Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie jak do 16.00 nie otrzymamy odpowiedzi zwrotnej to raczej data startu zostanie przeniesiona.

To chociaż klienta udostępnij żebyśmy już mieli na jutro wszystko :P tylko nie na multiupload .. teraz sciagam plik 800 mb po 42 kb/s .. zenada

exoduus.png

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chociaż klienta udostępnij żebyśmy już mieli na jutro wszystko :P tylko nie na multiupload .. teraz sciagam plik 800 mb po 42 kb/s .. zenada

Klienta wrzucę jak będzie wiadomo o co biega

Opublikowano

Niestety start serwera zostaje przełożony na jutro. Jeszcze nie otrzymaliśmy maszyny ani odpowiedzi od serwerowni , lecą sobie w kulki.

Team speak : 91.121.69.189

Opublikowano

ja zagram na pewno serwer fajny a już na wielu grałem hmm mam 4 propozycję i 5 pytań

1. zmienicie może trochę ten system ulepszeń a jak nie chcecie to dajcie kowala w dt by ulepszał wszystko ale żeby było 60% na ulepszenie czy tam więcej

2. dajcie priv dt ale żeby nie brakło nam czasu na zbieranie pieczęcie to dajcie np z 1 spota 2 pieczęcie

3. dajcie jakiś fajny dungey (nie wiem jak to sie pisze) na mniejsze lvl tak by one też coś miały frajdy

4 dajcie wcześniej klienta przed startem tak 4-5h wcześniej by każdy mógł ściągnąć go np ja bo mam słaby net nie którzy też mają wiec prosił bym o to

teraz pytania

1. czy są ulepszacze ??

2. czy na wszystko jest 100% ulepszenia chodzi mi o te bronie 65+ i 80+???

3. czy PD będzie dropiło w red lesie ???

4. czy będą dropic sztabki złota???

5. czy z metinów 90lv w red lesie będą dropić staliki albo jakieś ulepszacze czy coś ???

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Opublikowano

Propozycje będziesz mógł zadać na forum które będzie nie długo ;)

A co do pytań

1. Tak

2. Nie jest 100% na bronie 65+

3. Tak PD leci w red lesie

4. Nie ma sztabek.

5. Stalki , bronie 65 , małże i perły + pd i rękawiczki ;)

Opublikowano

Teraz jak Fall*nce.pl jebutło to tu bedzie tłum ludzi :)

Tylko żeby channele nie padały i nie było jakiś bugow z expem lub tym podobne.

Mam pytanie chyba gdzieś tam wcześniej o tym pisano albo i nie :)

Jak już max lv wbije xx liczba osób to lv będzie zwiekszany ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Teraz jak Fall*nce.pl jebutło to tu bedzie tłum ludzi :)

Tylko żeby channele nie padały i nie było jakiś bugow z expem lub tym podobne.

Mam pytanie chyba gdzieś tam wcześniej o tym pisano albo i nie :)

Jak już max lv wbije xx liczba osób to lv będzie zwiekszany ?

Tak powiedzmy gdy 5 pierwszych osób wbije 180 poziom maxymalny level będzie zwiększany wraz z ekwipunkiem

Opublikowano

Tak powiedzmy gdy 5 pierwszych osób wbije 180 poziom maxymalny level będzie zwiększany wraz z ekwipunkiem

5 ? :)

5 to mi się wydaję że mało :D

bo to w tydzien bedzie 5 max lv

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ludzie Polecam serwer !!

Wyjebisty kontakt z Promilkiem ! odpisuje na każde pytanie etc na GG ;p opowieści o meczach Legia :D po prostu zajebiście widać ze admin sie stara i nie stawia serweru dla zarobku tylko dla naszej przyjemności :)

napisałem mu jedną propozycje i nie powiedzial stanowczo nie tylko da ankiete na forum i od nas zalezy czy to bedzie !! po prostu rewelacja ! Ludzie wbijajcie bo mówię wam będzie warto ! :**

Kontakt z adminem 10/10 :)

Jeszcze raz Polecam

exoduus.png

Opublikowano

To co up napisał, to prawda. Kontakt z adminem jest dobry, nie olewa graczy, odpisuje na pytania i na TS też pogada :) Tylko szkoda ze start przekładany, niby nie ich wina, no ale trudno.

Opublikowano

Noo dokładnie

Admin w sensie Pr0miLxMetin jest zajebisty.

Info na bieżąco (na innych serwerach tego nie ma)

Serwer zajefajny old-school'owy MAX SUPER HIPER MEGA MC :)

To że start przeniesiony na jutro wybaczam to to nie z ich winy tylko serwerowni ktora jak zawsze leci w chuja jak zoro przez jedno r

Jutro start i będzie git

(tu chociaż nie ma NNO w broni przeciwieństwie do Fall*nce.pl

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ludzie Polecam serwer !!

Wyjebisty kontakt z Promilkiem ! odpisuje na każde pytanie etc na GG ;p opowieści o meczach Legia :D po prostu zajebiście widać ze admin sie stara i nie stawia serweru dla zarobku tylko dla naszej przyjemności :)

napisałem mu jedną propozycje i nie powiedzial stanowczo nie tylko da ankiete na forum i od nas zalezy czy to bedzie !! po prostu rewelacja ! Ludzie wbijajcie bo mówię wam będzie warto ! :**

Kontakt z adminem 10/10 :)

Jeszcze raz Polecam

To co up napisał, to prawda. Kontakt z adminem jest dobry, nie olewa graczy, odpisuje na pytania i na TS też pogada :) Tylko szkoda ze start przekładany, niby nie ich wina, no ale trudno.

Noo dokładnie

Admin w sensie Pr0miLxMetin jest zajebisty.

Info na bieżąco (na innych serwerach tego nie ma)

Serwer zajefajny old-school'owy MAX SUPER HIPER MEGA MC :)

To że start przeniesiony na jutro wybaczam to to nie z ich winy tylko serwerowni ktora jak zawsze leci w chuja jak zoro przez jedno r

Jutro start i będzie git

(tu chociaż nie ma NNO w broni przeciwieństwie do Fall*nce.pl

Nie spodziewałem się tak miłych komentarzy tylko z tego powodu , że odpisuje na wasze wiadomości. Zapraszam na team speaka : 91.121.69.189

Opublikowano

Właśnie wpadłem na pomysł może dodać możliwość wytworzenia szkatułki ripera z jakiegoś przedmiotu którego było by można wydropić z metinów 85+ ? Co wy na takie rozwiązanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...