Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem tutaj zagrac lecz znalazlem na waszym forum kilka dowodow na faworyzowanie uzurpatora.Po za tym dlaczego zwykli gm'owie maja dostep do itemow??

Serwer sam w sobie nie jest zly,cos w stylu ravii bez 6skilla.Niestety to nie moje klimaty.

Powiedz w czym dokładnie masz problem? Dlaczego sądzisz, że faworyzujemy uzurpatora? On jest [GM]Assele

O jakich GMów chodzi? Odblokowane komendy mają tylko SGM, GA oraz SA.

A czy ja powiedziałem, że to jest wirus? Powiedziałem tylko, że "coś" wykrywa, a to jest znacząca różnica ;)

Jest słaby ponieważ mają małą baze wirusów w porównaniu do innych, dlatego też wykrywa virusa bo nie mieli nigdy takiego pliku.

I jak myślicie? Serwer z przyszłością? Warto grać? Administracja na tyle ogarnięta, że zadba o serwer do końca (nie tak jak na Tiv...) oraz nie rozwalą go od wewnątrz (tak jak Tria.

Pewnie, że warto. Administracja cały czas stara się umilić grę nowościami.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mialem tutaj zagrac lecz znalazlem na waszym forum kilka dowodow na faworyzowanie uzurpatora.Po za tym dlaczego zwykli gm'owie maja dostep do itemow??

Serwer sam w sobie nie jest zly,cos w stylu ravii bez 6skilla.Niestety to nie moje klimaty.

Przecież uzurpator to GM Alisse czy jakoś tak , wszyscy jego byli koledzy o tym wiedzą :P nie potrzebnie się rozgadywał na tsie ravii :P

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Pan uzurpator nagrywajacy lets playe i bedacy w topliscie posiada gma na innej postaci. Wiekszosc teamu nakurwia ostro navi ( perfect itemy ) - wlasciciele xworlda co sie dziwic. Do tego teamspeak dorównuje zabezpieczeniom serwerowi revential.pl

Zanim ktos zacznie mnie cisnąć bo niby hejtuje nie nie jestem za PO ani za PiS

63898656899219500269.png

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Przecież uzurpator to GM Alisse czy jakoś tak , wszyscy jego byli koledzy o tym wiedzą :P nie potrzebnie się rozgadywał na tsie ravii :P

No tak, tylko na uzurpatorze gra dwoje ludzi, jeden z nich to Assele.

Pan uzurpator nagrywajacy lets playe i bedacy w topliscie posiada gma na innej postaci. Wiekszosc teamu nakurwia ostro navi ( perfect itemy ) - wlasciciele xworlda co sie dziwic. Do tego teamspeak dorównuje zabezpieczeniom serwerowi revential.pl

Zanim ktos zacznie mnie cisnąć bo niby hejtuje nie nie jestem za PO ani za PiS

63898656899219500269.png

Dostęp do mysql ma tylko SA oraz GA, a na serwerze nie ma i nie będzie 'navi'. Co z tego, że właściciele x-worlda? Serwer ma sie dobrze i stoi już 6lat.

Co do TS3'a to się zgodzę, tu wina stoi po naszej stronie.

graphic.png

Opublikowano

DOkaldnie uzurpator ma tu GM

po 2 skad rib sr 53 czy tam 58 u niego?

jest faworyzyzowany i tyle

sam lv up 99 pokazał

to jak mu metki zrzucaliscie pozdro

Pierwszy 99lv, metek 85 został zrzucony, tyle, że nie mógł podnosić dropu. Co do riba, a raczej truty 53sr to nagrał nawet filmik w którym było przedstawione mieszanie truty:

Więc nikt nic nie ma od administracji.

Wracajcie na swoje serwery, bo i tak przez wasze puste hejty nikt nie odejdzie.

graphic.png

Opublikowano

Pierwszy 99lv, metek 85 został zrzucony, tyle, że nie mógł podnosić dropu. Co do riba, a raczej truty 53sr to nagrał nawet filmik w którym było przedstawione mieszanie truty:

Więc nikt nic nie ma od administracji.

Wracajcie na swoje serwery, bo i tak przez wasze puste hejty nikt nie odejdzie.

czytac zjebie potrafisz

wyyraznie pisze o RIBIE

ktorego dał mu gm z prywatnej postaci robiac go w navi

sory u was sie to nazywa pozyczył

...

Opublikowano

czytac zjebie potrafisz

wyyraznie pisze o RIBIE

ktorego dał mu gm z prywatnej postaci robiac go w navi

sory u was sie to nazywa pozyczył

...

A ja jeszcze raz pisze, że żaden GM nie ma dostępu do bazy i że nikt nikomu nie dał riba. Jak już oczerniasz to proszę o dowody

//

Dobra wiem o co Ci chodzi, tego riba zrobił sam Amnesja na prywatnej postaci i go oddał ponieważ zrobił konkurs na YT

i nie gadaj mi tu o navi.

graphic.png

Opublikowano

A ja jeszcze raz pisze, że żaden GM nie ma dostępu do bazy i że nikt nikomu nie dał riba. Jak już oczerniasz to proszę o dowody

//

Dobra wiem o co Ci chodzi, tego riba zrobił sam Amnesja na prywatnej postaci i go oddał ponieważ zrobił konkurs na YT

i nie gadaj mi tu o navi.

i nagle go ma uzurpator?

przypadek ????

nie mam nic do tego ze dostal eq za wbicie 99lv

tylko tego riba+ ma tu gm chwalił sie koleszka na ravi pozdro :)

Opublikowano

i nagle go ma uzurpator?

przypadek ????

nie mam nic do tego ze dostal eq za wbicie 99lv

tylko tego riba+ ma tu gm chwalił sie koleszka na ravi pozdro :)

uzurpator nie wygrał tego riba tylko kto inny. Co do eq za 99lv to normalne, pierwsze 3 osoby które wbiły 99 otrzymują unikalną zbroje. Dalej nie rozumie, jeśli masz jeszcze jakieś problemy/zastrzeżenia to zapraszam na naszego TS3'a lub PW forumowym.

graphic.png

Opublikowano

Nawet jeżeli jest faworyzowany to się nie dziwię bo sam ogarnął concordie na której grało ~ 5oo ludzi a po jego let's play'ach gra +1k.

Opublikowano

Nawet jeżeli jest faworyzowany to się nie dziwię bo sam ogarnął concordie na której grało ~ 5oo ludzi a po jego let's play'ach gra +1k.

Po co mielibyśmy go faworyzować skoro jest w teamie? To, że na TS3 siedzi z nami na górze nie znaczy, że jest faworyzowany. Każdy GM, SGM i GA ma pilnowane prywatne konto jak i GMa przez SA oraz sponsora, aby nikt nic nie rozdawał. Co do 'navi' to dostęp ma tylko technik, SA oraz sponsor, z czego tylko SA ma postać na serwerze. Jeśli macie jakieś pytania zapraszam na naszego

ts3.concordiamt2.pl

graphic.png

Opublikowano

Serwer prezentuje się na prawdę świetnie.Szkoda,że nie zauważyłem tego tematu wcześniej :/ Nie przepadam za serwerami hard ale ten na prawdę wydaje się na bardzo fajny i po prezentacji jestem przekonany,że jutro z rana już będę na nim grał.

Pozdrawiam.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

ehh, hejty lecą, gul wam skacze - nic dziwnego ;)

robienie eq przez navi na naszym serwerze jest zablokowane więc skończ siać ferment gościu :)

teamspeak będzie w tym tygodniu lepiej zabezpieczony, na razie stoi na jednej z maszyn testowych gdzie nie ma zabezpieczeń,

gimbazie się nudzi i puszczają nędzne ataki, brak słów. :)

Opublikowano

Gra się świetnie tylko o 1 ktoś pisał żeby klienta spatchować wstaje i to zrobiłem. Błąd i klient ściąga się od nowa...

Opublikowano

Po co mielibyśmy go faworyzować skoro jest w teamie? To, że na TS3 siedzi z nami na górze nie znaczy, że jest faworyzowany. Każdy GM, SGM i GA ma pilnowane prywatne konto jak i GMa przez SA oraz sponsora, aby nikt nic nie rozdawał. Co do 'navi' to dostęp ma tylko technik, SA oraz sponsor, z czego tylko SA ma postać na serwerze. Jeśli macie jakieś pytania zapraszam na naszego

ts3.concordiamt2.pl

w koncu to przyznales jest w team

a po 2 NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM NIE MAM NIC DO EQ ZA 99lv

tylko tego riba ....

Opublikowano

tylko tego riba ....

Naucz się czytać odpowiedział Ci. Jesteś taki głupi czy w hejta się bawisz?

Opublikowano

Tak, spowodowane jest to nową binką. Btw Kaspersky mi nic nie wykrywa, ale jak komuś kasuje ten plik to

Witajcie,

W przypadku wykrycia wirusa w pliku exe prosimy o dodanie go do wyjątków antywirusa.

Plik jest nieszkodliwy, zawiera jedynie kod podobny do szkodliwego oprogramowania którym nie jest.

Przepraszamy za utrudnienie.

W razie jakichkolwiek problemów, zapraszamy do tego tematu --> kliknij tutaj <---

Pozdrawiamy, ConcordiaMT2.pl

tylko tego riba ....

Dobra skończ jeśli masz jakieś pytania to wbijaj na TSa, pogadamy.

graphic.png

Opublikowano

co do ilosci Gm to nawet i dobrze bo nie bedzie tak jak na niektórych czekania pół dnia na GM bo chce sie wymienic kontem .. a strasznie podobny do Ravi nawet z tymi ,,Bermetycznymi szkatułakłkami,, no ale wejdę bo ciekawa prezentacja zachęcająca ^^

Opublikowano

Uroki nowej binki, wysłaliśmy ten plik do przebadania przez firmę AVG & AVAST, tylko u nich wykrywa zagrożenie - czekamy na odzew.

Przypominam! plik jest nieszkodliwy nic Wam nie namąci w komputerze, to jest po prostu nowy kod którego jeszcze nie mają w bazie danych. ;)

P.S avast to nie antywirus..

Opublikowano

serwer najlepszy ! polecam gre wbijać bo sie oplaca :)

szkoda ze tak duzo ludzi jest na metinach i nie ma gdzie dropic :(xD

Opublikowano

Mógłby ktoś upnąc normalnego klienta? Pobierałem obydwa ze strony na 4 przeglądarkach i przy samym końcu koniec archiwum i nie odpala ten klient z strony.

@AW Serwer z prezentacji wydaję się ciekawy napewno wejdę i zagram.

Opublikowano

Up. Wyłącz antywirusa bo zapewne Ci usuwa.

Antywirus mam wylaczony, poprostu nie wiem czy to normalne sciagniety klient mial wage 106mb jedynie, probowalem z obydwoch zrodel na stronie i ciagle to samo. Dlatego proszę o wstawienie go na multiupload, mega.co.nz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...