Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

lol ?! to nie nasza wina że masz chuyowego neta ?!

tak sie sklada ze mam 24mb i inne clienty mi sie po pare min pobieraja a tutaj transfer z obu mirrorow po 100kb/s...

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak sie sklada ze mam 24mb i inne clienty mi sie po pare min pobieraja a tutaj transfer z obu mirrorow po 100kb/s...

strona już działa normalnie więc wejdź i pobierz ze strony.. tam są inne uploady

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie dochodzi mi link aktywujący długo coś... Miał ktoś podobny problem?

A właśnie chciałem sobie buffa zrobić ;/...

Jak coś to pocztę mam na onecie.

Opublikowano

Ale lipa jest, zmianki słabo lecą :/. Ciężko jest, oj ciężko. :< Zwoje egzo i rady też nie zaspecjalnie. Ale trzeba to przezyć i zacząć no-lajfić. Serwerek oczywiście polecam, dziennie 1k osób on-line ;]

Opublikowano

Gdzie na stronie jest donwload?! Zamowcie stronke od zielsko.com oni robią zawodowo, a nie w paincie..

Stronka jest fajna, a download masz na samym środku, mistrzu. Polecam kupić okularki :)

@Av

Jest jakaś mapka na, żeby dobić lvl na wyższych poziomach czy tylko av2?

Opublikowano

Naprawcie rejestracje najpierw bo nie mozna zrobic konta..

Konto zostało założone, jednak nie udało się wysłać maila aktywującego. Prosimy NIE zakładać nowego konta, tylko skorzystać z funkcji Wyślij nowy kod aktywujący.

>

Nie udało się wysłać wiadomości e-mail. Prosimy spróbować za chwilę, lub zgłoś nam błąd.

ctrl 1 -.-

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Czemu strona nie działa??

Jak to nie działa...? Mi wszystko śmiga :D. A jeśli Ci nie działa to może przypomnę:

Strona działa! Wystarczy, że przed concordiamt2.pl dodacie www.

www.concordiamt2.pl

Jak to nie pomoże to wciśnij CTRL + F5, lub:

Kiedy będzie ts online>?????

Komu stronka nie chodzi to :

1. wchodzisz na hide.pl

2. Wpisujesz Concordiamt2.pl

3. I cieszysz się że działa :)

A ja się chyba nie doczekam tego linku aktywacyjnego... Po prostu nie doszedł :D......:

Naprawcie rejestracje najpierw bo nie mozna zrobic konta.. Konto zostało założone, jednak nie udało się wysłać maila aktywującego. Prosimy NIE zakładać nowego konta, tylko skorzystać z funkcji Wyślij nowy kod aktywujący. > Nie udało się wysłać wiadomości e-mail. Prosimy spróbować za chwilę, lub zgłoś nam błąd. ctrl 1 -.-

Mam to samo co Ty dokładnie :P.

I raczyłbym prosić administracje o to, aby coś z tym zrobili. Przed tymi atakami wszystko działało normalnie.

A co do liczby graczy, to o to nie musicie się martwić. W godzinach wieczornych nigdy nie spada poniżej 1000 i cały czas przybywa, a co tydzień odbywają się jakieś eventy :D.

No niestety forum jak nie działało tak dalej nie działa :D.

Takie pytanie do administracji jedno mam:

- Myśleliście już nad dodaniem pierścienia antyexpa? W ten sposób wyeliminowalibyście większość botów.

Opublikowano

Chyba nie na tym serwerze.

Oj chyba na tym. Możw wchodziłeś o 3 nad ranem? Dziennie 1k osób to jest norma, nic nowego. ;) Dużo osób wymienia eq na innych serwerach za eq na tym. Gracze wciąż przychodzą, spotów, metków jest co raz mniej. Możliwe, że zarzucę jeszcze dzisiaj ss'a z m1 jinno :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...