Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na ty serverze ciekawe wg mnie są tylko zbrojki :> , reszta jest podobna/sciągnieta z innych serverow ... Aa i jeszcze jedno easy z 500% expa ? , czy to troszke nie zamalo jak na taki typ servera?

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Startuje jeszcze dzisiaj czy już nie ? nie chce mi czytać tych stron spamu wiem że o 10 coś admin pisał że nie odbieraja ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Startuje jeszcze dzisiaj czy już nie ? nie chce mi czytać tych stron spamu wiem że o 10 coś admin pisał że nie odbieraja ..

Dzisiaj juz na 100% nie wystartuje. Nie otrzymuja od 2 dni zadnych informacji od hostingu ;/

Uwaga uwaga zakupiliśmy innego dedyka z lepszej serwerowni i ogłaszamy , że oficjalny start odbędzie się jutro o godzinie 18!

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

masz napisane jak wół w stopce tematu, że startuje jutro o 18. Ja pierdziele, żeby pytać się o takie coś skoro jest napisane -.-

Ps. Szukam ogarniętych ludzi do gildi w jinno. TS3 jest. Po więcej info zapraszam na pw

Opublikowano

na ty serverze ciekawe wg mnie są tylko zbrojki :> , reszta jest podobna/sciągnieta z innych serverow ... Aa i jeszcze jedno easy z 500% expa ? , czy to troszke nie zamalo jak na taki typ servera?

TO SERWER MEDIUM Z NUTKĄ EASY

58121063168705213211.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się doskonale, czekam na start i oby wszystko ładnie działało ! Powodzenia :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Walnij dedyka, więcej osób zauważy serwer :] I najlepiej by było, aby te osoby, które są już pewne że tutaj zawitają ustawiły sobie sygne nathiss'a również to pomoże z liczbą graczy.

@Topic

PD'ki będą dropiły z jakiś metków ;d ?

Opublikowano

server mi się podoba ale nie mam zwyczaju grać na serwerach gdzie jest poniżej 400 osób online. Zróbcie ankietę kto zagra na serverze a kto nie.

Z Tobą zawsze o jednego więcej. Nie potrzebna ankieta, ona może tylko zmylić niektórych graczy, tak jak było to na Astori*

"Zagrasz na serwerze?"

"Tak - 100

Nie- 50 "

A na serwerze było 1k ludzi on-line. ^^ Ankiety do takich rzeczy są zbędne, mogę Cie zapewnić że 400 osób on-line będzie.

A klient o ktr będzie?

Klient już chyba jest ;p

Ja bym proponował dać bronie 110-125 za ostatnie tzw zamienić je.Wtedy by było elegancko.Te co są też ładnie wyglądają ale tamte są ładniejsze moim zdaniem:D

Start już dzisiaj, po co mieszać na nowo w plikach :) ?

Opublikowano

Serwer mega,na taki czekałem!

Podoba mi się to,że serwer oldschoolowy,ze starymi dobrymi broniami i zbrojami.

Mam nadzieje,że wszystko pójdzie po dobrej myśli.

Opublikowano

Serwer zapowiada się bombowo. Na pewno zagram. Kiedy w końcu start?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...