Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba w nocy wchodzisz:)

gram osobiscie w shinno, i prosze nie gadaj glupot.

Byłem z 1h temu i były z 4 osoby ;d

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie nadal nie działa.

Dokładnie wyskakuje takie coś :D :

ntr1.jpg

Montes pisał kiedyś, że 80% serwera to Jinno, a że tam jest więcej osób, to każdy robi sklepy w Jinno :D.

To było kiedyś, a z racji tego, że ludzi cały czas przybywa, dzisiaj jest troszkę więcej :D.

Po co robisz ssy sklepow tym bardziej 1lvlowych? Sklepy to sztuczny tlum .

download-icon.png

Opublikowano

Jak na razie nadal nie działa.

Dokładnie wyskakuje takie coś :D :

ntr1.jpg

Montes pisał kiedyś, że 80% serwera to Jinno, a że tam jest więcej osób, to każdy robi sklepy w Jinno :D.

To było kiedyś, a z racji tego, że ludzi cały czas przybywa, dzisiaj jest troszkę więcej :D.

download-icon.png

Sztuczny tłum? Haha, bez tego sztucznego tłumu to nikt nie chce grać na żadnym serwerze. Można wpajać na siłę wszystkim, że na serwerze jest dużo graczy, tylko expią ale tak na prawdę nikt Ci nie uwierzy. Bo wszyscy patrzą na sklepy w m1. Wszystkie serwery się tym wzorują. :)

@Topic

Mi już forum działa, ale troszkę muli. Kiedy będzie jakiś event typu OX?

Opublikowano

Co ty wygadujesz człowieku?... Dobrze się czujesz? Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Przecież wyraźnie napisałem, że tego SS'a nie robiłem ja, tylko Montes, nawet go wziąłem w Cytat.....

Po 2 jaki sztuczny tłum? Skończ już te hejty koleś...

Każdy, normalny człowiek szacujący liczbę graczy zawsze bierze pod uwagę sklepy...

@EDIT

Pytanie mam jedno: Macie może w planach dodanie P. Antyexpa?

Opublikowano

Jedyne co mi się tu nie podoba to IS ;/

Są pety 25 inta, zręczność a na siłę nie ma.

Jakieś 3 pierścienie, dużo znaczące bo dają dobre bony, i dostępne są tylko z IS ;/

Ogólnie z IS można wyciągnąć 180% doświadczenia.

Opublikowano

Jedyne co mi się tu nie podoba to IS ;/

Są pety 25 inta, zręczność a na siłę nie ma.

Jakieś 3 pierścienie, dużo znaczące bo dają dobre bony, i dostępne są tylko z IS ;/

Ogólnie z IS można wyciągnąć 180% doświadczenia.

Ale bez IS'a również da się rozwinąć. Fakt, troszkę dłużej ale się da. Wiadomo, każdy serwer musi się z czegoś utrzymać. A w IS wystarczy, że kupisz PD na 7dni za 10zł +VAT i do pvm Ci na spokojnie straczy :)

Opublikowano

Sztuczny tłum? Haha, bez tego sztucznego tłumu to nikt nie chce grać na żadnym serwerze. Można wpajać na siłę wszystkim, że na serwerze jest dużo graczy, tylko expią ale tak na prawdę nikt Ci nie uwierzy. Bo wszyscy patrzą na sklepy w m1. Wszystkie serwery się tym wzorują. :)

@Topic

Mi już forum działa, ale troszkę muli. Kiedy będzie jakiś event typu OX?

Mam w planach zrobić ZUO przed rokiem szkolnym, ale zobaczymy co na to reszta administracji ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Spróbujcie odświeżyć forum wciskając jednocześnie LEWY CTRL+F5 i dajcie znać czy pomogło. ;-)

już sam sobie poradziłem :P

jeżeli nie mozecie wejsc, zmiencie sobie IP bądź też po prostu wyłączcie/włączcie router.

jezeli pomogłem + :D

Opublikowano

!!! POMOCY !!! jak mam pytanie rejestracyjne na forum tego serwer " _11_minus_dwa_ = ... (słownie) " wpisuje " dziewieć " i pisze " Odpowiedź na zadane pytanie weryfikacyjne nie jest poprawna. Spróbuj ponownie." Co mam tam wpisać ? pomocy

Opublikowano

!!! POMOCY !!! jak mam pytanie rejestracyjne na forum tego serwer " _11_minus_dwa_ = ... (słownie) " wpisuje " dziewieć " i pisze " Odpowiedź na zadane pytanie weryfikacyjne nie jest poprawna. Spróbuj ponownie. Co mam tam wpisać ? pomocy

"dziewiĘć" - wpisz poprawnie z "ę" i "ć"

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Skąd pety i mounty? Ile osób online aktualnie? Dodajcie może licznik :)

osob prawie 1.5k mysle.

pety tylko IS (nie mozna przekazywac, w trakcie naprawy, bo ludzie bugowali wlaczajac je na kilku postaciach).

mounty, mozna przerobic w grze oraz kupic w is.

Opublikowano

Czyli jak przerabiać?

Mounty dropniesz z bossów np. HaeTae a przerabiasz u trenera mountów

graphic.png

Opublikowano

Czy tutaj aby na pewno gra 800+ osób? Porównując statystyki forum z innymi serwerami (tymi, które wyszły ostatnio - Ast.., Reven...., Ra.ia (nowe forum) to Concordia ma kilkukrotnie mniej aktywnych użytkowników i napisanych postów. Wiem, że forum to nie gra, ale jednak.... Nawet na Tiver.. co ma 300 graczy online jest więcej osób na forum i 9x więcej postów (nowe forum). Co o tym sądzicie?

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

forum blyo troche off, a teraz pewnie troche osob nie moze wejsc

osobiscie sam nawet nie wchodze na nie:)

zobacz sobie m1 w godzinach szczytu

dropowiska.

moje pytanie:

czy mozna usunac/anulowac jakos misje z grotami? jezeli ta juz trwa.

Opublikowano

Czy tutaj aby na pewno gra 800+ osób? Porównując statystyki forum z innymi serwerami (tymi, które wyszły ostatnio - Ast.., Reven...., Ra.ia (nowe forum) to Concordia ma kilkukrotnie mniej aktywnych użytkowników i napisanych postów. Wiem, że forum to nie gra, ale jednak.... Nawet na Tiver.. co ma 300 graczy online jest więcej osób na forum i 9x więcej postów (nowe forum). Co o tym sądzicie?

Zapewne to wina zabezpieczeniu przeciw botowemu :)

Opublikowano

Zwróć uwagę na to, ile te serwery stoją a ile ten ;)

graphic.png

Opublikowano

Na Ast... wejdz do gry, 5 shopow na krzyż ^^ Ludzie robią spam na forum, ze zmiany sa koniczene itp itd oraz różne żale ;d

Na Ra..i spam na forum zrobil sie modny dzieki MafiiForum

Reven... nie wiem bo nie gralem

Wejdz chlopie do gry ch1 m1 jinno :) ilosc shopów Cie zlaguje ^^

@Topic

Gdzie najlepiej dropić Bermetyczne?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...