Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer byłby dla mnie idealny gdyby:

-Były mapy jak na pl

-System ulepszeń jak na pl

To tyle, czekam już tak długo na takiego medium i chyba się nie doczekam, Algoria była perfect, no ale chyba wszyscy wiemy co się z nią stało :(.

Moglibyście zmienić te mapy na te nowe z pl'a np. nefrytowa zatoka. Ona są epickie, tak samo system ulepszeń, ale to tylko moje zdanie :/

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer byłby dla mnie idealny gdyby:

-Były mapy jak na pl

-System ulepszeń jak na pl

To tyle, czekam już tak długo na takiego medium i chyba się nie doczekam, Algoria była perfect, no ale chyba wszyscy wiemy co się z nią stało :(.

Moglibyście zmienić te mapy na te nowe z pl'a np. nefrytowa zatoka. Ona są epickie, tak samo system ulepszeń, ale to tylko moje zdanie :/

W systemie ulepszeń masz na mysli bronie/zbroje ktore weszły w 2013r na PLa ?

Jak tak to Ci powiem tyle że te zbroje gorzej wyglądają niż morda FuBu

Nowe mapy z PL

je będzie można dodać potem jak admin będzie zwiększał max lv :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Hej Promil powiesz może czy jesteś mniej więcej pewny, że serw będzie jeszcze dziś do 2-3 godzin? Bo jak nie to idę w kłodę ;s czy Ty nie zabardzo masz pojęcie, kiedy dojdzie Wam ten DEDYK?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

No mysle ze w nocy nie ma sensu startowac poniewaz malo osob wejdzie na start.Lepiej juz rano czy popoludniu.

74313288103712520133.png

Opublikowano

Maszyne cala sprawna dostaniecie pewnie rano w okolicach godziny 6 max 12...

I tak start np. teraz nie bylby oplacałny

Opublikowano

Tych szkatułek się nie da łączyć czy je rozdzieliłeś? Dobrym dodatkiem byłoby również wprowadzenie dodatku, żeby one same wpadały do eQ. A są tu sztabki? Bo jeśli nie, to warto by dodać , chociaż te 1/2kk. Ale żeby było. Bo lipa trochę tylko dropić expiąć na ulepki, eq i inne potrzebne rzeczy do rozwoju graczy.

Opublikowano

Czytając wypowiedzi graczy wiele narzeka, na ten system ulepszeń. Promil wprowadziłbyś inny np. ten z pl'a, ale zrobienie np. niebiańki byłoby trudne- ulepszacze ze smoka. Nie tylko ja wolę jak jest mało itemków, ae trudno je zrobić.

I mógłbyś zmienić kolor wody z tego niebieskiego na normalny :D?

Albo mógłbyś mapy zmienić, przecież te z globala są o wiele lepsze! Wtedy serwer byłby moich marzeń

Opublikowano

Tych szkatułek się nie da łączyć czy je rozdzieliłeś? Dobrym dodatkiem byłoby również wprowadzenie dodatku, żeby one same wpadały do eQ. A są tu sztabki? Bo jeśli nie, to warto by dodać , chociaż te 1/2kk. Ale żeby było. Bo lipa trochę tylko dropić expiąć na ulepki, eq i inne potrzebne rzeczy do rozwoju graczy.

Normalnie się łączą ale miałem przywołane różne poziomy szkatułek ;)

Drogi Administratorze Serwera Kiedy serwer Ruszy dzisiaj ?

Nie wiadomo , jeżeli do godziny nie będzie żadnego odzewu ze strony serwerowni zadzwonimy tam. Jeżeli to nie przyniesie to żadnych skutków zostanie zakupiona przez Nas 2 maszyna.

Czytając

wypowiedzi graczy wiele narzeka, na ten system ulepszeń. Promil

wprowadziłbyś inny np. ten z pl'a, ale zrobienie np. niebiańki byłoby

trudne- ulepszacze ze smoka. Nie tylko ja wolę jak jest mało itemków, ae

trudno je zrobić.

Albo mógłbyś mapy zmienić, przecież te z globala są o wiele lepsze! Wtedy serwer byłby moich marzeń

Na razie system ulepszeń mapy itd. zostaną ponieważ gdy pierwsi gracze osiągną poziom 180 bariera levelowa będzie zwiększana.Oczywiście wraz z takim updatem zostaną dodane kolejne zestawy ekwipunku ;)

Opublikowano

Czytając wypowiedzi graczy wiele narzeka, na ten system ulepszeń. Promil wprowadziłbyś inny np. ten z pl'a, ale zrobienie np. niebiańki byłoby trudne- ulepszacze ze smoka. Nie tylko ja wolę jak jest mało itemków, ae trudno je zrobić.

wiele? 5 graczy narzeka, to nie tak wiele. O jaki kolor wody Ci chodzi? Być może smok będzie miał obniżone hp i będzie można go solować, tak jak było to na Azaro***.

Opublikowano

mi się bardzo podoba system ulepszeń chociaż szmaragd dał bym ostatni bo się fajnie świeci :D

Polac mu, dobrze gada. Zmiencie ten system :)

Promil, szkaty ripa dropia w red lesie ?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...