Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem gdy chce wejść na forum zamiast tego mam jakąś stronę.z IIS 8 i mogę przekierowac się na stronę microsoftu żeby coś zainstalować , na kompie nie miałem z tym problemu, ale na androidzie nie mogę tego zainstalowac. wie ktoś może co zrobić ?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale slaby hosting downloadu ;d 85 kb/s

Strona to chyba była kupiona za 15 zł i zrobiona w paincie..

http://www.speedyshare.com/e33ca/Concordia.rar

mam taki problem gdy chce wejść na forum zamiast tego mam jakąś stronę.z IIS 8 i mogę przekierowac się na stronę microsoftu żeby coś zainstalować , na kompie nie miałem z tym problemu, ale na androidzie nie mogę tego zainstalowac. wie ktoś może co zrobić ?

nie rob niczego, moze po prostu nie dziala cos tam, na str glownej tez tak bylo, ale juz mozna wejsc.

Opublikowano

Czy ktoś mi wreszcie pomoże z utraconą postacią? W sumie straciłem dwie postacie.. Loguję się na konto a postaci nie ma nic.. Pusto.. I to nie zostało usunięte przez kogoś bo jakieś śmieci zostały w dozo..

josemousignature.jpg
Opublikowano

Od którego lvla można mieć peta? Opisałby ktoś takie bardziej obszerne FAQ na temat petów i wierzchowców na tym serwerze? Będę mega wdzięczny. A co do klienta to mi się pobrał w jakąś godzinę z głównego, oficjalnego źródła. Mam neta 1mb/s i pobierał się jak każdy inny, czyli jakieś ~180kb/s

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Mam wirusa w klinecie, a jak wylacze avasta podczas wypakowywania i wlacze to i tak usuwa :D

Spróbuj dodać do wyjątków.....

I tak dla przypomnienia:

Witajcie,

W przypadku wykrycia wirusa w pliku exe prosimy o dodanie go do wyjątków antywirusa.

Plik jest nieszkodliwy, zawiera jedynie kod podobny do szkodliwego oprogramowania którym nie jest.

Przepraszamy za utrudnienie.

W razie jakichkolwiek problemów, zapraszamy do tego tematu --> kliknij tutaj <---

Pozdrawiamy, ConcordiaMT2.pl

Po prostu słabsze antyvirusy nie mają jeszcze w swojej bazie tego typu plików, a ta binka jest właśnie z 2k13r.

(Pisał to Montes na 7 stronie).

Nawet jeśli ci coś usunie, to usunie tylko launcher, który masz na stronie głównej do pobrania jak coś :D.

Opublikowano

Czy ktoś mi wreszcie pomoże z utraconą postacią? W sumie straciłem dwie postacie.. Loguję się na konto a postaci nie ma nic.. Pusto.. I to nie zostało usunięte przez kogoś bo jakieś śmieci zostały w dozo..

wejdź na ts i spróbuj tam pogadać z jakimś gm czy coś...

Opublikowano

Ale slaby hosting downloadu ;d 85 kb/s

Strona to chyba była kupiona za 15 zł i zrobiona w paincie..

Teraz download powinien już być większy.

strona nie była robiona w paintcie :)

Zapraszam na TeamSpeaka lub pw.

Mam wirusa w klinecie, a jak wylacze avasta podczas wypakowywania i wlacze to i tak usuwa :D

Usuwam, nie bede see z tym męczyl godzinami. Niech dodadza clienta bez wirusow.

Zapewne używacie AVASTA lub AVG ponieważ tylko w tych antywirusach wykrywa zagrożenie o ile można nazwać je antywirusami..

każdy serwer gdzie jest nowa binka to wykrywa wirusa :)

Plik w którym wykrywa nieszkodliwe zagrożenie został wysłany na przebadanie do właścicieli AVASTA i AVG - nadal czekamy na odpowiedź.

Przypominam, to nie jest żaden wirus tylko nieznany nowy kod które owe antywirusy uważają za zagrożenie.

W ramach rekompensaty za przerwę w działaniu serwera kilka dni temu,

Wasz pomysł który nam podsuneliście a mianowicie:

zrobiliśmy dla Was promocję za zasilenie kont Niebiańskimi Monetami.

Od teraz do jutrzejszego wieczora, za każde zasilenie konta otrzymujecie 20% więcej monet!

Promocja działa przy każdej opcji płatności:

Opublikowano

To co mam zrobić jak od razu usuwa mi ten plik, a nie mogę kliknąć zastosuj przy opcji ''nie nie rób'' podczas skanowania..?

Opublikowano

To co mam zrobić jak od razu usuwa mi ten plik, a nie mogę kliknąć zastosuj przy opcji ''nie nie rób'' podczas skanowania..?

Jakiego masz antywirusa?

Działa forum wam?

Forum będzie działało w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Avasta mam ;d

1. Otwierasz zakładkę: Otwórz interfejs użytkownika programu avast!

78159240840151446470.jpg

2. Wyskoczy Ci takie okno jak jest pokazane na screenie poniżej

Klikasz "Ustawienia" - jest zaznaczone na czerwono.

47282251232972743704.jpg

3. Po kliknięciu w "Ustawienia"

Wybierasz zakładkę "Wykluczenia globalne" tak jak jest to pokazane niżej:

Jeśli już znajdziesz folder z Concordią to klikasz OK i możesz cieszyć się grą. :)

61898231224874053894.jpg

4. Następnie wybierasz ścieżkę do folderu Concordii, klikając w "Przeglądaj"

38606171542929474870.jpg

Opublikowano

Ile mozna czekac az dodacie platnosc poprzez Paysafecard ?

Masz przelewy, masz Sms, masz Paypala więc już są 3 opcje płatności .. Nie jest ciężko wysłać głupi przelew.

Dodajcie, że na bojowcu z is mozna jezdzic od 1vla..

Chciałbyś... Nie ma lekko wszyscy się męczyli to teraz nie będzie zmieniane bojowca przy szczęściu można mieć w 5 godzinek. :-).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Masz przelewy, masz Sms, masz Paypala więc już są 3 opcje płatności .. Nie jest ciężko wysłać głupi przelew.

Chciałbyś... Nie ma lekko wszyscy się męczyli to teraz nie będzie zmieniane bojowca przy szczęściu można mieć w 5 godzinek. :-).

Troche, bezsensowanie zrobione, bo od 35 moge sobie zrobic a tak na poczatek gry jakby ludzie kupowali to by wiecej zarobili ;-) ale spk.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Troche, bezsensowanie zrobione, bo od 35 moge sobie zrobic a tak na poczatek gry jakby ludzie kupowali to by wiecej zarobili ;-) ale spk.

Czytając medale można mieć od 1 levela , nawet militara chopie.

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...