Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i po cholere spamujesz?

wejdz na ts i sie dowiesz.

serwer za chwile bedzie juz ON.

Administracja napisala,ze to problemy z serwerownia <beka>

W tej chwili czeka na serwer moze 100 graczy wiec nie ma sensu go ponownie odpalac i tak wiekszosc dala sobie z nim spokoj.

Opublikowano

100 osób ty sie w łeb jebnij, Nawet o 4 w nocy trudno jest dropić na małym lvl wiec nie sądze zeby tylko 100osob czekało

30tutaj 50 na forum concordii i moze 20 na ts.

Odpusccie sobie ten serwer.Nie dziala juz pol dnia a administracja nie raczy nawet wejsc na mpc.

Opublikowano

100 osób ty sie w łeb jebnij, Nawet o 4 w nocy trudno jest dropić na małym lvl wiec nie sądze zeby tylko 100osob czekało

Do 6 rano też się ciężko metki biło :P

Opublikowano

W tej chwili czeka na serwer moze 100 graczy wiec nie ma sensu go ponownie odpalac i tak wiekszosc dala sobie z nim spokoj.

odpuść sobie te marne hejty i wracaj tam skąd przyszedłeś.

ogarniamy ataki ddos, prosimy o wyrozumiałość

Opublikowano

Btw. Ładnie masz nawalone w bani, z tego serwisu z tego co wiem nie da się pobrać bez rejestracji xD a kiedys byly bledy, ze nawet po rejstracji sie nie dalo, wiec GZ.

A nie wiem kto robił reupload, ale na pewno nie ja :P

Serwer parodia :D

Spojrzałem na bany i :

korela wh 10 2013-08-24 23:33 [GM]Assele ( na 10 dni za wh )

Bufnieta FishBot 2013-08-21 21:19 [GM]Assele ( perm za fishbota )

Także za dużo jak dlamnie adminów, i ile osob teraz gra mniej wiecej?

Już Ci tłumacze, GMowie mogą dawać perma po 2miesięcznym stażu, więc teraz jak złapiemy bota to banujemy na 10dni, później w zakładkę zbanowani czasowo wchodzi SA/GA i banuje cheaterów permanentnie.

Nie polecam.Uzurpator dostawal itemy od gma w zamian za krecenie lp.

Stalo sie to samo co na ravii,w uj botow na szkaty.Przestancie sobie dodawac liczbe graczy.1.3k i taka bieda na wolaju??

Dodatkowo usuncie keya z klienta.

Serwer to podroba ravii,pozmienialiscie tylko nazwy,nawet z bossow dropia te same klucze.

To, że uzurpator dostał unikalną zbroje (jak reszta top 3) nie znaczy, że dajemy mu EQ. Skończ pisać głupoty, czekam na jakieś dowody bo jak na razie tylko hejtujesz.

Wejdz na forum concordii jest pelno dowodow,gm wylecial z tego wlasnie powodu.

Gibi wyleciał za robienie antyreklamy serwera, coś mu odwaliło i tyle, jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie..

W dziale dyskusje.

Gibi wylecial za handlowanie z Uzurpatorem.

Aha, widzę, że wiesz lepiej od nas. Po pierwsze logi z kont GMów i SGMów sprawdzane są przez sponsora oraz SA, więc nikt niczym nie handlował, a po drugie GMowie nie mają komend na tworzenie itemów.

Off 4ever.

R.I.P.

raport

Aha, wszystko wiesz lepiej, ok..

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

odpuść sobie te marne hejty i wracaj tam skąd przyszedłeś.

ogarniamy ataki ddos, prosimy o wyrozumiałość

Marny to jest wasz serwer.Podroba ravii nic wiecej.

Ddosy ogarniacie juz od 8;00 i nie widze zadnego postepu ;)

Opublikowano

Znasz znaczene slowa stabilnosc??

Ludzie przez ddosy potracili eq jestem ciekaw kto im je zwroci ;>

nic nie potracili, nie wiem co ty sobie do tej pustej główki wbiłeś :)

Opublikowano

Znasz znaczene slowa stabilnosc??

Ludzie przez ddosy potracili eq jestem ciekaw kto im je zwroci ;>

Nikt nie stracił EQ bo po ddosach serwer został chwilowo wyłączony. Skończ pisać w tym temacie, bo i tak mało kto uwierzy w Twoje hejty. Jak chcesz pogadać/dowiedzieć się więcej czy coś wyjaśnić, to zapraszam na ts3.concordiamt2.pl, prezentacja nie jest od spamowania

graphic.png

Opublikowano

nic nie potracili, nie wiem co ty sobie do tej pustej główki wbiłeś :)

Celowo wszedlem na serwer aby zobaczyc jak wyglada sytuacja i gdy jeszcze dzialal ludzie pisali o stracie eq.Mam nadzieje,ze antywirus poradzi sobie z keyem w waszym kliencie.
Opublikowano

Celowo wszedlem na serwer aby zobaczyc jak wyglada sytuacja i gdy jeszcze dzialal ludzie pisali o stracie eq.Mam nadzieje,ze antywirus poradzi sobie z keyem w waszym kliencie.

nie mam zamiaru dalej z tobą dyskutować i zniżać się do twojego poziomu bo bym musiał położyć się na podłodze.

oszczędź sobie te hejty, piątka.

Opublikowano

Da ktoś linka na PW do tematu Uzurpatora który rzekomo dostawal Eq od GM ? ;)

Pozdrawiam

nie ma takiego tematu.

Opublikowano

Da ktoś linka na PW do tematu Uzurpatora który rzekomo dostawal Eq od GM ? ;)

Pozdrawiam

Poszukaj w dziale dyskusje na ktorejs tam stronie o ile jeszcze nie usuneli.

Kiedy będzie serw ON?

Do wieczora powinni sie wyrobic ale gwarantuje wam,ze taka stuacja bedzie ie powtarzac.To nie jest jednorazowy incydent.

Nie polecam ;>

Opublikowano

Ludzie po prostu zazdroszczą serwera i takie glupoty piszą. Zadnej cofki od poczatku serwera nie bylo i nigdy nie będzie. Serwer zostanie włączony około godz. 13.

projekt.jpg

Opublikowano

Ludzie po prostu zazdroszczą serwera i takie glupoty piszą. Zadnej cofki od poczatku serwera nie bylo i nigdy nie będzie. Serwer zostanie włączony około godz. 13.

Nie ma czego zazdroscic jest wiele lepszych i stabilniejszych serwerow.Jest 13;30 geniuszu xD
Opublikowano

Nie ma czego zazdroscic jest wiele lepszych i stabilniejszych serwerow.Jest 13;30 geniuszu xD

Czytaj ze zrozumieniem tekst dzieciaczku a potem pisz te wypociny.

projekt.jpg

Opublikowano

Serwer będzie online do 2h, SA, technik i sponsor staje na głowie aby wszystko wróciło do normy.

Przypominam, że żaden gracz nie ma EQ i tu wiadomość do SpeedJack: Skończ gadać głupoty bo widać, że już na siłe wymyślasz wszystko, aby tylko zniechęcić graczy do tego serwera. Jeśli Cie coś boli, to zapraszam na naszego TS3'a.

Przypominam, że nikt nic nie ma od GM'a

1. Żaden GM nie ma praw do komend na tworzenie itemów

2. Logi z kont GMów (handle) są sprawdzane przez sponsora oraz SA

Z uwagi na Wasze spore zainteresowanie osobami ktore DDoSuja serwer pragniemy zdementować pogłoski dotyczące udziału serwera Astium w owych atakach.

graphic.png

Opublikowano

online.png

Witajcie,

Serwer po dłuższej przerwie jest już ON-Line!

Dziękujemy bardzo za cierpliwość i wyrozumiałość jaką nam okazaliście!
Postaramy się już nigdy więcej nie dopuścić to tak długich przerw w działaniu serwera.

Serwer był OFF-line kilka godzin i w ramach rekompensaty, Waszego straconego czasu
uruchomiliśmy na serwerze Bonus EXP Rate 50% do jutra tj. 24.08.2013r godz. 07:00.

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.pl

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...