Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie 30 lvl u handlarza... Pobieram. <3 Wreszcie jakiś łatwiejszy hard. ^^

@Aw

10 KU do g? A rady, egzo z czego? Dużo dropi?;p

@Edit

Widze,że jeszcze nie ma 99 lvl'a. :O Od kiedy serwer stoi? Ile mi zajmie dni/miesięcy wbijanie 99 poświęcając dziennie na exp 2h?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

&amp;nbsp;

Bronie 30 lvl u handlarza... Pobieram. &amp;lt;3 Wreszcie jakiś łatwiejszy hard. ^^

@Aw

@Edit

Widze,że jeszcze nie ma 99 lvl'a. :O Od kiedy serwer stoi? Ile mi zajmie dni/miesięcy wbijanie 99 poświęcając dziennie na exp 2h?

&amp;nbsp;

Rady i zwoje dropia z szkat , szkaty leca z mobow serwer stoi ponad miesiac chyba jesli sie nie myle, ku trzeba dropic z metkow . Ale mozesz wbijac smialo gra sie zajebiscie!!!

A ku sie czyta tak samo jak na PL.

Opublikowano

Bronie 30 lvl u handlarza... Pobieram. <3 Wreszcie jakiś łatwiejszy hard. ^^

@Aw

@Edit

55ku do G, dropią pudełka KU po 1-6 sztuk z metków.

Rady i egzo dropią z metków oraz bermetycznych szkat

Już jest 98 :P Serwer stoi jakiś miesiąc, Uzurpator top 1 gra ~9dni

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam problem, potrzebuję pliku "xworldv3.exe", ponieważ nie chce mi się odpalić :/

@ Edit: już mam, antywirus łapał mi trojana..

Opublikowano

Mam problem, potrzebuję pliku "xworldv3.exe", ponieważ nie chce mi się odpalić :/

@ Edit: już mam, antywirus łapał mi trojana..

Tak to jest z avastami i AVG. Zainstaluj coś normalnego jak nod, kaspersky czy norton.

graphic.png

Opublikowano

Może mi ktoś zrobić ss'a z jinno ile jest ludzi w m1, bo nie wiem czy nie zagrać tu.

nie ujmiesz dokładnie wszystkich którzy są w m1 jinno :)

zobacz na mapkę, jest shop na shopie tylko tego nie widać + jeszcze dużo graczy pod depo itp. się szwenda :)

1.jpg

Opublikowano

Zagrałbym ale jak dla mnie ten exp jest za wolny... :/ WP'kiem nie zarywając nocek, nie no-lajfiąc nie nabije nawet 70 w miesiąc,

Opublikowano

Zagrałbym ale jak dla mnie ten exp jest za wolny... :/ WP'kiem nie zarywając nocek, nie no-lajfiąc nie nabije nawet 70 w miesiąc,

Chyba nie grałeś na hardach.

Opublikowano

wydaje Ci się :P z PDkami chociaż expisz? :)

Opublikowano

jaja se robisz ?:D

Gralem 10h dziennie przez 2dni i mam 72lvl aura g9 buff 55lvl bogo g..

co ty gadasz wtf?

Opublikowano

wydaje Ci się :P z PDkami chociaż expisz? :)

Mam 7 lvl, nie mam pelerynek [ps. skąd wziąć? xD] ale exp jest wolniejszy niż na innych hardach. ;/ Bodajże expiąc dziennie po 2h w ile wbiję wp'kiem ten 80-90 lvl? 1,5 miesiąca? 2 ?;/

Opublikowano

Ja wbiłem 64lv w 3dni bez IS z pd na 30min.. Nie jest tak trudno, Uzurpator wbił 99 w tydzień

Mam 7 lvl, nie mam pelerynek [ps. skąd wziąć? xD]

ale exp jest wolniejszy niż na innych hardach. ;/ Bodajże expiąc

dziennie po 2h w ile wbiję wp'kiem ten 80-90 lvl? 1,5 miesiąca? 2 ?;/

dropią z bermatyczych szkat oraz wymienia się kd na peleryny u alchemika

na początku tak jest, od BO idzie ładnie

5_logotyp.png

Witajcie!

Mam zaszczyt ogłosić kolejny event na naszym serwerze - Zaprezentuj swoją gildie!

Pytania zadajemy w tym temacie - Przenieś mnie!

Na czym to polega

Event polega na zaprezentowaniu

swojej gildii na filmiku w jak najlepszy sposób, liczy się estetyczność,

pomysłowość oraz zabawa.

Uwagi

*Film który nie spełnia poniższych podpunktów nie zostanie przyjęty*

1. Filmik uploadujemy na serwis YouTube

2. Filmik musi trwać nie mniej niż 3min oraz nie więcej niż 6min

3. W opisie filmu na znajdywać się nazwa gildii oraz nazwa serwera - ConcordiaMT2.pl (moża coś dopisać od siebie)

4. W filmie musi występować powyżej 5 graczy (z jednej gildii)

5. Na początku / końcu filmiku ma znajdywać się napis "Event Zaprezentuj swoją gildie - nazwa_gildii - ConcordiaMT2"

6. Link do filmiku z prezentacją wklejamy w tym temacie (każdy spam będzie odpowiednio nagradzany, a temat zostanie usunięty)

7. Filmy wrzucamy od teraz do 23.08.2013, wyniki będą do 2 dni

Ocena

Każdy ma szanse, pamiętajcie, że liczy się zabawa!

Oceniać będzie cały team ([GM], [sGM], [GA], [sA])

Nagroda

Pierwsze miejsce - 50% więcej expa na 6h dla całej gildii

Drugie miejsce - 40% więcej expa na 6h dla całej gildii

Trzecie miejsce - 30% więcej expa na 6h dla całej gildii

Przykładowe prezentacje

Słowem końcowym

-Pamiętaj aby dostosować się do uwag!

-Event trwa od teraz do 23.08.2013 godziny 20:00

-Pytania zadawajcie w tym temacie:

http://forum.concordiamt2.pl/index.php?/topic/941-dyskusja-zaprezentuj-swoja-gildie/

Powodzenia!

graphic.png

Opublikowano

Mialem tutaj zagrac lecz znalazlem na waszym forum kilka dowodow na faworyzowanie uzurpatora.Po za tym dlaczego zwykli gm'owie maja dostep do itemow??

Serwer sam w sobie nie jest zly,cos w stylu ravii bez 6skilla.Niestety to nie moje klimaty.

Srij9JT.png

Opublikowano

Siemka zaczełem gre na serwerze mam 25 lv woja body i chciałem zmienić klase na mentala niestety opcja u staruszki nie działa , wie ktoś może dlaczego?;< Próbowałem kilkakrotnie i straciłem sporo kasy ;(

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

serwer dobry i solidny, szkoda że póki co mało ludzi, miejmy nadzieję że trochę ludzi doceni dobrą prace administracji i przyjdzie pograć =)

polecam

Opublikowano

serwer dobry i solidny, szkoda że póki co mało ludzi, miejmy nadzieję że trochę ludzi doceni dobrą prace administracji i przyjdzie pograć =)

polecam

Małą ilość ludzi? To żeś doj3bał xD Dziennie po 1k, jak chcesz żeby było 2x razy tyle to idź sobie na innego harda, masz nawet prezke, ale tam to powodzenia w znalezieniu metka, lub jakiegoś bossa czy wolnego spota. Jest bardzo dobrze, pobrać pvp, handlować jest z kim. ;) Serwer polecam, zaufam Adminowi i nabije ten 30 lvl i pojde na te BO , zobaczy się jak tam exp pójdzie ;)

Opublikowano

Tak to jest z avastami i AVG. Zainstaluj coś normalnego jak nod, kaspersky czy norton.

Myśląc logicznie nie można wykryć czegoś, czego nie ma, prawda? Więc avast i AVG miało powody do wykrycia czegoś ;)

Opublikowano

Myśląc logicznie nie można wykryć czegoś, czego nie ma, prawda? Więc avast i AVG miało powody do wykrycia czegoś ;)

tak sie sklada ze te dwa antywirusy sa najgorsze w swoim rodzaju.

SERWER POLECAM ! bardoz przyjemnie sie gra.

a Uzurpator rzekomo jest w lepszej sytuacji? spam dzieci poniewaz on akurat stara sie aby serwer sie rozwijal w ilosci graczy.

Opublikowano

tak sie sklada ze te dwa antywirusy sa najgorsze w swoim rodzaju.

SERWER POLECAM ! bardoz przyjemnie sie gra.

a Uzurpator rzekomo jest w lepszej sytuacji? spam dzieci poniewaz on akurat stara sie aby serwer sie rozwijal w ilosci graczy.

Najgorsze, bo coś wykrywają? :|

Opublikowano

Mialem tutaj zagrac lecz znalazlem na waszym forum kilka dowodow na faworyzowanie uzurpatora.Po za tym dlaczego zwykli gm'owie maja dostep do itemow??

Serwer sam w sobie nie jest zly,cos w stylu ravii bez 6skilla.Niestety to nie moje klimaty.

faworyzowanie uzurpatora? dowody? - raczej skaczący gul z zazdrości :)

GM'owie mają dostęp do itemów? - nie wiem skąd masz takie informacje ale jesteś w błędzie, żaden [GM] nie może stworzyć itemek :)

a więc skończ siać ferment ;)

polecam

graczy przybywa z dnia na dzień coraz więcej :)

Jak dla mnie mała wiarygodność maszyny ,haswell do 7092MHz musieli by to pilnować i chłodzić ciekłym azotem ...

i tak właśnie robimy, hehe ;)

Najgorsze, bo coś wykrywają? :|

wykrywają zagrożenie z powodu nieznanego kodu który nie jest żadnym wirusem bo nie mają go w bazie danych,

plik w którym wykrywa zagrożenie został wysłany do ekipy Avast & AVG na przebadanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...