Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

online.png

Witajcie,

Serwer po dłuższej przerwie jest już ON-Line!

Dziękujemy bardzo za cierpliwość i wyrozumiałość jaką nam okazaliście!

Postaramy się już nigdy więcej nie dopuścić to tak długich przerw w działaniu serwera.

Serwer był OFF-line kilka godzin i w ramach rekompensaty, Waszego straconego czasu

uruchomiliśmy na serwerze Bonus EXP Rate 50% do jutra tj. 24.08.2013r godz. 07:00.

Pozdrawiamy,

Zespół ConcordiaMT2.pl

Już nie dziala?

EDIT : Dziala ale jakos logowanie wolno chodzi..

1382224675-U992212.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jak server - nic nowego, nic ciekawego ^_^ szybko sie nudzi

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Czy ten serwer kiedyś będzie stabilny? Bo bym pograł z 30 osobami.

wbijajcie smialo zapraszamy serdecznie na serwer. Team jest doświadczony, wiec serwer nieupadnie ! na forum napisali ze kupili lepsze zabezpieczenia.

Dziala wam?

tak dziala normalnie, juz bez zakłóceń chyba. zalogowalem sie bez przeszkod.

Opublikowano

Niestety, ale nie zagram, za trudno 0-30

Peleryny za KD, a ze skrzyni nowicjusza nie ma nawet miecza +6 tylko +2 xD Nie da się nawet metina na 5lvl ubić, poczekam na DOBRY HARD. Pozdro

Opublikowano

Peleryny za KD, a ze skrzyni nowicjusza nie ma nawet miecza +6 tylko +2 xD Nie da się nawet metina na 5lvl ubić, poczekam na DOBRY HARD. Pozdro

Wtf? ubilem chyba z 5 metinów i za to miałem około 350 pelerynek. Mam 22 lvl. Bronie leca +7 z metków, ale co tam, jak się wbiło i pograło chwile. Jednego zera mniej

Opublikowano

Koleś... ogarnij hejty ;].

Po pierwsze nie +2, tylko +4.

Po drugie sam dopiero co zacząłem grać, i z metkami w m1 nie mam żadnego problemu... Dodam, że leci z nich EQ +7, do tego fajne EQ dostaje się za misje od biologa...

Więc zanim napiszesz coś głupiego to wbij najpierw na serwer i zobacz jak jest naprawdę, bo widzę, że tego nawet nie zrobiłeś. :P

Polecam serwer i zapraszam do gry :).

Opublikowano

Nie polecam,poniewaz exp x2 w stosunku do globala to zdecydowanie za malo.Wole pograc na plu,przeciez to prawie to samo i mam pewnosc,ze nie zwina zagli z dnia na dzien.W dodatku ta stabilnosc a raczej jej brak.

Opublikowano

Nie polecam,poniewaz exp x2 w stosunku do globala to zdecydowanie za malo.Wole pograc na plu,przeciez to prawie to samo i mam pewnosc,ze nie zwina zagli z dnia na dzien.W dodatku ta stabilnosc a raczej jej brak.

To samo ^_^? Jakoś na Concordii zacząłem i w 4h 37 level + BUFFKA 20 bez IS. Jeżeli na Plu takie coś osiągniesz będę pełen podziwu.:]. Bo expić czeba umieć wale.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Człowieku znowu Ty? ;x.... Wyjdź proszę Cie...

Takimi głupimi postami na pewno nie zniechęcisz ludzi do serwera :D.

A ja mam parę pytań:

- Opłaca się tutaj robić Polowania?

- Skąd pelerynki?

Opublikowano

Człowieku znowu Ty? ;x.... Wyjdź proszę Cie...

Takimi głupimi postami na pewno nie zniechęcisz ludzi do serwera :D.

A ja mam parę pytań:

- Opłaca się tutaj robić Polowania?

- Skąd pelerynki?

Polowania... Ja jak na razie robię i Ci powiem, że warto bo czasem jest ta skrzynia, z której lecą autopoty, PD, rękawica, rada, egzo... ;)

A pelerynki to wymieniasz kd u alchemika, 1kd = 20 pelerynek, a z metka bitwy to lecą nawet ze 4 kamyki ;)

Opublikowano

W nocy(jezeli ustapia ddosy) pobiore clienta i od Niedzieli gdy wroce zaczynam ostro grac :D

Opublikowano

serwer jest godny uwagi, hejci którzy myślą że coś ugraja na tym niestety nie. nie uda wam się to.

co do serwera.

jest wielu graczy, na początku trudno ale to hard w końcu. resp metinow w m1 i 2 zostały powiększone. jeżeli ktoś myśli to pojdzie na metiny i podniesie eq +7 w którym już można ladnie kosic.

range @up szukasz prawdziwego harda? a co to jest? serwer easy? Myslalem może że hard to w tydzien masz maxa?

ją gram tydzien mam 36lv. ostrze g, poli p i inne dobrze rozwinięte.

zarabiać jest gdzie.

a po co wam to bd pisal...

wejdz na serwer i sprawdź sam!:)

albo na ts:)

polecam gre.

nie słuchajcie tych hejtow którzy poza ddosami chcą na forum posuc opinię.

Opublikowano

Dobra. Gram tutaj. A dlaczego wybrałem ten serwer, a nie konkurencyjną Rav..? Ano dlatego, że ten jest nowszy, bardziej dopracowany i piszą ludzie tutaj, że gra jest spoko. Jeszcze jedno mam pytanko do was, takie orientacyjne, jak z KU aurą, ostrzem, silnym tutaj jest? Trudno zdobyć?

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

czy trudno uku zdobyc?

musisz bic metki i dropic szkaty z ku i otwierac i zależy od dropu czasami lepiej czasami gorzej. na rynku na ch1 jest pelno tego. na wolaj też jak napiszesz to ktoś ma. a ludzie często wymieniaja się ku.

ile kosztuja? ostrze 0.8-1; aura 2-2.5; silne 0.3

Opublikowano

Czy ten serwer kiedyś będzie stabilny? Bo bym pograł z 30 osobami.

Był stabilny przez cały miesiąc, tylko teraz ktoś się nudził i piszczał pakiety przez cały dzień

Dobra. Gram tutaj. A dlaczego wybrałem ten serwer, a nie konkurencyjną Rav..? Ano dlatego, że ten jest nowszy, bardziej dopracowany i piszą ludzie tutaj, że gra jest spoko. Jeszcze jedno mam pytanko do was, takie orientacyjne, jak z KU aurą, ostrzem, silnym tutaj jest? Trudno zdobyć?

O KU bardzo łatwo, z metków w m2 dropią pudełka w których znajdują się 2/3KU.

Czarowane stoi 900k, Aura 3kk, silne z 1kk? (nie jestem pewien co do silnego :P)

Bonus!

Exp rate 50% na 12h uruchomione!

Miłego expa

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Exp jest a ja wejsc nie moge ;< Pobralem tego clienta z forum i nie moge sie na nim zalogowac. Wiecie kiedy strona bedzie dzialac?

edt@ okej, juz dziala client.

Opublikowano

Pragne poinformować ,że forum dziala zapraszamy ! :)

@ AV Skad trutki leca?

Bronie na 75lv lecą z

• riper
  • kufry które są w redlesie oraz nowej mapce

EXP RATE

Bonus 50% więcej expa został zwiększony do godziny 12:30 dnia dzisiejszego.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...