marnować na taką zbroje;[ Proponuje te ulepki wyebac i zrobić dopiero wymagane ulepki od eq 48 (łuska eq z łez,ebo ) A narazie zostawić bez ulep lub od +7;] Naprawdę ułatwi to grę;]

Server osobiście polecam. Reklamujcie i zapraszajcie ludzi bo jest to naprawdę the best priv lecz wymaga paru poprawek;d

(tak jest gdy yutoberzy dostali wiekszy lvl i nic nie musieli sprawdzać bo komenda i mają eq a nic nie ulepszali itp tylko pokazywali drop):>

Jutro nofy dzień i naku3amy na pompiie Tavia S2 Gringo<3

Opublikowano

Dziękuje za pozytywne jak i negatywne opinie, które nie są chamskie. Pozdrawiam

Ulepszymy wam ten serwer tak, że kopara wam wszystkim opadnie ~ Administracja.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Wątpię, żeby kopara opadła, jeżeli na starcie macie 300 osób max. + Odejdą te, które wprowadziliście w błąd. Gdybyście zrobili mediuma i lepszą reklamę to na spokojnie 1k+ graczy, wydaje mi się, że jak od niechcenia ten serwer zrobiliście. :)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Reklama zrobiona i robimy nadal. Co do Medium, każdy ma inne pojęcia Mediuma.

Zaczijmy od tego czy ty szkole podstawowa skonczyles bo odmienic slowa anglojezycznego nie potrafisz odmienic .

Medium , nie odmieniaj tego .

Jesli chodzi o Ciebie i twoj skonczony bezsensowny sposob myslenia o serwerach medium ,to jest ich pare dosc dopracowanych w stosunku do twojego . TEn serwer " niby twoj " nie jest ani medium ani hard , jest porpsotu meg hard jesli moge to tak nazwac . Jesli po kilku godzinach ludzie maja paredziesiat zmianek to cos jest nie tak . Na kazdy twoj post z reklama i wprowadzaniem ludzi w blad odpisze zebys tego nie robil .

Mam nadzieje ze na serwie nie bedzie gralo wiecej niz 15 osob za pare dni bo nie jest tego warty , na hardzie , na globlau kazdy moze odpalic serwer i miec zajebiscie stabilny silnik , serwisowany przez ogarnietych info-mat.

Tutaj nawet jesli cos zmienisz ze "kopara opadnie " to i tak ludzie nie wroca , widzac te wszystkie zastrzezenia pozostalych graczy odnosnie serwera .

Opublikowano

Gram na tym privie mam juz 45lvl. Gra mi sie zajebiscie. Polecam server, ciekawe nagrody od biologa. Ulepki dropia bardzo czesto. Jezeli chodzi o zmianki-dodania, nie ma tragedii. Exp leci przyjmnie, medale sypia sypia sypia. POLECAM server.

DomaN.

Opublikowano

Jest godzina 1:30 a na każdym kanale sporo ludzi gra :) , Ci co tak narzekają pewnie nie potrafią grać i jeśli nie maja wszystkiego "podanego na tacy" to jest bee. Broń na 30lvl w M3 przez godzinę nadropiłem 28 szt. z czego 20 kowal w m1 zrobił mi na +9.
Medale to pestka .......... są za misje,a w lochu całkiem przyzwoicie lecą z małp (zrobienie konia bojowego to kolejna godzinka) .
Exp M2 dobry od 26 lvl porobiłem bony i na orki. Całkowicie nie rozumiem tych malkontentów ciągle płaczących i narzekających.
Chcecie mieć wszystko u NPC ?
Poszukajcie sobie więc serwera Easy :D

lnbs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...