Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antywirus mam wylaczony, poprostu nie wiem czy to normalne sciagniety klient mial wage 106mb jedynie, probowalem z obydwoch zrodel na stronie i ciagle to samo. Dlatego proszę o wstawienie go na multiupload, mega.co.nz.

Client będzie max do rana na minimum 2 hostach

/Client gotowy! Pobierz go klikając Główny serwer (concordia.zip)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak mozna wlaczyc clienta ?

Antyvirus usuwa Ci launchera. Trzymaj info ze strony głównej - strona 2

Witajcie,

W przypadku wykrycia wirusa w pliku exe prosimy o dodanie go do wyjątków antywirusa.

Plik jest nieszkodliwy, zawiera jedynie kod podobny do szkodliwego oprogramowania którym nie jest.

Przepraszamy za utrudnienie.

W razie jakichkolwiek problemów, zapraszamy do tego tematu --> kliknij tutaj <---

Pozdrawiamy, ConcordiaMT2.pl

graphic.png

Opublikowano

Witam. :). Czy mógłby mi ktoś streścić historię tego serwera? Mianowicie mam kilka pytań:

- Ile dni już dokładnie stoi serwer?

- Słyszałem, że administracją tego serwera są ludzie ze startego, dobrego x-worlda, czy to prawda? :D

- Ile średnio graczy utrzymuje się na serwerze? Aktualnie ubywa czy przybywa? ;) Tylko szczerze :P.

- Jak wyglądały początki serwera? Chodzi mi o to czy były jakieś duże problemy przy starcie, bugi itp.

- Czy administracja troszczy się o ten serwer, czy raczej ma go gdzieś? :D

- Opłaca się zaczynać tam teraz grę od 0?

- Będą jeszcze dodawane jakieś nowości?

- Ogólnie, czy jest to serwer NA DŁUŻSZĄ METĘ? ;P

To by było na tyle, z góry dzięki. :D.

Opublikowano

- Słyszałem, że administracją tego serwera są ludzie ze startego, dobrego x-worlda, czy to prawda? :D

- Ile średnio graczy utrzymuje się na serwerze? Aktualnie ubywa czy przybywa? ;) Tylko szczerze :P.

- Jak wyglądały początki serwera? Chodzi mi o to czy były jakieś duże problemy przy starcie, bugi itp.

• Ok. 30dni
  • Tak, [sA]Creq to [GA]Every a [GM]Sprite to [GM]Montes, czyli ja :P
  • Aktualnie ~940online, graczy przybywa, niestety boty też
  • Były ataki, jednak padał tylko TS3 oraz forum, strona i serwer trzymały się hardo. Co do bugów to nic nie było
  • Troszczy, zawsze ktoś robi nocny dyżur na TS3 i serwerze
  • Tak, łatwo zarobić na bermetycznych szkatach
  • Z czasem będziemy wprowadzać nowości dla high lv
  • Pewnie ^^

Zaczynam serie z tego serwera, zapraszam do oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=8bIgKtyGTfg

graphic.png

Opublikowano

Zagram,mam nadzieje ze sie nie zawiode.Ile tutaj jest krolestw? Ile ksiag do g? Jezeli,takowe informacje znajduja sie w prezentacji wybaczcie ale slepy jestem.

Uzurpator pisal,ze jest wiele mozliwosci zarobku.Mam nadzieje,ze cala gra nie polega na dropieniu "glupich" skrzynek.

Srij9JT.png

Opublikowano

Streszczę lekko moją grę tutaj po szybkim odpisaniu [GM]Montes ściągnałem klienta by sprawdzić serwer, oczywiście mnie bardzo wciągnął w m1 jest pełno sklepów tak samo i graczy. Aktualnie po około 8h gry mam 35 i fmsa +9 i skille m2, więc nie jest źle. Serwer jak najbardziej polecam, bardzo fajnie się gra oraz mało ksujów (bynajmnej w m1).

Opublikowano

Zagram,mam nadzieje ze sie nie zawiode.Ile tutaj jest krolestw? Ile ksiag do g? Jezeli,takowe informacje znajduja sie w prezentacji wybaczcie ale slepy jestem.

Uzurpator pisal,ze jest wiele mozliwosci zarobku.Mam nadzieje,ze cala gra nie polega na dropieniu "glupich" skrzynek.

3 królestwa, najwięcej graczy w jinno

55ku do g (są rady i egzo)

Można zarabiać na kilka sposobów, drop kluczy i otwieranie skrzyń, bermetyczne szkaty, dt

Też macie błąd?

Pisze mi wszędzie norm a po wpisaniu passow mam błąd.. ;x

DDosy, serwer działa cały czas tylko logło połowę graczy i teraz 600 osób na raz się loguje. Do 10min będzie ok

graphic.png

Opublikowano

Witam. :). Czy mógłby mi ktoś streścić historię tego serwera? Mianowicie mam kilka pytań:

To by było na tyle, z góry dzięki. :D.

X-World do dziś istnieje więc o stabilność serwera nie musisz się martwić, to nie privek na kilka miesięcy, zebranie hajsu i ciao bambino.

to priv na długie lata :)

Opublikowano

Witajcie!

Dziś na naszym serwerze już trzecia osoba osiągnęła 99lv. Uzurpator,
FrankenStein oraz Luthias włożyli naprawde kawał solidnej roboty co
sprawia, że osiągnęli maxymalny lv na naszym serwerze. Gratulujemy i
życzymy większych sukcesów!

Lista graczy
1. Uzurpator - Gracz TOP1 - Jako nagrodę za wbicie jako pierwszy/a 99 poziomu otrzymał/a Pancerz Diabel. Rogu.
2. FrankenStein - Gracz TOP2 - Jako nagrodę za wbicie jako drugi/a 99 poziomu otrzymał/a Pancerz Kościopłytowy.
3. Luthias - Gracz TOP3 - Jako nagrodę za wbicie jako trzeci/a 99 poziomu otrzymał/a Pancerz Smoczego Jezdzca.

Pozdrawiamy i czekamy na więcej max lvli.
Concordia Team.

graphic.png

Opublikowano

Fajnie słyszeć, że jakiś hard wypalił, bo tak to tylko na okrągło Ravia, Ravia i Ravia.

Graczy przybywa to znaczy, że serwer jest ciekawy, ja osobiście może tam zajrzę :)

A co do botów, to proponuje administracji jak najszybciej zmontować jakieś logi. Z tego co mi wiadomo takowe logi były na al*ori, a twórca był Welnes z tego co wiem, więc biłbym do niego może je wam sprzeda.

Jak na harda to fajny serwerek wam wyszedł, liczba graczy rośnie to sukces jest i oczywiście życzę wam dalszych sukcesów i jak najmniej przekrętów :D

linki poza mpc

Opublikowano

Serwer jest świetny aż nawet 1razy od długiego czasu chciałem jakiegoś smsa wysłać ale administracja się tak wycwaniła ,że zawsze trzeba wysłać 2smsy zeby kupic sobie fajny przedmiot ;(

Opublikowano

DO ADMINISTRACJI: BŁAGAM WAS OGARNIJCIE TE BOTY, BO ZACZYNA SIĘ ROBIĆ TO SAMO CO NA RAVII.(NA PSACH/WILKACH)

Robimy co w naszej mocy, sprawdzamy i banujemy odrazu po zgłoszeniu.

Zapraszam na serwer, z dnia na dzień jest nas coraz więcej :)

Opublikowano

DO ADMINISTRACJI: BŁAGAM WAS OGARNIJCIE TE BOTY, BO ZACZYNA SIĘ ROBIĆ TO SAMO CO NA RAVII.(NA PSACH/WILKACH)

Też widzę ludzi 6lv z gildią na wilkach ale większość z nich zawsze jest obecna, więc bez podstaw nie będę ich banował :P

Już 2 lets play

http://www.youtube.com/watch?v=8MIV4LF-WkQ

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...