Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jejuś ile można czekac...Wczoraj cały dzień dzisiaj też nie zapowiada się żeby wystartował;/Może w tym czasie zareklamujcie jakoś dobrze server bo tu na mpc mało osób przegląda.Może zróbcie reklame na Priv-metin2 Dodajcie ankiete tutaj kto zagra ;)

74313288103712520133.png

Opublikowano

Wyczuwam wypierdalanie z tego tematu dla Ciebie. CYA :*

Dawaj info promil! Czekamy ;)

A i przemyślcie z tą zbroją na początek (kostiumem) moim zdaniem przesadzone bony ma :P

CIĄG DRĄG KURWESKI BARANIE

Opublikowano

No właśnie, skoro czekacie na tego dedyka to powklejajcie jeszcze prezki na innych stronach tego typu, załatwcie sobie youtuber'a jakiegoś... Duża reklama to podstawa, o nią nie jest trudno, wystarczy chcieć.

Wyczuwam wypierdalanie z tego tematu dla Ciebie. CYA :*

Dawaj info promil! Czekamy ;)

A i przemyślcie z tą zbroją na początek (kostiumem) moim zdaniem przesadzone bony ma :P

To będzie zbrojka do expa, nie do PvP więc tragedii nie będzie. Mi to pasuje, bo sobie ją zostawię na dłużej, a wygląd ma boski. ;3

Opublikowano

Nie wiadomo ;/ Dalej czekamy

Dzwoń do Nich ciągle aż odbiorą.I pytaj się czy maszyna będzie dzisiaj czy kiedy ? I dawaj szybko info ! !

Opublikowano

Bawią się. Jak będzie dedyk ts zostanie uruchomiony ponownie.

Dzisiejsza rozmowa z serwisem ovh:

ja:
Nawet po zmianie na 100mb bede czekal pare dni...? Pisalo 72h, teraz nie mam potrzebnego sprzetu i trace klientow ktorzy czekaja na otwarcie uslugi na tym serwerze
ovh:
Witam,
Niestety tak. Przykro mi ale nie mogę nic tutaj przyspieszyć.

Opublikowano

Dokładnie , kiedy wpłaciliście a oni zaksięgowali kasę ??

Jest takie coś , a przynajmniej powinno być że jeśli nie wywiążą się w czasie z oddaniem maszyny do użytku powinni zwrócić kasiorę , trzeba sprawdzać opinie oraz właśnie możliwość zwrotu kasiory , przed tym jak się zamówi maszynę w jakieś firmie .

Jest wiele serwerowni , które udzielają właśnie takiej w pewnym sensie gwarancji.

Opublikowano

zamów inna, a Ci niech zwrócą pieniądze

no dokładnie niech oddają kase i spierdalają

weź kup dedyka u kogo innego ,a ci niech spierdalają

klient ich pan , a co oni robią ? lecą w chuja

58121063168705213211.png

Opublikowano

I co start dzis ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Uwaga uwaga zakupiliśmy innego dedyka z lepszej serwerowni i ogłaszamy , że oficjalny start odbędzie się jutro o godzinie 18!

Opublikowano

Uwaga uwaga zakupiliśmy innego dedyka z lepszej serwerowni i ogłaszamy , że oficjalny start odbędzie się jutro o godzinie 18!

A client ??

24790528697226300755.png

Opublikowano

3 dni temu ale nie piszcie o tym już mamy maszynę i o tym incydencie możemy zapomnieć

TS będzie jak ogarniemy rangi bo jest mała kupka w prawach ;P

Opublikowano

Właśnie wrzucam ale z moim uploadem 90kb/s za szybko nie będzie z rana pojawi się link już w publikacji ;)

a nie da rady gdzieś tak po 24 żeby był już ten link :D bo w 5 h chyba ci się wrzuci

75775358773159538492.png

Opublikowano

No w końcu możemy dowiedzieć się o czymś bardzo ciekawym.Dobrze,że macie maszynę :)

Czekam z niecierpliwością i mam nadzieję,że serwer wypali i będzie się miło na nim grało.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...