Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 30 minut mam błąd połączenia , na każdym ch . Wiecie o co kaman ?

Offline :)

Ale od 30minut? ;;o

Poczekaj do jutro jak ustaną MOŻE ddos'owac xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

xxx to badziewie 100% pod IS wiec nie dzieki

Mam całe eq +9 w tym fms +9 sr 40 20 dt + 141 zwoji egzo 55 rad wydałem 0 is

Opublikowano

Mam całe eq +9 w tym fms +9 sr 40 20 dt + 141 zwoji egzo 55 rad wydałem 0 is

Dobra , ale to nie prezentacja tego sufy więc wyjdz ...

Syfu - stwierdzam iż serwer jest słaby bo próbujesz go zareklamować tutaj , ale nikt stąd nie odejdzie tam :)

Pozdrawiam ( czekam na % gimby)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Kat, jesteś głupi to czekasz, gdybyś miał coś innego do roboty to byś nie siedział przed komputerem cały dzień i nie czekał aż serwer włączą. Troszkę ambicji. :)

Opublikowano

Za dużo ludzi moim zdaniem :) i te ataki. Jutro wbije może ustanie i się ustabilizuje Narka wam życzę udanej nocy ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Kat, jesteś głupi to czekasz, gdybyś miał coś innego do roboty to byś nie siedział przed komputerem cały dzień i nie czekał aż serwer włączą. Troszkę ambicji. :)

Ambicji? Mogę napisać to samo o tobie, więc nie komentuj głupio. : >

@Jakieś informacje od administracji...?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Do spania, gnoju!

Jakieś informacja konkretna, czy mamy czekać, czy iść spać... Czekamy już cały dzień ;/

cygan morda w kubeł i siorbaj pento

112kapapa_neeenhh.png

Opublikowano

Śmieszą mnie Ci ludzie co wydali po 100zł na IS'a, jak się czujecie z tym, że nie macie gdzie grać? : )

Dzięki takim ludziom którzy wydają na is serwery się trzymają.

112kapapa_neeenhh.png

Opublikowano

Napiszcie kurwa ze serwer wystartuje jutro a nie w chuja walicie nie wiem czy cos robicie czy nie ale jak nie ma info to czego mamy sie spodziewac ?

Opublikowano

Śmieszą mnie Ci ludzie co wydali po 100zł na IS'a, jak się czujecie z tym, że nie macie gdzie grać? : )

1y88wu.jpg

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

moze i Cie smiesza tacy ludzie za to nas smieszysz Ty piszac takie plytkie teksty gdyz niektorzy moga sobie na to pozwolic gdyz zarabiaja kilka tysiecy miesiecznie a jezeli masz problem to daj numer konta przeleje ci pare zl na chleb i prad :)

xbjr.png

Opublikowano

moze i Cie smiesza tacy ludzie za to nas smieszysz Ty piszac takie plytkie teksty gdyz niektorzy moga sobie na to pozwolic gdyz zarabiaja kilka tysiecy miesiecznie a jezeli masz problem to daj numer konta przeleje ci pare zl na chleb i prad :)

a ile mozesz przelac ?

Opublikowano

Nie potrzebuje takich chujowych dobrodziejstw od Ciebie, na chleb mam. Na IS też bym miał, gdybym MIAŁ PEWNOŚĆ, że to będzie stać, a nie problemy z przetrzymaniem 10min stania servera, a hoj!

Opublikowano

Dobra
kurwa az zal kto robi start servera o 1 w nocy ... Bo na to wyjdzie ,ze
tak bedzie lepiej Sobie podarujcie i wystartujcie jutro kolo 10+ a nie
odpierdalacie takie cyrki ... Troche osob ma tez inne zajecia jak praca
/dom / znajomi i nie ma zamiaru przeznaczyc 24 h na wasz server ... I
pilnowac noca czy trawa jest zielona na servie a pozatym pisaliscie na
MPC FORUM ,ZE SA JUZ BUGI NAPRAWIONE WIEC O JAKIEJ USTERCE PISZESZ???

A na browary przelewasz kase? No bo numer konta na PW moge podac xD

Opublikowano

no nie wiem tak zeby przetrwal trudna sytuacje ^^ albodoladuje mu isa:)

Mi mozesz doladowac, sie nie obraze :D

AW: Skad 5bon?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zostalo nam parę usterek do poprawienia oraz ogarniecie poteznych ddosow., cierpliwosci. Na biezaco bedziemy Was informowac w tym temacie oraz na Facebooku. Jesli macie pytania, smialo, odpowiem na wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...