Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na team speak już 512 slotów ;)

IP : 91.121.69.189

Ilu graczy na starcie się spodziewacie? Będzie licznik na stronce? Aaa i dedyk do jutra będzie, prawda? ^^ Dobrze by było gdybyś się wyrobił (tzn. maszynownia xD) do 21. :) No cóż , trzymamy kciuki! :)

Opublikowano

A Ty należysz do tych, którzy wolą stać w miejscu i 4-5 godzin przeciągać zmianki ręcznie, żeby potem móc brać pvp? Zastanów się. :)

@Topic

Odpowie mi ktoś wreszcie? Bojownik to zbrojka z atrybutami czy kostium dla wyglądu?

To jest specjalna zbroja :)

Kiedy forum będzie gotowe do użytku ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ilu graczy na starcie się spodziewacie? Będzie licznik na stronce? Aaa i dedyk do jutra będzie, prawda? ^^ Dobrze by było gdybyś się wyrobił (tzn. maszynownia xD) do 21. :) No cóż , trzymamy kciuki! :)

Nie wiadomo ile graczy zechce zagościć na naszym serwerze , ja o tym nie decyduje

Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie dedyk , jak dedyk przyjdzie zostaniecie powiadomieni o tym ;)

A co do licznika to jeszcze nie wiem ponieważ to obciąża serwer ale jak bd chcieli to można zrobić.

To jest specjalna zbroja :)

Kiedy forum będzie gotowe do użytku ?

Forum się zajmę jak będzie maszyna , teraz nie mam do tego głowy.

Opublikowano

Nie ma linku do klienta na chwilę obecną. Czekają na maszynę a wraz z nią od razu zostanie wrzucony klient i na spokojnie będziemy mogli pobrać. (Przynajmniej tak myślę ;c)

Opublikowano

Ale zamierząją to zrobić jeszcze dziś? Czy w innym dniu?

zależy od serwerowni :)

czekaja na maszyne

58121063168705213211.png

Opublikowano

Uwaga jako , iż dalej czekamy na przydzielenie dedyka postanowiłem dodać rzecz która się spodoba chyba każdemu ;)

A mianowicie na Naszym serwerze będzie można zarabiać nawet z niskim poziomem postaci! Z metinów od 5 poziomu będą leciały szkatułki o różnych poziomach oczywiście według poziomu metina. Np metiny m1 poziom 1.

Im większy poziom szkatułki tym cenniejsze przedmioty będziecie mogli z niej zdobyć ;)

Opublikowano

ale co z tej sztaty bedzie lecialo ?

ulepszacze jakies czy yangi :D ?

@edt

UP wyprzedził :(

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...