Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd pety i mounty? Ile osób online aktualnie? Dodajcie może licznik :)

Osób dziennie po 1k+ :) Zapraszam gorąco na serwer, warto go odwiedzić. ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytania :

Warto tutaj grać ? bo widzę sporo ludu ?

Jakie ma minusy serwer ??

Trudno się wybić jak się zaczyna od nowa ??

Czemu mi tak prędkość lata jak pobieram klienta ?

Opublikowano

Mam pytania :

Warto tutaj grać ? bo widzę sporo ludu ? tak warto grać , gra bardzo duzo ludzi

Jakie ma minusy serwer ?? malo. wszystkie są usuwane. -> duzo osob gra w jinno i ksują metki. xD

Trudno się wybić jak się zaczyna od nowa ?? oj nie, gram tu 2 tyg i jestem na dobrej drodze;p trzeba umiec zarabiac

Czemu mi tak prędkość lata jak pobieram klienta ? zalezy od hostingu

Opublikowano

Mam pytania :

Warto tutaj grać ? bo widzę sporo ludu ?

Jakie ma minusy serwer ??

Trudno się wybić jak się zaczyna od nowa ??

Czemu mi tak prędkość lata jak pobieram klienta ?

1. Tak warto, bo gra naprawdę dużo ludzi, w godzinach wieczornych myślę, że dochodzi do 1.5k.

2. A no ma takie, że w Jinno jest bardzo dużo ludzi, za to w Schinsoo i Chunjo prawie nikt nie gra. (80% serwera to Jinno)

3. Nie trudno :D. Na samych metkach w M1 można naprawdę ładnie zarobić.

4. Zależy od transferu :D.

Dziala wam server?

Tak, działa. Jak Ci pisze cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem", to kliknij Enter i jeszcze raz wpisz passy, bo czasami za 1 razem nie loguje.

Opublikowano

Grałem 3h i Tygra+9 Szeroki+9 oraz 2xSrebrne+9 więc na początek nie jest ciężko. Potem z metków też tak all loci +7?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

wiwciu to ty chyba nigdy w m1 red nie Byles. masz tam kilka gildii. w tym top 1 NaSpontanie.

jeżeli pisze że zostaniesz polaczony wpisz jeszcze raz pasy. jeżeli nie możesz odpalic kilku kont na raz to wlacz jeszcze raz metka.

drop z metkow:

ebo +7 (bizu +7 do 37)

zbroje +7 max do 34

i miecze chyba do 36 (oprocz 30)

tak dropia.

Opublikowano

Grałem 3h i Tygra+9 Szeroki+9 oraz 2xSrebrne+9 więc na początek nie jest ciężko. Potem z metków też tak all loci +7?

W końcu to hard jest, później płacz na prawdziwych hardach że za cieżko.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Dante, prawdziwy hard? Daj spokój. Concordia jest świetnie zrobiona, przemyślana. Exp jest adekwatny do dropu itemów.

yhm może rozwinę to co napisałem.

Na wielu tzw. "hardach" wbicie 30lvl to kwestia (dajmy na to) 3 godzin. Przez te 3 godziny exp leci tak szybko, że wydropienie jakichkolwiek ulepszaczy na dobicie sobie podstawowego ekwipunku (bojowa tarcza +9 / zbr 18lvl +9) jest niemożliwe. Na dodatek nie dodają pierścienia anty expa więc zrobienie czegokolwiek jest niemożliwe bo max. starczy nam ulepek na 1 item, który kowal i tak spali przy "hardowych %" pomyślnego ulepszenia.

Tutaj na prawdę fajnie zrobili m1, m2. Dalej nie doszedłem bo moim BM jeszcze na 35 siedzę.

Szczerze zachęcam, gra się bardzo fajnie :P

Opublikowano

gra okolo 1.5k ludzi

co do tych plików. zależy od antywirusa. wystarczy dodac plik do antywira.

ją takiego problemu nie mam (mam nortona)

exp może wydawać się dobry ale aby wbic 75 to trochę czasu zajmuje. a żeby dobić 85+ to ... :p

ulepszanie to też trochę nerwów:)

Bron na 80 na +9 jest 10% ^^

Opublikowano

ile gra tutaj ludzi? i czy problem z wirusem w pliku startowym .exe i pliku .dll został rozwiązany na tym serwie?

Błąd jest po stronie antyvirusów ponieważ nie mają jeszcze takiego pliku w bazie wirusów i uznaje launchera za virusa.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie polecam,

Misje jedną skończysz to musisz reloga robić bo ci się nie aktualizuje :P

o kurw* powieśmy się!!!

Serwer gorąco polecam administracja bardzo szybko pomaga i zawsze ktoś jest na ts!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

o kurw* powieśmy się!!!

Serwer gorąco polecam administracja bardzo szybko pomaga i zawsze ktoś jest na ts!

Administracja szybko pomaga ? czekam na pomoc z głupią misją od biologa już ponad TYDZIEŃ ! i nic pisałem już o tym tutaj na forum siedziałem na ts i nigdzie nie dostałem odpowiedz ! ..

Opublikowano

Administracja szybko pomaga ? czekam na pomoc z głupią misją od biologa już ponad TYDZIEŃ ! i nic pisałem już o tym tutaj na forum siedziałem na ts i nigdzie nie dostałem odpowiedz ! ..

jeśli masz problemy związane z grą to pisz na support.. (chwilowo offline)

support.concordiamt2.pl

graphic.png

Opublikowano

@duyea powiedz mi co to za problem dać rlg?

po 2. z tego co się orientuje to na żadnym serwerze po zakończeniu misji od razu mamy następną? tylko trzeba dać rlg.

na plu też tak jest:) biolog itd.

Opublikowano

jeśli masz problemy związane z grą to pisz na support.. (chwilowo offline)

support.concordiamt2.pl

no dla tego na forum jest dział problemy techniczne pisałem tam i nic ;/ a wiesz jak to grac bez biologa tak miałbym to w dupie zrobiłbym nową postać ale mam skile G i militara ;/

Opublikowano

no dla tego na forum jest dział problemy techniczne pisałem tam i nic ;/ a wiesz jak to grac bez biologa tak miałbym to w dupie zrobiłbym nową postać ale mam skile G i militara ;/

Podaj nick postaci, zaradzimy coś na to ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...