Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak mamy pobrać ?

link masz na stronie głównej

forum.metin2.x-world.pl/mt2/concordia.rar

5_logotyp.png

Witam! Razem z całym teamem ConcordiaMT2 mamy zaszczyt ogłosić event ZUO z okazji rozpoczęcia roku szkolnego!

Wydarzenie odbędzie się w niedziele (01.09.2013) o godzinie 19:00 na pustyni, channel podamy przed startem eventu. Udział będą mogli wziąć wszyscy (30lv-99lv).

Na początek pojawią się złe kamienie metin, następnie zaatakują Was mroczne stwory - bossy.

Ksucie innym grozi banem na 1 dzień!

Oczekujcie.. smile.png

zuo2.jpg

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co najbardziej opłaca się kupować z Item-shopu? Można wiedzieć na ile jest opłacony serwer? Chcę zacząć grę na nim, a porzucić ravie. Tylko wiem, że ravia będzie stała do końca, a tutaj nie jestem pewny. Niektórzy piszą, że po wakacjach concordia padnie bo hajs sie zgadza..

Opublikowano

Co najbardziej opłaca się kupować z Item-shopu? Można wiedzieć na ile jest opłacony serwer? Chcę zacząć grę na nim, a porzucić ravie. Tylko wiem, że ravia będzie stała do końca, a tutaj nie jestem pewny. Niektórzy piszą, że po wakacjach concordia padnie bo hajs sie zgadza..

Nic nie padnie po wakacjach - ktoś Ci jakieś bzdury gada, hejtu nigdy nie brakuje :)

Nasz X-World - jeden z pierwszych prywatnych serwerów stoi do dzisiaj, o stabilność serwera nie musicie się bać, to nie serwer na kilka miesięcy lecz na lata. :)

Opublikowano

Skąd kamienie duchowe?

Skąd rady/egzo?

Skąd zmianki/dodania?

Sorki, jak jest napisane wcześniej. ;>

Jeszcze pytanko. W item shopie jest dużo rzeczy typu medale bohatera, jakieś lizaki itp.. nie sadzicie, ze isowce maja duzo latwiej z tymi bonusami ? bo jak ktos tego nie ma to jest w dupie..

Opublikowano

Skąd kamienie duchowe?

Skąd rady/egzo?

Skąd zmianki/dodania?

Sorki, jak jest napisane wcześniej. ;>

Jeszcze pytanko. W item shopie jest dużo rzeczy typu medale bohatera, jakieś lizaki itp.. nie sadzicie, ze isowce maja duzo latwiej z tymi bonusami ? bo jak ktos tego nie ma to jest w dupie..

Kamyki z metinów +50

Rady i egzo z bematycznych szkatułek / dodatkowe egzo z metinów w m2

Zmianki i dodania z metinów +30 / Bematycznych Szkatułek

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Wirus w kliencie.. aplikacja .exe do uruchomienia metka ---> Elo.

Ty kurwa masz życie realne? Rano przeglądałem temat innego serwera co 2 post to twój nic nie wnoszący spam jeszcze pisany na żółto jakbyś chciał zabłysnąć. Wróciłem do domu wbiłem na MPC na temat serwera na, którym gram znowu ty spamujesz i na uj ci to? Nic nie wiesz a się wypowiadasz, masz pewnie Avasta lub AVG Antivirus FREE a to nie są AntyVirusy to jest syf :).

Polecam wybrać się do sklepu i kupić Kasperskiego, lub coś równie dobrego. ;).

Pozdrawiam.

P.S Wyjdź na dwór chłopak. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Wirus w kliencie.. aplikacja .exe do uruchomienia metka ---> Elo.

Ty odpalasz clienta bez exeka nie? xD Wykrywa niby virusa ponieważ mamy najnowszą binke

Event ZUO już zapowiedziany, więcej info na forum serwerowym

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czym ten serwer różni się od ravi?

Tak bardzo podobne.. zmieniona mapa na wyzszym lvlu, troche wiecej do isu dodanych rzeczy i tyle. ;c

Opublikowano

Czym ten serwer różni się od ravi?

Tak bardzo podobne.. zmieniona mapa na wyzszym lvlu, troche wiecej do isu dodanych rzeczy i tyle. ;c

A no wieloma rzeczami :).

Admini się interesują serwerem

- Inny system ulepszania

- Skille bez problemu robisz bo zwoje dropią z metinów + Po 3 rady z bermetycznych

-Częste eventy ( na ravii raz od święta jakiegoś)

i Wiele więcej :). Wejdź a się przekonasz.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

zatrute miecze z platynowych kluczy, szkat najlepszych bosow i od graczy.

czym się różni? lepszą i doświadczona administracja. co do eventow dużo ich nie bylo ale ciągle są ataki i serwer jest dopracowywany.

serwer o wiele lepszy niż ww.

klient nie ma wirusów.

a czemu nie możesz się zalogowac? hm mi działał serwer. jeżeli za 1 razem nie możesz wpisz od nowa pasy.

Opublikowano

Mozna wiedziec ile około gra graczy w ciagu dnia ?

Powiem Ci, że w dzień nigdy nie spada poniżej 1k, a do wieczoru z czasem rośnie i dobija prawie 1.5k :D.

Jest z kim grać, serwer stabilny, administracja się nim interesuje, częste eventy.... Nic więcej, tylko grać!

Polecam serwer i zapraszam do gry :P.

Opublikowano

@strg

tak nagrywa ale dużo ludzi nagrywa ogolnie.

a teksty że on dostaje eq to jest bzdura. pada jak ....;> od mojej gildii.

ile osób gra? 1k - 1.5k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...