Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, usuniecie wszystkich postaci.. Myślę, że aż tyle osób nie kupiło nic w IS'ie, żebyś nie dał rady do tego dojść, a na pewno dasz rade oddac wszystkim - a usuniecie pomoze :)

Opublikowano

a pozniej bedziesz plakal za to ze mam eq w depo?? :)

za dużo problemów z oddawaniem sm ;] tyle ci powiem i ten fakt przeważa co ty w tym depo możesz miec ogarnij sie ;]

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

za dużo problemów z oddawaniem sm ;] tyle ci powiem i ten fakt przeważa co ty w tym depo możesz miec ogarnij sie ;]

cale eq wybonowane 2k hp nno i tam rozne eq itemki itp

xbjr.png

Opublikowano

powiem tak, nic wam nie daw wyklucanie sie o to czy usunąć konta czy postacie to nie pomoze w tym ze serwer pada ;-)

zwracam sie do administracji nie sadze ze macie tak slabal maszyne ze nie pociagnie ludzi z ddos,

lecz mysle a wrecz jestem pewien w 90% ze to wina slabych zabezpieczen (filtrow) itp.

ja nie wiem ja tylko przypuszczam i proponuje adminstracji o OGARNIECIE KOGSO OD LEPSZYCH

ZABEZPIECZEN lub sami to ogarnijcie ;p

Opublikowano

powiem tak, nic wam nie daw wyklucanie sie o to czy usunąć konta czy postacie to nie pomoze w tym ze serwer pada ;-)

zwracam sie do administracji nie sadze ze macie tak slabal maszyne ze nie pociagnie ludzi z ddos,

lecz mysle a wrecz jestem pewien w 90% ze to wina slabych zabezpieczen (filtrow) itp.

ja nie wiem ja tylko przypuszczam i proponuje adminstracji o OGARNIECIE KOGSO OD LEPSZYCH

ZABEZPIECZEN lub sami to ogarnijcie ;p

Nie chodzi tutaj teraz o padanie serwera bo serwer jak na razie stał stabilnie problem stanowił bug z expem który został "naprawiony" ale punkty statusu zostały i skile zostały, na 15lvl'u 2x M.

Opublikowano

nie wiem czy masz racje jesli tak to niech usuna postacie wyczyszczą depo i lecimy ( zobaczyc czy kolega ma racje i nie bd serwer padal ) :)

Opublikowano

włączcie canal+film2! horror, ale mniejszy niż na reventialu!

co my w końcu mamy robić, administracjo - napisz coś konkretnego..

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

eh nc+ to wole już puls oglądać, albo tvp warszawa...

Co z tym serwerem mamy czekać?

Opublikowano

Pluj, łap i po dupie się drap cyganie.

Opublikowano

PRZESUŃ START SERWERA NA JUTRO I LEPIEJ TO OGARNIJ , straciliście już graczy i tracicie wciąż.. Zero stabilności , info ,ani nic. MASAKRA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...