Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie wpadłem na pomysł może dodać możliwość wytworzenia szkatułki ripera z jakiegoś przedmiotu którego było by można wydropić z metinów 85+ ? Co wy na takie rozwiązanie?

Czy ja wiem :)

To tak samo jakby dodać szkate ripa do przedmiotów za wymiane PO ( punktów osiągnięć ) :D

ale można by dodać do dropu metinow np. Skrzynia z Duszą Metina i coś by się z nimi robiło ale nie wiem co :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Up : miło mi :)

Co do broni 75 to jak w końcu?:p

najlepiej żeby były tylko ze szkat ripa i wymiany szkat na bron 75

wtedy bedą wiecej warte takie bronie :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Serwerek nawet spoko,ale mało nowości może to i w sumie dobrze ? :D

Nie no,druga Ethana coś w tym stylu na pewno wbije aha mam pytanko kiedy start nie zauwazyłem w prezce ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

dla mnie dobry pomysł tak jak up napisał, jak ktoś chce to będzie chodzi do dt na ripka a jak się mu nie chce to weźmie i se zrobi szkatę

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Opublikowano

A co myślicie na temat ustawienia bonów na maksymalne? (pytanie do graczy, chociaż HA, możesz zrobić ankietę, nic Ci nie szkodzi, prawda :) ?)

P.S Fajny pomysł z koistumem na 1 poziom! :D

Opublikowano

A co myślicie na temat ustawienia bonów na maksymalne? (pytanie do graczy, chociaż HA, możesz zrobić ankietę, nic Ci nie szkodzi, prawda :) ?)

tzn. ja bym ograniczył w taki sposób by zamiast 10/12/15 wchodziło tylko 12/15 itd.

Nie za łatwo, ale też nie trudno.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Może być 100 na drop szatułki z metina z której by było 20% powiedzmy na drop szkatułki ripera

To by było chyba najlepsze rozwiązanie, nie dało by za dużo w kwestii dropu broni na 75 i szkat ripa, ale zawsze by pomogło i było tych szkatułek do dropnięcia mniej.

tzn. ja bym ograniczył w taki sposób by zamiast 10/12/15 wchodziło tylko 12/15 itd.

Nie za łatwo, ale też nie trudno.

Tutaj też się zgodze, jeśli są bony maksymalne to eq do pvp robi się 10 minut, a jeśli by wchodziło 10/15 to juz by było trudniej, ale też nie za łatwo.

PS. Zbieram ogarniętą ekipę do jinno, do gildi. Ts3 już jest załatwiony gildyjny, loga itp też. Tak więc zapraszam na pw

Opublikowano

Czyli dzis start ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Mysle ze maxymalne bony to tez dobry pomysl , a tak to bedzie zabawa z bonami niepotrzebna .

Opublikowano

Jak będzie dedyk wrzucam Wam klienta i startujemy.

nie lepiej już wrzucić i potem tylko link podać ??

Mysle ze maxymalne bony to tez dobry pomysl , a tak to bedzie zabawa z bonami niepotrzebna .

wolisz by całe m1 biegało w 4x 15% po 1h ?

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

To wkoncu medium, nie easy. Więc z bonami też trzeba się trochę pobawić :)

PS. Zbieram ogarniętą ekipę do jinno, do gildi. Ts3 już jest załatwiony gildyjny, logo itp też. Tak więc zapraszam chętnych na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...